Nedeljni horoskop – Od 16. do 22. oktobra 2023.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Hrana

Odličan je momenat da, sve ono što vam smeta da biste funkcionisali I osećali se kako treba, izbacite sa jelovnika. Oni koji hoće da otpočnu sa dijetom – pravi je trenutak za tako nešto.

Ljubav

U odnosima u kojima već postoji jaka napetost I u kojima se „tresu temelji“ veze može doći do teških reči, pritisaka, manipulacije ili ljubomornih scena. Može doći do „podvlačenja crte“ i odvajanja, pokretanja zakonskih postupaka. Ukoliko vaš odnos sa partnerom ne spada u ovu kategoriju – pokušajte da ne dozvolite da vam se druge osobe mešaju u vezu. Mnogi parovi su na raskrsnici – neki idu različitim putevima na dalje, dok drugi mogu odlučiti da dignu odnos na viši nivo. Slobodni – poslovni segment, ali i odlazak u kafić/restoran/teretanu/kod lekara/prodavnicu/banku – može biti mesto za flert i strast.

Posao

Prepreka će svakako biti, ali će vas one jednim delom čak inspirisati na borbu i buditi onu posebnu tvrdoglavost u vama, kada želite da se dokažete i drugima i sebi. Promene u poslovnim partnerstvima i saradnjama su sada više nego moguće, a i komunikacija sa pojedinim saradnicima može biti više nego izazovna. Ukoliko pravite novi poslovni dogovor, računajte da će on zaživeti do polovine novembra otprilike. I na dalje vam je period ispunjen većim troškovima, pa ukoliko je to moguće – čuvajte novac.

Zdravlje

Problemi sa zubima i desnima. Osetljiv urinarni trakt.

Nedeljni horoskop za znak bik

Hrana

Potrebna vam je hrana koja će vam popraviti krvnu sliku i doneti energiju – meso, cvekla, paradajz, spanać, jaja, zeleno lisnato povrće. Više čajeva, sokova I proizvoda od meda.

Ljubav

Iako je odnos između partnera i vas sada u stabilnijoj fazi, može doći do nekih komplikovanih ili izazovnih situacija – na samom početku nedelje, kao i u danima vikenda. Prisutna je doza posesivnosti i ljubomore, ali se lako može dogoditi da vam oboma izazovi kroz obaveze i posao pojačavaju nervozu – pa to projektujete jedno na drugo. Slobodni Bikovi – svako potencijalno poznanstvo sada se razvija polako i uz dozu pojačanog opreza. Ipak, taj oprez ne umanjuje dosta dobre šanse da komunikacija sa nekim lagano prerasta u nešto više. U dobrom ste periodu za ljubav, ali nema potrebe za žurbom.

Posao

Imaćete osećaj kao da ste protrčali kroz ovu sedmicu, obzirom na to da se tempo obaveza i dešavanja neće ni u jednom trenutku smanjiti i usporiti. Pred vama su zahtevni dani – obaveze, odnos sa saradnicima i nadređenima, milion i jedno dešavanje pored toga – sve vas to energetski crpi i donosi vam stres. Povremeno ćete imati osećaj da sve ide preko vas i da bez vas ništa nije moguće završiti – i verovatno nećete biti baš daleko od istine. Definitivno niste zadovoljni stanjem finansija.

Zdravlje

Iscrpljujuća nedelja je pred vama.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

Hrana

Umerena konzumacija mleka i mlečnih proizvoda, ali više voća, naročito svih vrsta citrusa – pomorandži, limuna, mandarina. Takođe, barena I kuvana hrana. Preporučuje vam se više ribe i manje mesa.

