Nedeljni horoskop – Od 06. do 12. juna 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 06. do 12. juna 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Potrudite se da vaša hrana bude dovoljno termički obrađena, da uzimate namirnice koje su kvalitetne. Dobro proverite na ambalaži da nečemu nije istekao rok kojim slučajem. Stoje mogućnosti da „pokvarite stomak“. Naglašena želja za jakom, teškom, dosta začinjenom hranom.

Ljubav

Dragi Ovnovi, Merkur tokom ove sedmice pravi opoziciju sa Marsom, koji vlada vašim znakom. Ovo je aspekt koji donosi napetost i lako eskaliranje u komunikaciji sa voljenom osobom, pa vam se savetuje da povremeno „progledate kroz prste“ partneru za neke njegove neodmerene izjave. Takođe, i vi biste mogli malo da spustite ton i da pokušate da nađete i miroljubivo rešenje, a ne sve kroz svađu i raspravu. Iako je suština ovih vaših trzavica ono „tresla se gora, rodio se miš“, ipak ne znači da trebate da pustite da to ode u nekom neželjenom pravcu. Prema tome – manje frke, više ljubavi i sve će biti u redu.

Slobodni Ovnovi će verovatno zapamtiti ovu sedmicu kao vreme kada su bili u centru pažnje suprotnog pola. Samo ne brzajte, da ova udvaranja ne bi ostala samo kao prolazna avantura ili flert.

Posao

Najteže će tokom ove sedmice biti postići prave dogovore, jer je komunikacija sa saradnicima non stop na tankom ledu. U prvom trenutku će izgledati da sve funkcioniše kako treba, da bi se odjednom situacija preokrenula i krenula u nekom neželjenom pravcu. Problemi na putovanjima, sa prevoznim sredstvom, a moguće je da ćete se vratiti i neobavljenog posla. Šta god radili, savetuje vam se da ne brzate, jer vas sada užurbanost samo uvodi u mogućnost da pogrešite…a kao za baksuz, pred vama će se postavljati izuzetno kratki rokovi za neke obaveze. Naoružajte se strpljenjem i organizujte se dobro.

Novac

Neki dodatni poslovi obećavaju dobar honorar, ali je moguće da će vam novac kasniti ili da će biti nekih problema sa isplatama. Na sve ovo – verovatno ćete i u kupovini potrošiti mnogo više od onoga što ste planirali. Baratajte pametno svojim finansijskim resursima.

Zdravlje

I ove sedmice je nepovoljno postavljen zdravstveni segment. Oprez u saobraćaju je neophodan, a potrebno je čuvati se i povreda.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!