Nedeljni horoskop – od 2. do 8. marta 2015.

By  |  0 Comments

Horoskop za period od 02. do 08.03.2015. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u ovoj nedelji.

Ovan

Ove nedelje vam je probavni sistem problematičan od sveg stresa i napetosti. Mučiće vas stomak ako jedete previše mahunarki sada.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju ovo je sigurno za vas povoljan period i sigurno ćete ga iskoristiti na pravi način. Ovnovi koji su u braku polako će normalizovati odnose sa svojom boljom polovinom uvodeći ljubav na mala vrata u vaš dom. Ali vaš partner će ipak biti sklon malim prepirkama tek toliko da bi poverio svoj uticaj na vaše srce. Mesec je u vašem polju ljubavi na početku nedelje i vi željno iščekujete događaje. Taj isti Mesec pravi trigon sa Marsom u vašem znaku pa će početak nedelje biti obeležen strašću. Nesvesno ćete biti privlačniji nego ikada.

Posao

Uspeh neće izostati, ali ćete se osećati razdvojeni na više komada kada su vaši planovi na ovom polju u pitanju. Jednostavno nećete znati gde se nalazite i šta vam je činiti. Promene su oko vas. VI nemate lično tu puno udela sada. Potrebno je samo da strpljivo gledate. Sredina nedelje biće jako živo na poslu. Mnogi kontakti će se aktivirati pa će vam drugi deo radne nedelje biti pun uspeha i dobrih poduhvata.

Novac

U drugoj polovini nedelje su mogući dobici koji će zadovoljiti vaše potrebe, mada je u vašim mislima mnogo veći novac nego što ga trenutno posedujete.

Zdravlje

Problemi sa prehladom i probavnim sistemom. Emotivno možete biti nesređeni sredinom ove sedmice pa sve to može uticati na nivo stresa koji se povećava tokom tih dana.

Prethodna1 of 12Sledeća

Nedeljni horoskop

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!