Ljubav

Iako se partner i vi prilično dobro razumete, ipak će se dešavati situacije koje na kratko mogu doneti tenziju. Slične talasne dužine su tu, ali pokušajte da u tim napetim momentima dodatno popustite jedno drugom. Ono što vas vezuje je realno, ono što vas uznemirava je kratkog daha i prolazno (uglavnom se može vezivati za sumnju, emotivnu povređenost ili teme iz prošlosti), zato ne dozvolite da napravi distancu između vas. Slobodni Blizanci – nekih inspirativnih dešavanja može biti, ali bar trenutno ne izgleda da ona idu u pravcu ozbiljnijeg ili trajnijeg emotivnog odnosa.

Posao

Nije savršena nedelja za finansijsku stabilnost – jer će stalno iskakati novi troškovi kojima ćete morati da se bavite. Što se poslovnog dela tiče – oprezno sa novim dogovorima i potpisivanjem ugovora – dobro proučite sve, da vam ne bi promakli bitni detalji. Želja da ojačate finansijski sektor može vas „poterati“ da pristanete na neke uslove koji vam ne odgovaraju. Dosta obaveza će u ovom periodu ići sa kašnjenjem i uz prisustvo tenzije sa saradnicima. Pritisak od strane nadređenih je pojačan.

Zdravlje

Dosta nervoze.

Nedeljni horoskop za znak rak

Hrana

Od voća će vam najviše prijati citrusi, ali ne preskačite nI jabuke I kruške. Što se obroka tiče, on bi trebali da budu kaloričniji nego inače, jer će vam u ovom periodu trebati dosta energije, ali ne praznih kalorija.

Ljubav

Pokušajte da u svakom danu nađete razlog za osmeh i radost – pa makar i kroz sitnice, one fine i slatke koje mogu povezati partnera i vas. Budite i strasti, jer one jesu tu – samo je potrebno pokrenuti ih. I radost i strast su vam sada više nego potrebni, jer toliko je nerešenih situacija, kao i onih koje vas opterećuju – da vam je neophodan taj svakodnevni „iskorak“ i opuštanje. Ne dozvolite da se nervoza zadržava u vašem odnosu. Slobodni Rakovi – pokrenuta je želja za druženjima, za izlascima, za tim da budete sa ljudima sa kojima se osećate opušteno, nasmejano. Ima prostora i za simpatije i flert.

Posao

Dosta izazovna nedelja jer će postojati pritisak na vas – da se sve završi na vreme i bez probijanja rokova. Komunikacija sa saradnicima neće uvek ići lagano, koliko god se vi trudili i ulagali energiju u to. Neki problemi će iskakati i u komunikaciji, ali isto tako i u dogovorima i u papirološkim pitanjima – sve može krenuti kako treba, a onda doći do zapetljavanja. Moguće su i promene planova u poslednjem trenutku. Iako su prilivi nešto pojačani – dosta novca će tokom ove sedmice otići najpre na kuću i članove porodice

Zdravlje

Naglašen umor početkom i krajem nedelje.

Nedeljni horoskop za znak lav

Hrana

Potrebno je da obnovite energiju, koja je u poslednje vreme dosta polovična. Više ribe, povrća (najpre zelenog lisnatog), voća, jaja, mlečnih proizvoda. Slatkiše i tešku hranu izbegavajte.

Ljubav

Deluje kao da se partner i vi polako približavate jedno drugom. I kod stabilnih parova će ovo biti osetnije izraženo – počinjete da planirate, da se lakše dogovarate, da više snage ulažete u zajedničke ciljeve. Kod parova koji nisu baš stabilni – površina deluje mirno, ali ispod nje mnogo toga ključa i stoji neizrečeno. Potrebna vam je otvorenija komunikacija – da biste sva pitanja i nedoumice počeli da rešavate. Slobodni Lavovi – postoji prostor za razvoj nekog poznanstva – da, ide se korak po korak ali su ti mali koraci trenutno najbolja opcija. Dobar je period i za zabavu, druženja, izlaske.

