Najčešće vrline i mane horoskopskih znakova

By  |  0 Comments

Karakter svake osobe, sačinjen je od niza pozitivnih i negativnih osobina, odnosno od niza vrlina i mana. Kroz sadržaj ovog teksta, otkrićemo vam koje su to najčešće vrline i koje su to najčešće mane koje su svojstvene pojedinačno za svaki horoskopski znak.

Vrline i mane horoskopskih znakova

Ovan

Vrline: Najčešća i ujedno najveća vrlina osoba rođenih u znaku ovna je odvažnost. Ovnovi se tokom čitavog života veoma spremno suočavaju sa problemima i sasvim uspešno pronalaze put do rešenja, ma koliko da je taj put trnovit i naporan. Zbog takve osobine, ovnovi su neretko podrška svoje okoline.

Mane: Najčešća mana osoba rođenih u znaku ovna je nestrpljivost. Ova osobina, ponekad je toliko izražena da prelazi u ishitrenost i navodi na nepromišljene postupke ili odluke.

Bik

Vrline: Promišljenost i strpljivost su dve najveće vrline osoba rođenih u znaku bika. Bikovi tačno i precizno znaju da postave cilj ispred sebe i spremni su da ka njemu koračaju promišljeno bez skretanja koje bi ih odvelo u pogrešnom smeru.

Mane: Nespremnost na promene je veoma česta mana bikova. Oni se jednostavno ne snalaze u „nepoznatim koridama“ i najkonfornije se osećaju kada su ušuškani u kolotečinu sopstvenih navika.

Blizanci

Vrline: Oštroumnost i otvorenost uma su osobine po kojima se blizanci zaista mogu prepoznati u svojoj okolini. Zahvaljujući tome, oni su kvalitetni sagovornici, poznavaoci tema iz različitih oblasti i uvek zanimljivi.

Mane: Prevrtljivost je nešto po čemu se blizanci takođe mogu prepoznati. Zbog takve osobine, nije preporučljivo sa njima započinjati planiranje, posebno ne dugoročno planiranje.

Rak

Vrline: Naglašena sposobnost saosećanja sa okolinom i brižnost, osobine su koje krase raka. Osobe rođene u ovom znaku, srećne su onda kada usreće druge i zbog toga neretko čine dobra dela i šire pozitivnu energiju.

Mane: Rakovi su emotivno preosetljivi i to je njihova velika mana, kao i slabost jer ih čini ranjivim u odnosu na druge. Rakove može povrediti čak i pogrešno protumačena reč ili neprijatan pogled koji je neko prema njima uputio.

Lav

Vrline: Darežljivost je osobina koja se smatra najčešćom vrlinom osoba rođenih u znaku lava. Lavovi jednostavno uživaju u tome da daruju okolinu, bilo pažnjom ili poklonima, koji su neretko jako skupi i vredni, izabrani istančanim ukusom.

Mane: Lavovi su velika zlopamtila i jako su isključivi ukoliko ih uvredite ili ih na bilo koji način povredite. Ne vole da praštaju i retko kada i retko kome ukazuju drugu šansu.

Devica

Vrline: Po prirodi, device su najčešće veoma marljive i vredne i neretko su perfekcionisti koji u bilo šta što rade ulažu svoj maksimum. Osobe rođene u ovom znaku, takođe su jako savesne i posvećene na polju međuljudskih odnosa.

Mane: Device ponekad opterećujuće deluju na svoju okolinu jer su sklone da očekuju maksimum i neretko su glavni kritičari u društvu.

Povezano: Kakva je vaša moć zavođenja prema horoskopu!

Prethodna1 of 2Sledeća

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!