Vratite četkicama za šminkanje stari sjaj

By  |  0 Comments

Tokom korišćenja četkica za šminkanje, na njima se zadržavaju ne samo tragovi različitih kozmetičkih proizvoda, već i tragovi sebuma koji luči vaša koža i tragovi odumrlih ćelija vaše kože. Zbog toga, ove četkice je s vremena na vreme neophodno oprati. Na koje načine ih možete oprati, imali prilike da se upoznate kroz VIDEO i tekstualne sadržaje na Lepotici. Ipak, sa informacijama o tome kako da opranim i očišćenim četkicama vratite stari sjaj, niste imali prilike da se upoznate. Zato pišemo o tome.

Kako da opranim i očišćenim četkicama za šminkanje vratite stari sjaj?

Ono što se često dešava nakon pranja i čišćenja četkica za šminkanje, jeste da njihove vlasi postanu grube i kako mnoge devojke opisuju „žbunaste“, pa samim tim i „neposlušne“. Takve četkice, automatski postaju neprecizne i gube na svojoj upotrebnoj vrednosti. Ipak, to nije razlog da se takvih četkica odreknete i da ih recimo bacite i zamenite novim, a da predhodno niste ni pokušali da im vratite stari sjaj.

cektice za sminkanje i senke za oci

 

Stari sjaj ovakvim četkicama je moguće vratiti i to vrlo jednostavno

Potrebno je da uzmete jednu ili više takvih opranih četkica i da pokvasite, a zatim blagim pritiskom iscedite njihove vlasi. Zatim, na dlan sipajte malo regeneratora za kosu i taj regenerator razmažite po dlanu četkicom kojoj želite da vratite stari sjaj. Na taj način, regenerator ćete ujedno razmazati i po četkici. Kada ste to uradili, sačekajte da regenerator deluje na vlasi četkice oko 2 minuta, a zatim četkicu isperite, iscedite je od viška vode i osušite na vetrovitom mestu.

Napravi sama regenerator za kosu!

cetkice za sminkanje

Nakon što se četkica osuši, uverićete da joj se vratio stari sjaj.

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!