Posao

Troškovi oko kuće ili članova porodice su izraženi, ali i vaši prilivi su trenutno nešto bolji nego inače (ili bolje uspevate da se organizujete i rasporedite novac), pa uspevate da „pokrijete“ sve. Što se poslovnog dela tiče – i dalje ste vrlo aktivni i cela sedmica će vam proći u aktivnostima i dešavanjima – a moguće je i da se izvuče neki solidan dogovor ili pokrene nov poslovni projekat. Moguće je da trenutno i nećete biti baš savršeno zadovoljni svojim učinkom – ali u datim okolnostima, izvući ćete sve što je moguće.

Zdravlje

Nešto lošiji imunitet.

Nedeljni horoskop za znak devica

Hrana

Potrebna vam je hrana sa više biljnih vlakana. Da biste poboljšali imunitet – obavezno više citrusa, a preporučuje vam se i više konzumiranja čajeva – od peršuna, koprive, matičnjaka.

Ljubav

Period je kada se može raditi na komunikaciji sa partnerom – ali ona mora biti bez pritisaka, uslovljavanja i manipulacije. Ovo posebno važi za one odnose u kojima situacija već neko vreme nije stabilna – ako imate nameru da popravljate nešto, potrebne su promene – a oko njih se samo možete dogovoriti, ne nametati ih jedno drugom. U onim emotivnim relacijama koje su stabilnog karaktera – malo nervoze na samom početku nedelje, ostatak perioda je dobar i povoljan za vas kao par. Slobodni – povoljni uticaji na vaš emotivni život, pa očekujte interesantna dešavanja i dobre početke.

Posao

Dosta korektna poslovna nedelja – umećete da prepoznate prilike i okrenete ih u svoju korist. Bićete više nego motivisani, jasni i precizni u dogovorima i nećete odustajati pred preprekama kojih će u ovoj nedelji ipak biti. Najviše na samom početku nedelje kada će komunikacija sa saradnicima predstavljati izazov za vas. I pored toga – izvesni su dobri dogovori, mada ćete po pitanju nekih svojih uslova morati malo da popustite. Što se finansija tiče – pare vas hoće, pa gledajte da ih ne spiskate sve odmah.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet.

Nedeljni horoskop za znak vaga

Hrana

Svoj imunitet, ali i generalno stanje organizma možete poboljšati unosom svežeg voća i povrća, ribom. Dosta salata, a prijaće vam i čajevi, naročito od kamilice i nane.

Ljubav

Vaše želje i potrebe kroz emotivno partnerstvo teško da mogu biti zadovoljene u potpunosti. Lakše ćete dolaziti do stabilnosti i mira ukoliko očekivanja svedete na razumnu meru i pronalazite radost u malim stvarima. Teško je da sada možete biti zadovoljni – jer koliko god želeli da sebe stavite na prvo mesto, ispadaće da partneru trenutno niste prioritet. I to je potpuno normalno – dođu takvi periodi. Dođu i prođu i ne treba praviti dramu oko toga…niti se zarozavati bespotrebno. Slobodne Vage – nekih vrlo primamljivih, intrigantnih i strasnih dešavanja sada može biti. Uživajte i ne razmišljajte mnogo.

Posao

Poslovno se situacije odvijaju dosta korektno. Ok, možete malo biti zabrinuti kakav ste utisak ostavili u nekim dogovorima, prezentacijama, komunikaciji sa potencijalnim saradnicima – ali nema razloga za tako nešto. U dobrom ste periodu – motivisani, precizni, sa više nego dobrim idejama. Umete da se fokusirate na ono što je zaista važno i da to odradite na pravi način. Nešto više tenzije očekujte u prvih par dana radne nedelje – a to vam je istovremeno i pomalo izazovan period po pitanjima finansija.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog i urinarnog trakta.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

Hrana

Izbacite iz jelovnika previše masnu hranu, više se okrećite ka namirnicama koje su kuvane. Izbegavajte prženo. Potrebni su vam i cvekla, brokoli, spanać, zelena salata, kao i više citrusa – naročito limuna.

