Nedeljni horoskop – Od 01. do 07. avgusta 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 01. do 07. 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Mars, koji vlada vašim znakom, prelazi tokom ove sedmice u Strelca, polje koje označava sve ono što je daleko i strano, kao i ekspanziju. Nije ni čudo što će se Ovnovima apetiti pojačati, što ćete rado probati specijalitete inostranih kuhinja ili pak sami eksperimentisati sa raznoraznim uvoznim začinima.

Ljubav

Vaš vladar je prešao u vatrenog Strelca i ova sedmica će slobodnima doneti da ponovo požele da okuse čari avanture. Ako ste na godišnjem odmoru pa imate prilike da otputujete „negde daleko“ – budite sigurni da će te se provesti više nego dobro i ostvariti više zanimljivih kontakata. Strast je jako naglašena i teško je da bi neka od ovih veza i vezica mogla da se transformiše u trajan i stabilan odnos, ali to ne znači da ne trebate da pokušate. Sunce obasjava vaše polje ljubavi i provoda – iskoristite dane koji su pred vama!

Oni koji su već u emotivnim vezama i brakovima najbolje bi prošli ako odu zajednički (a i ne moraju) na godišnji odmor. Samo da se maknete negde iz postojećeg okruženja, jer ste oboje već nervozni i prilično lako sada dolazi do trzavica između vas. Kod pojedinih može doći i do ozbiljnih problema, čak i distanciranja.

Posao

Poslovna sedmica može odlično započeti – jedna šansa se otvara pred vama koju bi trebalo prihvatiti jer donosi velike mogućnosti za promenu. Pojedini sada mogu očekivati unapređenje ili promenu radnog mesta koja im u potpunosti odgovara. Sve vezano za papirologiju i za dogovore ipak neće funkcionisati toliko lako. Ako trebate da napravite važan poslovni ugovor, moguće je da ćete morati da ponovite proceduru ili ispravljate pojedine stavke. Ovaj period je loš za dobijanje dozvola ili pribavljanje papira za pokretanje privatnog posla. Okrenuti se saradnji sa inostranstvom, ali ne dobijate potrebne informacije od strane partnera ili se početak rada odlaže za neki kasniji period.

Novac

Imate mogućnosti za prilive preko igara na sreću, pa bi vredelo oprobati se. Generalno, finansijska situaicja je promenljiva, ali ne može se reći da ste nezadovoljni. Mogli biste malo da smanjite troškove. Dugovi iz prethodnog perioda sada se lakše rešavaju.

Zdravlje

Osećate se odmornije i energičnije nego inače, ali ste još uvek daleko od potpunog oporavka. U ovom periodu unosite više tečnosti u organizam.

Nedeljni horoskop za znak bik

Vladar polja hrane, Merkur, je u Devici, a i vaša vladarka prelazi tokom ove sedmice u ovaj znak. U ovom periodu u svoju ishranu uvedite žitarice, kao i što više svežeg povrća i voća. Ovo vam je neophodno radi balansa u organizmu, detoksikacije i dobrog varenja.

Ljubav

Vaša vladarka je dotaknuta trigonom od strane Urana i Bikovi će ovu vanrednu energiju osetiti kroz mogućnosti da se prepuste uživanjima koje donosi flert, avantura ili pak tajni odnos. Ono što se bude pokrenulo u prvim danima sedmice može biti samo neobavezan odnos, „kombinacija“, ali je definitivno sigurno da će vas pokrenuti i prodrmati u potpunosti.

Ukoliko ste sami, teško je da pored mogućnosti za seksualne avanture možete u ovoj nedelji ostvariti nešto značajnije i pored toga što će vaša vladarka zakoračiti u polje ljubavi. Ostaje vam da sačekate neke malo bolje dane za pravu ljubav. Pored mogućnosti za ulazak u tajnu vezu koju imaju zauzeti Bikovi (a neki od vas će je itekako iskoristiti), onima koji žele da očuvaju svoju vezu na stabilnim osnovama stoje mogućnosti za više strasti, a kod nekih i za planiranje potomstva.

Posao

Dobre ideje sada je moguće realizovati. Ovo je naročito naglašeno kod onih koji se bave marketingom, reklamiranjem, kreativnim zanimanjima ili pak hoće da unaprede privatni posao. Suviše ste nervozni u kontaktima sa poslovnim saradnicima, najviše zbog toga što postoji neusklađenost i nerazumevanje po vama veoma bitnim pitanjima. Imate osećaj da se nadređena osoba previše kritički postavlja prema svemu što uradite, ali zapitajte se da li je možda ipak u pravu. Ne računajte mnogo u ovom periodu na tuđa obećanja, izgleda mi da ćete ipak morati sve svojim sopstvenim snagama da odradite. Obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira.

Novac

Teško ćete nadoknaditi neke veće troškove ili gubitke iz prethodne sedmice, jer se vidi da vam je potrebno vreme da se oporavite. Ipak, neke manje sume novca koliko toliko će osvežiti i popuniti vaš kućni budžet. Pred kraj nedelje obratite pažnju – postoji mogućnost nestanka ili krađe novca.

Zdravlje

Prvi deo sedmice je malo napet i možete češće nego inače biti pod stresom. Od drugog dela nedelje osećaćete se mnogo bolje.

