Nedeljni horoskop – Od 11. do 17. jula 2022.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Emotivni život, bilo da ste u braku, zajedničkom životu ili vezi – može u ovoj nedelji zaista biti miran i bez napetosti. Ok, uvek će se naći nešto što može na kratko da unese nervozu, ali imate više nego dobre predispozicije da to lako i brzo prevaziđete. Ukoliko vas nervira neka porodična situacija ili nervozu vučete kroz posao – lepo to zadržite za sebe, ne opterećujte one oko vas. Slobodni Ovnovi – fin momenat da se neka ljubavna pričica pokrene. Prijaće vam komunikacija i susreti sa ovom osobom, jer ćete naći nekog pored koga se osećate opušteno. Ovo je nešto što može da traje i da se razvija.

Posao

Nedelja za dobre poslovne poteze, one o kojima ste lepo razmislili, u koje se niste zatrčali, a možda i dočekate nešto što vam dugo obećavaju. Da se razumemo – prioritetna stavka će vam biti novac, trenutno su sve vaše snage usmerene na to da ovaj segment stabilizujete ili popravite. I ima zaista dobrih naznaka da ćete biti uspešni u tome. Pun Mesec sredinom nedelje će malo uzburkati poslovnu atmosferu, ali kod nekih od vas donosi najavu promene radnog mesta, povećanja plate ili unapređenje.

Zdravlje

Aktiviranje hroničnih zdravstvenih tegoba.

Hrana

Naglašena je želja za uživanjima. Ne bi to bio neki veći problem jer ste u pokretu i lako trošite kalorije, da nije grickalica i slatkiša. Ograničite te nekvalitetne „međuobroke“ i više se okrenite voću…

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Raspoloženi ste za sitne nežnosti koje naglašavaju bliskost između vas i partnera, raspoloženi ste za uživanje, za strast. Ovo sve važi ukoliko je odnos sa partnerom suštinski dobar i stabilan. Ukoliko nije – ono što pokazujete voljenoj osobi nije u saglasju sa onim što se dešava unutar vas. A tu nekih tajni, preispitivanja i uzburkanosti ima. U kom će pravcu to što se dešava unutar vas ići na dalje – pa, vrlo brzo ćemo videti. Slobodni Bikovi – kod nekih – emotivna prošlost kucka na vrata. Kod drugih – u aktivnom ste društvenom periodu i jako vam prija komunikacija sa osobom koju već neko vreme poznajete.

Posao

Na prvi pogled, dosta korektna situacija. Kao da ste u nekom periodu u kojem uglavnom sve funkcioniše po dogovoru, radna atmosfera i kolegijalno okruženje su prilično mirni, sve se odvija bez nekih velikih dramskih zapleta. Pun Mesec sredinom nedelje će malo ubrzati situaciju i doneti nervozu, ali na kratko vreme i vrlo rešivo sa vaše strane. Postoji šansa za dobre dogovore, korektnu komunikaciju, ali i za kraće poslovno putovanje. Koristite ovaj mirni period, jer neće trajati nešto naročito dugo.

Zdravlje

Potencijalni problemi sa kičmom, stomačnim delom, žlezdama. Naročito kod hroničnih bolesnika.

Hrana

Višak apetita ne valja, ali ni manjak nije dobar a vi u ovoj sedmici – malo jedno, malo drugo.Nikako ne uspevate da se ustalite. Nemojte izgladnjivati sebe pa onda sve nadoknaditi u jednom obroku.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Ljubav

Možda ćete ovih dana biti emotivniji, osetljiviji, povredljiviji (naročito oko punog Meseca sredinom nedelje), ali to neće u nekoj značajnijoj meri uticati na odnos sa partnerom, koji je i dalje prilično dobar. Malo se možete „čačnuti“ oko zajedničkih planova ili zajedničkih finansija – ali ovo je bura u čaši vode – brzo prođe i ne ostavlja posledice. Planirajte odmor u narednom periodu – oboma vam je potrebno da se opustite i ostavite brige i probleme iza sebe. Slobodni Blizanci – zavodićete i bićete zavedeni. Neko prošlošću, neko novim osobama koje vas podstiču, aktiviraju, donose vam osmeh na lice.

