Nedeljni horoskop – Od 08. do 14. avgusta 2016.

horoskop

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 08. do 14.08. 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Ova sedmica je prepuna uzbuđenja i žurbe, što će se odraziti i na vaš metabolizam. Želudac nešto teže vari, pa uzimajte laganu hranu i više povrća . Takođe, možete imati problema sa nesanicom, pa pre odlaska u krevet napravite sebi čaj od kamilice, popite čašu toplog mleka ili pojedite šaku badema.

Ljubav

Ako ste slobodni, I na dalje je pred vama period koji je prvenstveno otvoren za zabavu I lake letnje avanture. Ako želite nešto trajnije, bojim se da to nećete naći u osobama sa kojima sada stupate u kontakt. Ipak, neka zanimljiva dešavanja su itekako pred vama, pa je možda najbolje da se prepustite I uživate u svemu što je sada aktuelno.

Oni u emotivnim vezama I bračnim zajednicama I dalje pokušavaju da smire strasti I da nađu rešenja za turbulentne momente koji se često javljaju sa voljenom osobom. Na žalost, vrlo često vi to rešenje nalazite u povlačenju, a to definitivno nije pravi način, jer tako umesto da smanjujete jaz između vas I partnera, vi ga samo povećavate. Oboma vam se savetuje da probate da sednete I da ozbiljno porazgovarate. I onima u vezama su otvorene mogućnosti za avanturu “sa strane”.

Posao

Jako je naglašen znak Device, vaše polje poslovnih okolnosti I kolega I vidi se da vaše snage jesu usmerene ka ovom segmentu, ali da vam tu sleduju I najveći “padovi”. Komunikacija sa kolegama je više nego loša, a vi trenutno čak ni ne pokušavate da pronađete rešenje za to, već puštate da sve ide kako ide. Osećate unutrašnji pritisak I lako se može dogoditi da u nekim situacijama odreagujete previše ishitreno I impulsivno. Makar pokušajte da neke dogovore koje ste pokrenuli I održite. Ako tek tražite posao, suočavate se sa negativnim odgovorima I možete biti jako razočarani ljudima koji su vam davali neka obećanja.

Novac

Teško ćete postići kompromis po pitanju nekih dogovora oko troškova sa ukućanima. Ova sedmica će vam definitivno “izvući iz džepa” više novca nego što ste to planirali. Ako očekujete prilive, moguće je da će kasniti ili da ćete dobiti isplatu u delovima.

Zdravlje

Mlađi pripadnici znaka će se uspešnije boriti sa energetskim padom I iscrpljenošću. Starija populacija će imati probleme sa spavanjem, bolovima u nogama I kičmi.

Nedeljni horoskop za znak bik

Vaša vladarka u tranzitu kroz znak Device traži da se okrenete žitaricama od celog zrna, voću i svežem povrću. Na taj način ćete najbolje održati visok nivo energije i nećete imati smetnji sa probavom. U narednom periodu slatkiše je potrebno smanjiti na najmanju moguću meru.

Ljubav

U bračnim odnosima korektni odnosi I velika mogućnost da vi I partner potencirate na proširenju porodice. U suštini, izašli ste iz jednog napornog perioda I ponovo se vraćate skladu u vašoj zajednici. Ako imate dužu emotivnu vezu, nekim momentima niste zadovoljni, ali vam trenutno ne prestavljaju veći problem. Sve češće ćete hvatati sebe kako razmišljate o nekim ozbiljnijim pitanjima u odnosu. Nekima je otvoreno flertovanje I mogućnost za seksualne varnice između vas I nekoga koga poznajete duže vreme.

Ukoliko ste slobodni, prave prilike za stabilnost I emotivnu sreću vam izmiču. Može biti novih poznanstava, može biti strasti, ali uglavnom će se sve zadržavati samo na tom nivou. Ne vraćajte se u prošlost, osim ako želite samo seksualni kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Koliko god vi želeli da u ovom periodu pokrenete poslovni segment na jači način, evidentno je da će to ići dosta teško. Suviše je nedefinisanih I nejasnih situacija pred vama, a možete se malo I “pogubiti” u velikom broju obaveza koje su vam nametnute. Iako trenutno ne vidite rešenja nekih situacija, ona su jako blizu, pa nemojte odustajati od onoga što ste zacrtali. Tempo “korak po korak” vam se više već popeo na glavu, ali trenutno ne možete ni na koji način ubrzati dešavanja. Ako vam je obećana pomoć ili podrška od drugih, budite sigurni da će to ići teško I verovatno će ostati tek za neki naredni period.

Novac

Nekako uspevate da balansirate kada su prilivi I troškovi u pitanju, ali definitivno niste zadovoljni svojom trenutnom finansijskom situacijom. Ako planirate da refinansirate dugovanja, suočićete se sa ograničenjima ili uslovima na koja niste računali.

Zdravlje

Sve je usmereno na probavu, digestivni trakt, ali I na probleme sa kičmom, jetrom. Stariji neka urade dodatne analize krvi, proverite šećer.

