Nedeljni horoskop – Od 27. jula do 02. avgusta 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 27.07. do 02.08.2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Šta mislite o nešto ljućoj hrani tokom ove nedelje? Da malo „začinimo“ dešavanja? Jeste da je vaš metabolizam brz i da mu generalno nisu potrebni ovakvi podsticaji, ali obzirom na okolnosti – malo dodatne vatre vam ne bi škodilo…Jedno upozorenje samo – ako ste od onih koji imaju „nežan“ stomak – ipak preskočite ovaj savet.

Ljubav

U vašem polju ljubavi su Sunce, Merkur I Jupiter, a za vikend ulazi I “povratnica” Venera. Za slobodne je ovo odlična nedelja. Neko, sa kim ste u prethodnom period izgubili komunikaciju (možda zbog putovanja ili godišnjeg odmora) sada se vraća I vaše muvanje može da se nastavi. U isto vreme na mestima zabave, u izlasku sa prijateljima ili na moru, bazenu – možete upoznati više osoba koje vas interesuju, svaka na svoj način. Što je to lepo kad čovek ima izbor…a u isto vreme komplikovano, jel da? Prosto da ne znate gde da se okrenete…U dužim emotivnim vezama I brakovima, još uvek se osećaju posledice nekih prethodnih tumbanja. Partner pokušava da vrati vašu vezu u mirne vode, ali vi I dalje zatežete – frke je bilo dosta, vreme je da stvari dođu na staro.

Posao

Vladarka polja posla I zarada vraća se retrogradnim hodom u znak Lava, sve vreme kvadrirana od strane Saturna. Koliko god vi u ovom period bili raspoloženi da neke stvari pokrenete, jako je teško da će vam okolnosti ići na ruku. Zastoji, blokade, sređivanje zaostataka, stari saradnici mogu vam praviti teškoće ili vas svojom nelikvidnošću ubaciti u problem. Naročito bi privatnici trebali da vode računa što se naplate potraživanja tiče. Čekate čudo ali se ono sada neće dogoditi – samo ćete svojim trudom, na mišiće, uspevati da održite poslovnu situaciju stabilnom.

Novac

Ispada da ćete dobiti mnogo manje novca od nekog posla, iako ste računali da će vam ova suma pomoći da sredite neke finansijske prioritete. Odgovorno se postavite prema svojim obavezama I skrešite sve troškove koje možete.

Zdravlje

Ove sedmice je potrebno obratiti pažnju prilikom svako

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!