Ljubav

Umete biti nervozni i nestrpljivi ovih dana, možda opterećeni nekim pitanjima koja se vezuju za partnera ili za vaš odnos. No, voljena osoba trenutno ima sluha za vas i ume da umiri vaše nemire – pa će, ako ne računamo par varničastih momenata – vaš odnos biti prilično solidan tokom ovog perioda. Da li ćete biti u potpunosti ispunjeni i mirni? Pa, teško – jer vi hoćete da sada ili sve rešite ili da sve držite pod kontrolom svog budnog oka – a to je prilično nemoguće. Slobodne Škorpije – u periodu ste kada se mogu započeti i razvijati prilično ozbiljne ljubavne priče. One koje mogu trajati.

Posao

Vaša nestrpljivost je dosta izražena – a imaćete osećaj da ono što želite da realizujete ide sve sporije i sporije. Naravno, to je vrlo subjektivan pogled – stvari se odvijaju više nego korektno, a to što se vama žuri trebalo bi da naučite da kontrolišete. U dogovorima budite pažljiviji, nemojte vršiti pritisak na sagovornika i nemojte dozvoliti da vam tvrdoglavost pokvari ono što ste do sada postigli. Nedelja je i dobra i loša – dobra, jer će rezultata biti, a loša zato što oni neće biti onakvi kakvima se nadate.

Zdravlje

Mogućnost povreda, osetljiv urogenitalni trakt, infekcije.

Nedeljni horoskop za znak strelac

Hrana

Krvnu sliku koja je nešto slabija u ovom periodu, možete popraviti ribom, džigericom, piletinom, ćuretinom, uz dosta zelenog lisnatog povrća, naročito spanaća. Izbegavajte prazne kalorije kroz slatkiše.

Ljubav

Ulazite u ovu sedmicu na neki način poljuljani, prepuni pitanja, možda sumnjičavi i sa naglašenom ljubomorom. Bilo bi dobro da iz nje ne izađete na isti način, pogotovo što za vašu „huku“ u glavi trenutno i nema realnih osnova. Ok, partner deluje kao da mu je sada bitno sve osim vas ali to nije automatski signal za uzbunu. Uostalom, imate lek – a to je komunikacija i otvorenost, koju ne biste trebali da izbegavate. Slobodni Strelčevi – onako, eventualno neka sitna zanimacija, komunikacija i flertovanje. Ništa specijalno – čisto da vam malo prođe vreme između dva druženja ili izlaska.

Posao

Prvih par dana ove sedmice ili nećete biti raspoloženi za posao ili će vas obaveze smarati i biti vam neinspirativne. To može da se odrazi i na vaš radni učinak pa da u ovom periodu kasnite ili pravite greške (biće ih lako ispraviti, ali bi bilo bolje da budete fokusiraniji na ono što radite). Svi poslovni rezultati su sada polovični – oni suštinski neće biti loši, ali vi nećete biti baš zadovoljni, jer ćete očekivati više. Finansijama prilično loše baratate, pa gledajte da ne stvarate nepotrebne troškove.

Zdravlje

Nivo energije prilično oscilira.

Nedeljni horoskop za znak jarac

Hrana

Ulazite u period kada imunitet može postati problem, pa pokušajte da to na vreme predupredite. Kombinacija limuna, narandže, ananasa, banane, cvekle i šargarepe je dobitna po vas.

Ljubav

Situacija u vašim emotivnim relacijama nije loša. Komunikacija vam nije uvek savršena, ali se da popraviti – pogotovo ako vi ne budete suviše „tvrd orah“ po nekim pitanjima. Takođe – ako povremeno stavite obaveze na stranu i više se posvetite voljenoj osobi – to će biti samo plus i za vaš odnos i za vas dvoje. Iskoristite svaki slobodan trenutak za neke zajedničke, fine, opuštene momente i za strast – i nema glava da vas boli. Slobodni Jarčevi – vrlo je interesantan ljubavni period za vas. Em vam se otvara prostor za više izlazaka i društvenih aktivnosti, em neke vrlo zanimljive osobe mogu početi da se pojavljuju.

