Nedeljni horoskop – Od 17. do 23. maja 2021.

nedeljni horoskop

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 17. do 23. maja 2021, pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Jako ćete se angažovati oko svega što volite i oko onih koje volite. Da će vam biti uzvraćeno – hoće, ali možda ne baš uvek na način koji je vama blizak. Tako da nemojte da se iznenadite ukoliko vas u ovoj sedmici neke situacije budu žacnule u srce ili vam odreaguje stomak na njih. Partner ume povremeno biti površan, ali ipak donosi dobru energiju i zabavu u vaš odnos. Slobodni Ovnovi – uglavnom neke fine nove komunikacije kod vas, ali se istovremeno provlači i energija prošlosti. Možda u sličnostima sa onim kroz šta ste već prošli….a možda i neka bivša emocija pokušava da dođe nazad do vas. Videćemo….

Posao

Ne baš savršena nedelja kada je posao u pitanju. Ne mora da znači da će se dešavati bilo šta loše, ovo može da pokaže i da vam ovaj segment odvlači previše energije a da rezultatima i niste posebno zadovoljni. Postojaće talasi velikih obaveza, dani u kojima nećete moći da se sastavite jer ćete biti potrebni na sto strana a vas će nervirati zato što ne uspevate da kontrolišete situaciju. Mirom i strpljenjem završićete sve što imate na najbolji način – nervozom ćete samo iziritirati želudac.

Novac

Korektna situacija, mada ima većih troškova u najavi.

Zdravlje

Lako su moguće prehlade, kao i sitnije povrede.

Hrana

Nedelja društvenih aktivnosti, veselja, druženja i sa prijateljima i sa porodicom, pa je više nego izvesno da ćete kušati sa zadovoljstvom i slatke i slane specijalitete. Sada možete istovremeno da ugodite sebi ali i da ne preterate i ne opteretite želudac.

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Neke situacije na poslu, u okolini ili vaši lični problemi i problemčići mogu vam povremeno donositi talase nervoze, ali je malo verovatno da bi oni sada mogli da pokvare odnos sa osobom koju volite. Jer, čak i kada ste najnervozniji, za partnera ćete imati lake i lepe reči i postupke. Druga strana je sada posebno emotivna i osetljiva – nekad će vam to prijati, a ponekad vas može malo „gušiti“. Slobodni Bikovi – moguća je pojačana komunikacija sa osobama iz vaše prošlosti. Da li će to otići u nekom pravcu ili ne – pokazaće naredni period. Kod vas ima i noviteta, pa vam svakako neće biti ni malo dosadno.

Posao

Ili je bolja energija na poslu ili se pak vi osećate bolje pa ništa ne doživljavate previše dramatično. Čeka vas lepa količina obaveza u ovoj sedmici, ali ste vi nekako spremni na to i sa više elana ćete obavljati dnevne zadatke. Nešto više pažnje obratite na dokumentaciju i sva papirološka pitanja – povremeno samo „prelećete“ preko ovakvih stvari, pa je moguće da ćete tek u narednom periodu otkriti da ste nešto propustili ili odradili pogrešno. Korektan odnos sa onima sa kojima radite i sarađujete.

Novac

Ne zalećite se u troškarenja ili veća ulaganja. Budite oprezni i mudri.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija. Kod pojedinih – sitniji problemi sa grlom ili štitnom žlezdom, hormonima

Hrana

Vašu želju za zdravijim načinom ishrane ove sedmice može pokvariti potreba da svaki čas u prolazu posegnete za nekom brzom hranom ili da usput gricnete po koji zalogaj. A znate kako to ide – maleni zalogaj tamo, maleni zalogaj ovamo – i čovek ni ne shvati koliko je zapravo pojeo…

Nedeljni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Ljubav

Vi nosite lepu i opuštenu energiju, partner nosi mudrost, razumevanje. I sad, kad se pogleda na ovaj način – sve bi trebalo da bude savršeno, zar ne? No, nisam sigurna da ćete do tog savršenog stići baš lako. Naime, partner može smatrati da se previše opušteno i površno postavljate u nekim situacijama i po nekim pitanjima gde biste trebali da budete mnogo ozbiljniji. Tako da može da se dogodi da će vam prilično često soliti pamet. Ništa strašno, ali pomalo iritantno, za obe strane. Slobodni Blizanci – sada skrećete pažnju na sebe. Privući ćete i one koji su pravi, ali i one koji su pogrešni. Izbor je vaš.

Posao

Prilično ste fino vi angažovani u ovom periodu kada je posao u pitanju. Nije vam ništa teško, motivisani ste dobrim rezultatima a imate i sto i jednu ideju kako da podignete svoje poslovanje na viši nivo. Može se dogoditi tokom ove nedelje da pokušate da radite mnogo stvari odjednom, što će proizvesti samo zbrku pa vam se ne savetuje takav način funkcionisanja. A da ne pričam o tome da možete napraviti sto i jednu grešku – neke ćete otkriti odmah, ali će neke izaći tek u naredna dva meseca na videlo.

Novac

Povremeno impulsivna trošenja.

Zdravlje

Problemi sa alergijama.

Hrana

Pojedini Blizanci mogli bi imati problem sa viškom vode u organizmu ili sa nadimanjima. Konzumirajte češće čaj od peršuna ili đumbira, smanjite unos soli, a mogli biste da se okrenete laganijoj hrani, baziranoj na povrću i svežem voću.

