Savršene farmerke za vaš oblik tela

By  |  0 Comments

Farmerke treba da birate prema obliku tela i kroju koji će istaći sve vaše obline i sakriti mane. Međutim, pronalaženje savršenih farmerki može biti izuzetno teško, posebno ako niste građeni kao supermodel.

Savršene farmerke vam mogu popraviti raspoloženje, podići samopouzdanja, učiniti da se osećate seksi. Za svakoga postoji baš onaj savršeni par. Potraga za savršenim farmerkama neće biti problem ukoliko uzmete u obzir ove savete.

Pronađite savršene farmerke

Naglašen stomak

Za naglašen stomak i višak kilograma oko struka najbolji izbor su tamnije farmerke srednje visokog struka – dubina do pupka. Birajte rastegljive materijale – spandeks, likra, elastin.

Istaknute obline

Tamnije farmerke ravnog kroja (sa blago podignutim džepovima pozadi) i s puno elastina stvaraju kontinuiranu, ravnu liniju od vrha do pete, ističući vaš uzan struk, zaobljene kukove i zadnjicu, vizuelno izdužujući noge i dajući vašem telu ženstven oblik.

Ravna zadnjica

Savršeno će vam stojati farmerke sa širokim nogavicama te modeli sa zatvaračima i detaljima poput džepova – lepo će naglasiti zadnjicu.

Povezano: 2 kratke vežbe za čvršću zadnjicu!

Velika zadnjica

Boyfriend farmerke – srednje duboki i duboki modeli, gore se šire, dole sužavaju – skrenućete pažnju s jačeg donjeg dela tela.

Visoki ste

Zbog vaše visine skoro svi modeli vam odlično pristaju, ali farmerke niskog struka sa prednjim i zadnjim džepovima su pravi izbor jer će preusmeriti pažnju sa vaših ramena na bokove. Ili, zvoncare uparene sa širokim kajišem.

Niski ste

Vaš najveći problem je dužina ili se borite sa obimom struka. Super-skinny farmerke koje prate liniju butina uparene sa visokim potpeticama će vizuelno produžiti donju polovinu tela.

Povezano: Izgledajte mršavije na fotografijama: TRIKOVI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!