Posao

Finansijska situacija neće biti stabilna u ovoj nedelji, ali i pored povećanja troškova koje vas očekuje – itekako je moguće i da vam neka lepa sumica (kroz naplatu potraživanja, kroz povećanje plate ili kroz dodatni posao) sklizne u džepove. Generalno gledano – možda ćete u početnim momentima bilo koje situacije vezane za posao imati problem da se organizujete i rešite je, ali brzo dolazi do regulisanja jer umete da povučete prave poteze. Kvalitetni kontakti sa stranim firmama i inostranstvom.

Zdravlje

Slabe tačke su stomak, pluća i kičma.

Hrana

Problemi sa varenjem, nadimanjem, želucem , neke od vas će podstaći da naprave promene u načinu ishrane. Više bazirajte ishranu na namirnicama biljnog porekla a izbegavajte meso i mesne prerađevine.

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Pun Mesec u partnerskom polju sredinom nedelje može delovati dvojako, sve u zavisnosti od toga u kojoj je fazi vaša emotivna priča trenutno. Pa, kod nekih parova ovo može biti trenutak u vremenu u kojem se nećete dobro osećati, što vam više bude potrebna bliskost, razumevanje i ljubav – činiće se da je sve dalje od vas i da je ne možete dosegnuti. Kod drugih – i partner i vi ćete biti povredljivi i osetljivi, nestrpljivi jedno sa drugim i pod, na svu sreću – kratkotrajnom tenzijom. Slobodni – ako postoji nešto novo što vas privlači – nedefinisano je, možda i tajno. Ako je staro – raščišćavajte konačno, vreme je.

Posao

Ok, malo će vas iznervirati oni sa kojima sarađujete – ili će očekivati previše ili će menjati mišljenja svaka dva minuta i smatrati da je sasvim normalno da im se prilagodite – u svakom slučaju,učiniće da morate da se postavite maksimalno i odgovorno i racionalno da biste sve to lepo ispeglali. A hoćete. Možete dobiti neki poslovni predlog, ponudu ili projekat – nešto čemu ste se nadali ali niste istinski očekivali da će se dogoditi. Prihvatite, ne razmišljajte previše. Finansije – nije savršeno, ali je dosta korektno.

Zdravlje

Zdravstveni segment je trenutno prilično stabilan. Možda nešto pojačana nervoza.

Hrana

Pravi je trenutak da razmislite šta biste mogli promeniti i poboljšati u načinu ishrane. Prijaće vam povrće a isto tako i veći unos mlečnih proizvoda, naročito sireva. Umanjite unos suhomesnatih proizvoda.

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Spajaće vas društvo, spajaće vas izlasci, aktivnost, putovanja, spajaće vas pozitivna energija koja se trenutno provlači kroz vašu emotivnu priču. Ma leto je – hajmo da uživamo i da se ne opterećujemo teškim temama! – taj neki fazon. No, leto dođe i prođe previše brzo – zato bi bilo dobro da u ovom periodu, kada je sve nekako lakše – pokušate da istinski poradite na svom odnosu, suštinski. Slobodni Lavovi – i na dalje je pred vama period uživanja. Nekome kroz izlaske i provod, nekome kroz nove ljude koji mu dolaze u život, a nekome i kroz obnovu komunikacije sa osobama iz prošlosti.

Posao

Neke dobre vesti, informacije ili ponude će stići već u prvom delu ove nedelje i doneće vam pozitivnu energiju i aktivaciju tokom celog ovog perioda. Ono što ne možete trenutno da rešite, stavićete u drugi plan a posvetićete se onom što možete da pokrenete i promenite. Mars u vašem polju karijere trenutno prilično radi za vas – donoseći vam da na lakši način regulišete sve ono što je potrebno. Porast obaveza od drugog dela nedelje. Po pitanju finansija postoji nesklad, ali polako regulišite ono što možete.

