Nedeljni horoskop – Od 05. do 11. oktobra 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 05. do 11. oktobra 2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Čim situacija sa „nemirnim“ stomakom i problemima sa varenjem počne iole da se sređuje, Ovnovi se odmah okreću svom starom načinu ishrane. To znači – čim ste gladni postajete nervozni i odmah počinjete da merkate šta ima da se baci na roštilj… ili makar na tiganj. Naravno, pričam o mesu koje tokom ovog perioda nećete moći niti želeti da izbegavate. Što veća količina, to bolje.

Ljubav

Čini mi se da su oni u brakovima pri kraju jednog izrazito teškog perioda. No, verovatno ste i sami upoznati sa onom izrekom da je noć najtamnija pred zoru, pa se nemojte iznenaditi što će prvi deo ove sedmice biti posebno naporan u vašim bračnim relacijama. Ispada kao da je sve teže postići bilo kakvu formu dogovora sa partnerom, a ljubomorisanje, pritisci i bezrazložne rasprave će postati deo vaše svakodnevice. Ako sebi i drugoj strani date malo vremena za smirenje, sve bi počelo da lagano dolazi u normalu od drugog dela perioda.

Videćemo da li je ovo samo kratkotrajni predah ili još ima šanse za vas dvoje. U dužim emotivnim vezama će doći do kratke odvojenosti, verovatno zbog okupiranosti druge strane nekom svojom problematikom. Ako se voljena osoba na kratko povuče i distancira, ne shvatajte ovo tragično – ovaj zastoj bi trebao da se reši relativno brzo. Slobodni Ovnovi osećaju sve veći priliv energije i želju da se aktiviraju. Vaš šarm i optimizam ponovo privlače zanimljive osobe u vaš život.

Posao

Ono što je najbitnije u ovoj nedelji jeste da se vama lično ne može zameriti ništa po pitanju posla. U potpunosti ste angažovani, u potpunosti okupirani namerom da date najbolje od sebe, svoj maksimum. Na žalost, morate uzeti u obzir I okolnosti u kojima trenutno funkcionišete koje I nisu baš najsjajnije. Šta ovo sad pa znači? Pa, uglavnom to da ćete I pored svog vašeg truda rezultate I pozitivne reakcije druge strane dobijati na kašičicu.

Ovo ne treba da vas baca u dubiozu – shvtite da sada samo na mišiće uspevate da se održite na površini poslovnih voda I da plivate. Ne brinite se, sve ovo će se isplatiti I to mnogo brže nego što mislite. Treba samo biti dosledan I uporan.

Novac

Čekate neke pare koje kasne I već počinjete da se brinete da li ćete uopšte I uspeti da naplatite ono što ste uradili. Novac će ipak stići, verovatno pred sam kraj radne sedmice, a sa njim će stići I vaše razmišljanje kako ga preraspodeliti.

Zdravlje

Vi ste počeli da se osećate mnogo bolje I da se “dižete”. Probleme sa zdravljem je moguće lako regulisati.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!