Posao

Trebaće vam nešto više strpljenja za one sa kojima radite i sarađujete – ali uspevaćete da pronađete zajednički jezik. Ovo može biti vrlo korektan i solidan poslovni period za vas – funkcionisaćete na dnevnoj bazi više nego dobro, imati solidne dogovore, a ukoliko je u protekloj nedelji postojala tenzija između nadređenih i vas – sada će odnosi doći u normalu. Dolaze vam dobre poslovne šanse i predlozi, razmislite o onome što vam se nudi jer deluje dosta povoljno. Finansije su korektna stavka.

Zdravlje

Osetljivost kičme i zglobova. Mogući problemi sa urinarnim traktom.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

Hrana

Kako otpočnete sedmicu, tako će vam biti do kraja. Ako od ponedeljka navalite na klopu, naročito na slatkiše, nećete moći da se uvedete u red. Ukoliko sedmicu otpočnete umereno, tako ćete funkcionisati i na dalje.

Ljubav

Ne mogu reći da će odnos sa voljenom osobom biti loš, jer neće. S druge strane gledano – da ćete biti u nekom spektakularnom raspoloženju i gomili dobrih dešavanja – isto nećete. Funkcionisaćete, u nekom danu bolje, u nekom lošije. Ne izgleda kao da će biti trzavica, pre izgleda kao da će vam povremeno biti dosadno, statično, neinspirativno. Bitno je da ste tu jedno za drugo i da se podržavate, a lepršaviji dani će doći. Slobodne Vodolije – ima kao nekih dešavanja, komunikacije, možda i flertića. Ali sve je to sitno ili se dosta lagano razvija. Pravih dešavanja je malo, možda po koji inspirativniji momenat sredinom nedelje.

Posao

Ambicija, ali i želja da „isterate svoje“ je prilično naglašena ovih dana. A i biće vam potrebna, jer ne deluje kao da je opuštena i mirna nedelja pred vama. Pritisak na vas postoji – što od strane saradnika, što od strane nadređenih – ali vi sa tim pritiskom sada možete da se nosite. Umaraće vas i neke situacije koje će se ponavljati kroz posao i imaćete momente kada nećete biti inspirisani. Jedino što će vas istinski pokretati sada jeste mogućnost zarade – a ona jeste naglašena u ovim danima.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

Nedeljni horoskop za znak ribe

Hrana

Ribe neka se bace na kuvanu, barenu hranu. Na vašem stolu je u ovom periodu neophodno i više ribe, a manje mesa i mesnih prerađevina. Slatkiše u potpunosti izbacite i konzumirajte citruse.

Ljubav

Bolja je situacija u vašim partnerstvima, mirnija, stabilnija. I tako može biti i na dalje ukoliko se oboje potrudite oko toga. Više uživajte sa partnerom, a manje obraćajte pažnju na sitnice koje smetaju. Jer, oko sitnica se može lako dogovoriti ako postoji obostrana volja i želja da se iskomunicira i reši. Slobodne Ribe – više osoba može biti zainteresovano za vas ili pokušavati da vam se približi. Svaka od njih ima različitu taktiku i različite stvari vam „nudi“. Vi jeste zaintrigirani, ali prilično oprezni – što i jeste dobar potez. Dajte sebi vremena da otkrijete šta zaista želite i ko bi mogao biti pravi za vas.

Posao

Dosta korektna poslovna situacija tokom ove nedelje – ako zanemarimo da će vam prvih par dana verovatno biti sa nešto lošijom organizacijom i da ćete pokušavati da funkcionišete na više strana istovremeno. Ali, snaći ćete se. Prepreke sa kojima se budete suočavali mogu vam sada doneti samo kratkotrajan zastoj – rešićete ih vrlo brzo i više nego uspešno. Finansijama biste bili više nego zadovoljni da ne postoje izraženiji troškovi – bilo oni regularni, bilo ulaganja u posao ili u kuću.

Zdravlje

Sitnija zdravstvena problematika.

Horoskop piše: mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!