Zdravlje

Naglašena nervoza, problemi sa spavanjem. Stariji – aktivacija hroničnih tegoba.

Hrana

Ishrana I apetiti će vam varirati u zavisnosti od toga kako se osećate. Pošto vam je raspoloženje ovih dana vrlo promenljivo, moguće su I veće oscilacije, pa čak I tegobe sa stomakom.

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Dani će vam donositi dobru energiju, donosiće vam da se volite i uživate sa prijateljima, u izlascima, druženju, putovanjima. I ovim segmentima ćete posvetiti najveći deo svog vremena. Sa voljenom osobom nećete biti na ratnoj nozi, ali neće biti ni potpunog razumevanja. U nekim stvarima ćete se poklapati, u nekim razmimoilaziti. Ali uglavnom će sve to funkcionisati kako treba. Na samom kraju nedelje vas može „žacnuti“ nešto, da čak na trenutak posumnjate u partnera. Ali, brzo prolazi. Slobodni – uživajte u opuštajućim aktivnostima i u kontaktu sa onima koji su vam najbliskiji – sa prijateljima.

Posao

Pred vama je i na dalje aktivan i vrlo produktivan period, u kojem vaša energija ali i optimizam i želja za pokretom samo jačaju. Čak ćete u ovoj nedelji i sa kolegama i šefovima biti na istim talasnim dužinama pa je pravo vreme da pokušate da iznesete ideje koje imate. Obaveza će, standardno – biti preko glave, ali neće vam one zadavati toliko muke kao što možete u prvom trenutku pomisliti. Završavate vi to sve vrlo uspešno. Kada su finansije u pitanju – trenutno ste u fazi stabilnosti, prilično ste zadovoljni.

Zdravlje

Problemi sa stomakom i varenjem.

Hrana

Dosta vremena će te provoditi u kuhinji u pripremi svakakvih slaniša i slatkiša. I vama za ugođaj, ali i za ugođaj onima koje volite. Jača hrana vam sada prija, ali vam može doneti stomačne tegobe.

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Pun Mesec u polju koje se vezuje za porodicu, prošlost, temelj, intimu – uzburkaće ovu nedelju, ali će iz tih uzburkanosti isplivati odgovori na vaša pitanja. Pa će tako Vage, bilo da su slobodne ili zauzete – imati trenutak potpune i kristalno čiste jasnoće po pitanjima koja su im bitna. Ako ste slobodni – biće vam jasno da li želite da se borite za neku prošlost ili ste spremni da nastavite dalje. Ako ste zauzeti – biće vam jasno da li ostajete ili odlazite. Ako ostajete – unapređujete odnos. Ako odlazite – to je to. Znaćete tačno šta hoćete a šta nećete, šta želite a šta ne. Doći ćete u potpuni balans sami sa sobom.

Posao

I po pitanjima posla ovo je značajan period jer ćete dobiti ili pokrenuti nešto na šta dugo čekate. Posao, saradnju, projekat, dogovor, napredovanje, povišicu ili naplatu duga. Neko će osetiti da je pravi trenutak da realizuje svoje ideje. Ovo su dobri dani jer vam donose promene koje su povoljne po vas. Generalno gledano – dani će vam biti ispunjeni aktivnostima, obavezama, dešavanjima. Ali u svemu tome ćete se ipak osećati jako dobro. Kada su finansije u pitanju – uspešna radna nedelja je pred vama.

Zdravlje

Fizički ste uglavnom dobro. Mentalno – napetost, stres.

