Nedeljni horoskop – Od 06. do 12. jula 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 29.06. do 05.07.2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Ove nedelje će vam apetit neverovatno varirati. U jednom trenutku ćete proždirati sve pred sobom a u drugom gubiti svaku želju za hranom. Šta da vam kažem – raspoloženje vam je promenljivo, a ono će vam i određivati obroke…i da li će ih uopšte biti. Proteini su vam potrebni da biste imali dovoljno energije, jedite meso, ribu, jaja…

Ljubav

Moguće je da svoju ljubav nećete moći da ispoljite na adekvatan način. Iako u vama postoji velika potreba za stabilnošću, za pripadanjem – okolnosti vam neće ići na ruku. U dužim emotivnim vezama ili brakovima ovo bi mogao biti period kada i vi i partner kao da birate pogrešne načine za međusobno funkcionisanje i nikako ne uspevate da pronađete sredinu. Kada ste vi raspoloženi, partner nije…i obrnuto. Oni koji su slobodni sada se mogu osmeliti da pristupe osobi koja im se dopada. No, nije sigurno da ćete uspeti da postignete nešto značajnije, komunikacija između vas dvoje još uvek klacka…

Posao

Iako vam još uvek aktuelna konjukcija Venere (vladarke posla i novca) i Jupitera daje vetar u leđa za sve vaše poslovne ambicije,ne treba smetnuti sa uma da ona tokom ove nedelje ulazi u kvadrat sa retro Saturnom iz polja kriza. Svoja očekivanja korigujte u skladu sa okolnostima i svakako se spremite da junački zapnete za sve ono što vas interesuje. Vrlo brzo ćete shvatiti da nešto što planirate ne možete da pokrenete. U ovakvim situacijama, okrenite se svojim regularnim obavezama i ostalo prolongirajte.

Novac

Potrudite se da vrlo pametno baratate sa novcem. Prilike za zaradu su tu i dalje ali i Saturnova opomena – ne preteruj! Troškovi su vam veći u ovom periodu, a aktuelna dugovanja više ne smeju da čekaju.

Zdravlje

Više odmora, više rekreacije – sada vam plivanje odgovara, ali i opuštanje u nekom spa centru, đakuziju… Konkretno, većih zdravstvenih problema ne bi trebalo da bude ove nedelje.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!