Nedeljni horoskop za znak bliznaci

Osećate potrebu za nešto težom i masnijom, začinjenijom hranom, a sa druge strane – shvatate da vam dosta od ovoga ne prija i da imate povremeno problema sa želucem i varenjem. Izbegavajte veće količine mesa, više vam odgovaraju žitarice, salate – svo sezonsko povrće.

Ljubav

Bićete zbunjeni ponašanjem osobe koja je osvojila vaše simpatije. Obradovaće vas početkom sedmice njeno interesovanje i želja za komunikacijom sa vama i pomislićete da ćete brzo doći do nekih konkretnijih dešavanja i ulaska u vezu. Međutim, ova početna brzina u dešavanjima će nestati i osoba koja vam se sviđa će se donekle povući, a vas ostaviti u razmišljanjima gde ste to tačno pogrešili? Razmišljaćete o svojim postupcima i vrteti se u začaranom krugu u pokušajima da otkrijete zašto je došlo do ovog preokreta. Ne lupajte glavu uzalud, moguće je da ste neke stvari preuveličali. U sledećoj sedmici će stvari početi da dolaze na svoje mesto.

U emotivnim vezama i brakovima će biti dosta korektni odnosi, ali će vas užurbani tempo života donekle iscrpeti, pa ćete i vi i partner krajem sedmice biti prilično „izduvani“ i ne u nekom najsjajnijem raspoloženju.

Posao

Potrudite se da u prvom delu nedelje rešite sve ono što vam je bitno i da odradite najveći deo obaveza koje imate. Ako ste planirali kraći poslovni put, ovo je ne samo ostvarivo, već bi vam moglo doneti i značajan ugovor i dosta jaku poslovnu saradnju. Dobri dani za nezaposlene, a oni koji očekuju produženje ugovora, sada se to može i realizovati. Drugi deo sedmice je konfuzan, iskrsnuće obaveze koje definitivno niste očekivali, a i komunikacija sa partnerima i poslovnim saradnicima će se donekle zablokirati. Na sve ovo, vaša pažnja će biti prilično rasuta, a koncentracija slaba, pa su mogući veći propusti i greške koje će kasnije biti teško ispraviti.

Novac

Nećete biti nezadovoljni prilivima tokom ove sedmice, kojih je i dalje najviše preko dodatnih poslovnih angažmana. Neki čak mogu dobiti i manje sume u igrama na sreću. Finansijski ste u ovom periodu dosta stabilni.

Zdravlje

I dalje vam stoje mogućnosti za povrede, čak i u kućnom ili radnom okruženju. Stariji pripadnici znaka neka obrate pažnju na stomačni deo.

Nedeljni horoskop za znak rak

Mlad Mesec u polju hrane doneće Rakovima pojačan apetit, ali i mogućnost da uvedete neke novine u svojoj ishrani ili da se okrenete zdravijem načinu života. Umesto da se bacite na hedonistički način života, mogli biste da razmislite o hrono ishrani, koja bi vašem znaku savršeno odgovarala.

Ljubav

U bračnim i emotivnim vezama ove će sedmice vladati dosta promenljiva atmosfera. Evidentno je da postoji problem u komunikaciji sa voljenom osobom i to na dnevnoj bazi i da su sitnice dovoljne da vas oboje izbace iz takta. Neke situacije ćete uspeti da prevaziđete ukoliko idete na zajednički godišnji odmor, ali ni to ne donosi potpuno miran period pred vama. Pokušajte da razmislite da li vi lično nekim svojim postupcima potencirate na sukobu, umesto da smirujete situaciju. Što se tiče slobodnih pripadnika znaka, kod vas je polje novih kontakata i poznanstava jako naglašeno i sigurno je da ćete doći u dodir sa više zanimljivih osoba ove nedelje. Sada se može obnoviti i kontakt sa nekim ko vas je jako interesovao ranije, ali niste uspeli da pokrenete neku konkretniju priču. Možete osetiti varnice ponovo, a samo će od vas zavisiti da li želite da se celoj situaiciji prepustite.

Posao

Prvi deo nedelje je protkan većim šansama i neke se ponude mogu prilično neočekivano otvoriti pred vama. Takođe, dogovori sa saradnicima funkcionišu bez problema i lako će se doći do rešenja koje odgovara obema stranama. Drugi deo sedmice nije toliko povoljan po vas – moraćete da žurite jer će se obim obaveza neočekivano povećati, a nervoza će se uvući u odnose sa ljudima sa kojima radite. Ukoliko očekujete poslovno putovanje, moguće je da će biti odloženo, ili nećete biti zadovoljni postignutim rezultatima. Ako radite sa strancima – pred vama će se postaviti neočekivane prepreke ka uspehu.

Novac

Dobri novčani prilivi u velikoj meri će popraviti vaše raspoloženje. Na samom početku sedmice moguće je da jedna suma „na brzinu“ završi u vašem džepu. Ono što ne biste trebali da zanemarujete su obaveze kojih u ovom trenutku ima prilično.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, a ukoliko putujete budite oprezni u saobraćaju. Starijoj populaciji problemi sa probavom i digestivnim traktom.

Prethodna1 of 4Sledeća

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!