Hrana

Ukoliko u ovom periodu pokušavate sa zdravijim režimom ishrane ili ste na dijeti – polovično ste zadovoljni rezultatima. No, svejedno – nemojte odustajati, pogotovo kada je zdravlje u pitanju.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

U izuzetno ste važnom emotivnom periodu. Jer, u narednih par meseci u mnogim vašim relacijama će doći do bitnih odluka koje će promeniti samu formu odnosa. Škorpije idu ili u dizanje odnosa na viši nivo ili u lagano ili brže raslojavanje koje neminovno vodi ka kraju. Ukoliko je odnos na bilo koji način narušen u prethodnom periodu – sada jeste vreme za ispravljanje grešaka, sada jeste vreme za otvorene razgovore, sada jeste vreme da date emocije – ukoliko ih još uvek ima. Slobodne Škorpije – da li će se povampiriti stare ili probuditi nove emocije – pitanje je sad. Videćemo šta vam budućnost donosi.

Posao

Period je dobar da zaradite, ali i da uložite. A ako ulažete, ulažite pametno – u stabilnost doma, u privatni posao – jer, ulažete u budućnost. Ne trošite novac na gluposti. Ovo nije za vas jednostavan poslovni period koliko god da se neke situacije odvijaju korektno i uz dogovor. Vi se dosta energetski trošite, dajete sebe u posao i obaveze i preko svojih granica. Neke informacije koje dobijate od saradnika (naročito od onih koji se vezuju za inostranstvo) dići će vam raspoloženje jer su najava novih poslova.

Zdravlje

Problemi sa vratnim i lumbalnim delom kičme. Osetljivost grla.

Hrana

Bilo bi dobro izbegavati namirnice za koje znate da se „lepe“ za vas – sve vrste testa i peciva, slatkiši, grickalice, brza hrana. Za vas je sada samo povrće, meso, riba, voće, jaja.

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

Povremeno postoji problem u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Na to može da utiče manjak vremena i višak obaveza, ali ne treba dozvoliti da vas ovo ometa kao par – itekako možete pronaći zajednički prostor za sebe i potruditi se da u tom vremenu istinski uživate jedno sa drugim. Nerviranja oko koječega će uvek biti, vi pokušajte da u ovim danima imate svoj lični, zajednički mali kutak ispunjen dobrom energijom i smehom. Slobodni Strelčevi – ponovo će neke priče krenuti da se pričaju i odmotavaju i prijaće vam. I nije važno da li je prošlost ili nešto novo – važno je da ćete biti zadovoljni.

Posao

Ulagaćete veliku količinu energije u poslovnu svakodnevicu, u odnos sa kolegama i saradnicima, u dogovore, u papirologiju, u organizaciju. I ništa neće ići niti brzo niti lako, cediće vas i umarati. Proces je naporan, ali je krajnji rezultat povoljan i dobar – a to je ipak bitno, zar ne? Neke saradnje se sada mogu obnoviti ili ponovo pokrenuti, ali na drugačijim osnovama, što će vam odgovarati. Pojedini Strelčevi mogu dobiti poziv koji su dugo čekali. Finansije – budite obazriviji, ovde je stanje po malo haotično.

Zdravlje

Više obratite pažnje na ishranu. Odmarajte se.

Hrana

Vašem organizmu je sada potrebna nešto svedenija ishrana – sa puno povrća i manjim količinama mesa i mlečnih proizvoda. Bez grickalica, gaziranih napitaka i slatkiša.

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku sredinom nedelje verovatno će izneti na videlo sve probleme, i one neprikrivene i one koje ste gurali pod tepih, a koje se tiču vaših partnerstava, porodica ili odnosa sa voljenom osobom. Taman odličan period da se njima bavite i rešavate ih, a to sada možete. Komunikacija, koja je vrlo često tačka saplitanja kod partnera i vas – sada može biti uspostavljena na pravi način. Dogovarajte se, jedino ćete tako doći do rešenja. Slobodni Jarčevi – ljubavi nove, ljubavi stare – šta god da vas privlači i čemu dajete prednost. Vreme je da se situacije pokrenu.

