Konjski rep – Sexy frizura i uvek u trendu: 4 predloga

konjski rep

Bez obzira da li vam je kosa duga ili kratka, kovrdžava ili ravna, jedna frizura je uvek sexy i u trendu, a stoji odlično svim ženama: konjski rep. Samo zato što je jednostavna, ne znači da mora biti i dosadna. Naučite kako da vežete rep na 4 interesantna načina.

Konjski rep na 4 načina

Poslednji Mohikanac

Dopunite svoj rep šik pletenicom. Ova frizura je vrlo jednostavna i savršena za sve prilike. Možda je ovo vaš budući omiljeni način da vežete rep. Ispletite labavu riblju kost na vrhu glave od manjeg dela kose pa zavežite svu kosu u rep. Pramen kose iz repa obmotajte oko ispletene pletenice.

Povezano: Pletenica u konjskom repu – Frizura sa podignutom kosom!

Ukrasna traka

Bez obzira na vaš tip kose ili oblik lica, iznenađujuće je lako napraviti nizak rep – u roku od 3 minuta imaćete savršenu frizuru ako napavite malu promenu. Zaližite kosu i zavežite rep na potiljku glave. Ukrasite i dodatno učvrstite rep dugačkom ukrasnom trakom bilo koje boje.

Riblji rep

Jednostavno svežite visoki konjski rep, natapirajte kosu pa od repa napravite riblju kost i vežite je elastičnom gumicom. Lako i prelepo, odlična opcija za srednje i duge kose, a savršena i kao dnevna i kao večernja frizura.

Rep iz delova

Izgleda kao frizura za teretanu, ali je veoma zanimljiva i svakako praktična za dane u kojima nemate mnogo vremena. Zavežite visoki konjski rep pa ga podelite u koliko god želite delova (3 najmanje, više ako imate gušću i dužu kosu). Svaki deo malo natapirajte pa vežite u određenom razmaku i spajajte jedan sa drugim.

Povezano: Pletenica iz i preko konjskog repa – Brza i laka frizura!

error: Content is protected !!