Najčešće vrline i mane horoskopskih znakova

By  |  0 Comments

Vaga

Vrline: Vage su jako harizmatične i kao takve uživaju veliku pažnju i divljenje okoline. Kao takve, često su uzor i primer drugima.

Mane: Mana osoba rođenih u znaku vage jeste težnja da sa svima budu u dobrim odnosima i da se svima dopadnu. Zbog toga, ove osobe često rizikuju da budu okarakterisane kao dvolične ili neodlučne. Međutim, to nije prava istina o vagama. Vage i te kako jesu odlučne i imaju svoj stav, ali jednostavno ne žele da se suprotstavljaju drugima i žele da izbegnu svađe i neprijatnosti izazvane drugačijim gledanjem na stvari.

Škorpija

Vrline: Lojalnost je jedna od najlepših osobina koje krase škorpije. Na osobe rođene u ovom znaku, možete da se oslonite u svakom smislu, bez straha da će vas prvi izigrati ili povrediti.

Mane: Osvetoljubivost je nešto čemu su škorpije veoma sklone ukoliko ih prvi povredite ili izdate. Jako dugo su spremne da se svete i nisu ni malo blage kada se nađu u ulozi neprijatelja.

Strelac

Vrline: Po prirodi, strelci su veliki optimisti i taj optimizam veoma vešto umeju da prenesu na druge. Takođe, strelci su jako radoznali i neretko su veliki pokretači i donosioci promena i dinamike u odnosima sa okolinom.

Mane: Strelci jako lako gube interesovanje za stvari koje su im „do juče“ bile od velike važnosti. Zbog toga, oni često menjaju planove, odustaju od započetih poslova ili pokazuju nespremnost da donesu velike i važne odluke.

Jarac

Vrline: Jarčevi su jako uporni i istrajni, posebno kada kao motiv imaju jasno postavljen cilj. Ne vole lako da odustanu i stabilni su kada su odluke i obećanja u pitanju.

Mane: Jarčevi se ne snalaze baš najbolje sa iskazivanjem emocija. Zbog toga, veoma često deluju kao hladne, bezosećajne i grube osobe, odbojne prema okolini.

Vodolija

Vrline: Vodolije brzo i lako praštaju i to je jedna od njihovih najvećih vrlina. Spremne su da prve zakopaju „ratne sekire“ i uvek prihvataju tuđe izvinjenje.

Mane: Vodolije previše brinu o tome ko i šta misli o njima i ponekad se bukvalno čini da žive za pozitivan komentar o sebi. Spremne su da kažu ono što ne misle ili da urade ono što ne žele, samo da bi zaslužile aplauz okoline.

Ribe

Vrline: Ribe imaju izuzetno razvijenu empatiju u sebi. Zbog toga, one nastoje da pomognu svima, pa čak i gladnim i ugroženim životinjama. To su osobe širokog srca i dubokih i snažnih emocija.

Mane: Osobe rođene u znaku riba, ne mogu biti potpuno srećne ukoliko bar ponekad ne odlutaju u svoj svet. Njihova mana je to što su sklone da u tom svetu ostanu duže nego što je okolina spremna da razume ili podnese.

Povezano: Najbolje ljubavne kombinacije prema horoskopu!

Prethodna2 of 2Sledeća

PodeliShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!