Posao

Tranzit Marsa kroz znak Bika vam apsolutno odgovara, jer pokazuje da imate snagu, pravo usmerenje, da su vaše odluke i potezi racionalni, praktični i da će doneti i ličnu, ali i finansijsku satisfakciju. Ne može na žalost biti lakoće, jer nemate pravu podršku od onih sa kojima radite i sarađujete, ali ćete ipak zajedničkim snagama (naravno, vaš deo obaveza će biti najveći) uspeti da sve privedete kraju. Finansije su vam duže vreme mesto napetosti, u ovoj nedelji ćete uspeti da se malo stabilizujete.

Zdravlje

Solidno. Blaga fizička aktivnost će vam prijati.

Hrana

Ili često preskačete obroke ili ne jedete dovoljno – u svakom slučaju postoji disbalans koji morate rešiti. Potrebna vam je raznovrsnija ishrana sa dosta biljnih vlakana.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

Uspevate partner i vi da se uklopite i pored sto distrakcija koje dolaze bilo od vaših poslovnih, bilo porodičnih, privatnih obaveza. Možda ne uspevate da posvetite jedno drugom onoliko vremena koliko biste želeli – ali se oboje trudite, kao što se trudite i da se međusobno podržite po bitnim pitanjima. Naporno je vreme i iza ali i ispred vas – i opstaće samo oni odnosi gde postoji istinsko poštovanje i posvećenost. Slobodne Vodolije – jedan susret ili jedan razgovor mogu promeniti ljubavni status. I sve će se odvijati neplanirano i brzo, a istovremeno lepo. Neko će uspeti da uzleprša vaše srce.

Posao

Kako uspevate da izađete na kraj sa svim što je pred vama – ljudima, obavezama, moranjima – to samo vi znate. I nalete talasi briga i nervoze i u trenutku biste najradije pobegli od svega i svih – ali taj Saturn u vašem znaku daje odgovornost i izdržljivost i pored svega. Ne shvatajte ni jednu situaciju olako, posvetite joj svo vreme i pažnju jer kakve poslovne temelje napravite do marta iduće godine – tako će vam biti na dalje tokom dužeg vremenskog perioda. Zato radite. Zaraditi hoćete. Umoriti se hoćete.

Zdravlje

Varenje, kičma, žlezde. Dame bi mogle da posete ginekologa.

Hrana

Potrebne su vam namirnice koje se lako vare i koje ne opterećuju vaš probavni sistem. To što ste često gladni je pre posledica nezadovoljstva nego pravih potreba vašeg organizma.

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Pričajte sa voljenom osobom o svemu – i o onome lepom ali i o onome što je teško, što vas muči. Ta komunikacija je sada neizmerno važna, jer će se kroz nju rušiti zidovi koji su nikli (ili koje ste postavili), rešićete i završićete sve kako treba. I nemojte se ni partner ni vi izgovarati obavezama i nemanjem vremena – da, jeste pod pritiskom sa više strana, ali ste potrebni jedno drugom, sada više nego inače. Slobodne Ribe – imate zaista lepe predispozicije za ljubavna dešavanja, čak postoji šansa da se u ovom periodu više osoba interesuje za jači kontakt sa vama. Otvorite se za ljubav, dajte sebi šansu.

Posao

Taj poslovni segment je u napredovanju i ubrzanju i tako će biti i na dalje. Morate biti posvećeni, jer za ovim ste žudeli i ka tome išli – i sada je potrebno da se pokažete. Nivo obaveza i zahteva prema vama će se samo pojačavati, zato nemojte ostavljati „repove“. Ambicije i potreba za dokazivanjem su jake u ovom periodu, što može povremeno proizvesti da hoćete „sad i odmah“ da završite sve, što baš i neće ići. Povremeno će delovati kao da ste svima potrebni u istom trenutku. Finansije su sada solidne.

Zdravlje

Osetljivost stomačne regije, pazite na ishranu. Stariji – problemi sa koštano zglobnim sistemom.

Hrana

Pokušavate sebe da uvedete u red po pitanju ishrane i konačno ćete početi da obraćate pažnju i na količinu i na vrste namirnica koje konzumirate. Pokušajte voćem da zamenite slatkiše I sladolede.

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.com

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za jul 2022.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!