Nedeljni horoskop za znak bliznaci

Vaš vladar krajem ove sedmice ulazi u svoju senku, to jest – priprema se za retrogradni hod. Ovo će se definitivno odraziti i na vaš način ishrane, kao i na metabolizam. Potrebno je da se pridržavate principa zdrave hrane i da ne opterećujete svoj organizam bespotrebnim, praznim kalorijama.

Ljubav

Zanos I strast su sada primarni kod slobodnih Blizanaca. Osoba koja se pojavila dotakla vas je “do srži” I jedino što želite je da je osvojite. Budite sigurni – ovaj početak je više nego verovatan, jer I druga strana na isti način reaguje na vas. Ipak, zbog aspekata pod kojim ovaj odnos počinje, moguće je da ćete tek kasnije shvatiti u kakvu ste se komplikovnu I tešku priču upetljali. No, za sada uživajte!

Oni u emotivnim vezama I bračnim zajednicama klackaju između posvećenosti partneru I besmislenih rasprava koje su često deo vaše svakodnevice. Teško je sada ostvariti potpuni mir, jer ni vi ni voljena osoba ne želite da sagledate svoje greške, već samo one koje partner pravi. U nekim odnosima sada može doći do kratkotrajne pause ili distanciranja. Ipak, ljubav je suviše jaka da biste se zaista I odvojili.

Posao

Mnogo izazovnih situacija je aktuelno tokom ove sedmice. Osećate jaku potrebu da se dokažete I izbijete u prvi plan, ali vam trenutno slabo idu kompromisi, koji će na žalost biti neophodni. Ipak, sa mnogo volje I truda I uz dobru komunikaciju možete sada ostvariti vrlo zadovoljavajuće saradnje I nove poslovne početke. Ako tek tražite posao, period je za vas dobar, bez obzira na to što će posao biti sezonskog karaktera ili povremen. Blizanci koji su često na putu I koji se bave komercijalnim ili trgovinskim aktivnostima imaće više uspeha nego inače. Proverite informacije koje dobijete pre nego što odreagujete.

Novac

Dobre šanse će vam se otvoriti za zaradu preko dodatnih poslovnih angažmana. Redovnim prilivima nećete biti zadovoljni u potpunosti, jer će postojati odlaganja I kašnjenja. Troškovi su I dalje u porastu, I teško ćete ih kontrolisati.

Zdravlje

Vi ste nefokusirani, rasejani, trenutno psihički u ne baš najboljem izdanju. Postoji mogućnost povreda. Potreban vam je odmor od makar par dana.

Nedeljni horoskop za znak rak

Sunce je u vašem polju hrane I u ovom periodu bi bilo najbolje da bazirate svoju ishranu na namirnicama koje su dobre za vaše krvne sudove I srce. Suncokretovo ulje zamenite maslinovim, a u svoje obroke uvrstite ovsenu kašu (za doručak), paradajz, karfiol, tikvice, plavi patlidžan…

Ljubav

Lako ostvarujete nova poznanstva I zanimljivu komunikaciju sa suprotnim polom. Ipak, ne biste trebali da previše očekujete od početaka koji se sada pokreću. Naime, izgleda mi da vi malo nerealno gledate na osobe sa kojima dolazite u kontakt, možda iz prevelike želje da konačno nađete onu pravu za sebe. Moguće je da ćete vrlo brzo biti razočarani njenim postupcima, ali I karakterom.

U dužim emotivnim vezama I brakovima stoji nestabilnost koja će vladati tokom celog ovog perioda. Vi I voljena osoba idete iz krajnosti u krajnost. Naglašene su mogućnosti za rasprave I svađe, ali I za privremena odvajanja. Kao da između vas dvoje postoji prepreka koju nikako ne uspevate suštinski da savladate. Ono najneophodnije – prava komunikacija – konstantno vam izmiče. Pokušajte da budete tolerantni.

Posao

Koliko god da u ljubavi ne možete da postignete zadovoljstvo I mir kojem težite, toliko će vam poslovni segment doneti nekih zanimljivih I inspirativnih momenata. Neki od vas će sada dobiti prve naznake da su šefovi vrlo ozbiljno shvatili vaš rad iz prethodnog perioda I da vam se sprema promena radnog mesta ili unapređenje. Dogovori sa poslovnim partnerima I saradnicima su krenuli polako na bolje I već vidite da je više nego realno da uspete da ostvarite ono što želite. Ono što vam zadaje malo brige jeste odnos sa kolegama, gde ima dosta tenzije I gde čak postoje mogućnosti za podmetanja I nekorektnost.

Novac

Neke šanse za zaradu će se neočekivano otvoriti. Ipak, tokom ove sedmice vam stoji mogućnost da napravite veći trošak ili čak izgubite određenu sumu novca. Budite oprezni po ovom pitanju. Ne savetuje vam se da pozajmljujete novac drugima.

Zdravlje

I ove sedmice su najaktuelniji stress I psihička napetost. Starijoj populaciji moguće aktiviranje hroničnih tegoba.

 

Prethodna1 of 4Sledeća

error: Content is protected !!