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

U ovom periodu kao da ste razapeti između emocija koje divljaju u vama i ubadaju vas direktno u stomak i srce – i između nestrpljivosti i nervoze koje može poticati partner, ali i neke nerešene situacije u vašem odnosu koje vam stoje u mislima. Vi kao da ste konstantno u pregovorima sami sa sobom i nikako da donesete konkretnu, pravu odluku iza koje biste mogli da stanete. Smatrate da vas partner ne razume, ali to nije tačno – ne razumete vi sami sebe. Slobodni Rakovi – u mislima ste okrenuti ka nekom, a moguće je da vas čak i više osoba trenutno „okupira“. Još uvek niste sigurni na koju ćete stranu.

Posao

Postoji određeno nezadovoljstvo partnerskim i saradničkim odnosima. Kao da smatrate da vi dajete previše, a da druga strana koči. Ili vam se ne dopada finansijski momenat koji se vezuje za trenutno poslovanje. Neko ko ima više iskustva od vas može vas posavetovati kada su neke vaše ideje i zamisli u pitanju – pomoći vam da to uobličite i na pravi način aktivirate. Ono što morate imati jeste strpljenje po svakom poslovnom pitanju, a toga vam sada zaista nedostaje. Ne može krenuti na bolje preko noći.

Novac

Samo ste povremeno zadovoljni stanjem svojih finansija.

Zdravlje

Pojačan stres.

Hrana

Biće vam fino da se čas tešite, čas čašćavate hranom, pogotovo slatkišima. Mars u vašem znaku istovremeno donosi i veliku energiju, ali i veliku nervozu ukoliko tu energiju ne trošite. Da biste sprečili impulsivna grickanja svako malo – pokrenite se.

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Do vikenda – ne znam šta da vam kažem. Vi ste teški i drugima i sebi, prezahtevni, predramatični, preisključivi, prenaporni. Hoćete neku promenu, ali na svoj način – a taj način sada da funkcioniše neće. Ne može na silu i ne može stegnuto i kruto – morate da date nešto od sebe, da bi vam bilo uzvraćeno. Partner se prema vama postavlja prijateljski i sa razumevanjem – tek kada se istinski pokrenete i počnete da funkcionišete na sličan način – stvari će krenuti na bolje. Najpre od vikenda. Slobodni – kroz druženje možete da ostvarite interesantne komunikacije koje vam prijaju. Prošlost se mota oko vas.

Posao

Neke situacije vam idu na ruku i sigurno je da možete dosta toga ostvariti. Samo je pitanje koliko ćete vi time biti zadovoljni jer su u ovom periodu vaša očekivanja ili prevelika ili nerealna. Ne možete kontrolisati niti pogurati događaje na silu – oni idu nekim svojim tokom i prilagodite se njihovom tempu. Iako ćete vi biti skloni da pravite greške, oni koji su oko vas – koji vas podržavaju i vole – pokušavaće na svaki način da vas usmere i pomognu vam. Uz njihovu podršku, krenućete ka rešavanjima i ostvarenjima.

Novac

Nije toliko strašno kako to vama izgleda.

Zdravlje

Nivo stresa možete smanjiti boravkom u prirodi. Što češće.

Hrana

Period sa više pokreta i energetskog trošenja, mada ćete i na dalje biti u priličnoj meri raspoloženi da klopate svaki čas. U ishranu ubacite više povrća, naročito zeleniša. Potrebno vam je više minerala i vitamina – ne zaobilazite voće.

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Partner i vi se ne kopčate i to je jednostavno tako u ovom periodu. Partner smatra da ne greši, vi smatrate da ne grešite – i to je skroz ok, možda oboje sa svoje tačke gledišta i jeste u pravu. Samo, partnerstvo ne traži SVOJU tačku gledišta, već ZAJEDNIČKU – e, a to je sada malo teže postići. Ne znači da ćete imati nekih većih problema u odnosu u ovom periodu, samo ćete se razmimoilaziti. Slobodne Device – neko je tu i upire svoj pogled i reči ka vama. A vi? A vi previše racionalno i analizatorski pristupate celoj situaciji – razmišljate, umesto da se prepustite i uživate. A to sada možete.

Posao

Poslovni segment se dodatno intenzivira ulaskom Sunca u znak Blizanaca i vaše polje karijere 20-og maja. Vi ste zaista u jednom izuzetno moćnom periodu koji donosi i realizaciju poslova na kojima dugo radite, i beneficije i nagrade, kao i velike promene i na dalje. Lepo se vi snalazite u svemu što se dešava oko vas, jedino što vas povremeno nerviraju situacije i ljudi sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi. Pokušajte da ne preuzimate previše obaveza na sebe, postoji prostor za pogrešne poteze i propuste.

Novac

Solidno, vrlo solidno.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.

Hrana

Naporna nedelja, pa je potrebna adekvatna ishrana da biste je na pravi način pregurali. Izbegavajte slatkiše, crveno meso, prezačinjenu i premasnu hranu, jer vam neće prijati i samo će vas činiti sporim i statičnim. Belo pileće meso, riba, kiselo mleko, orašasto voće, zeleno povrće..

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Za dobar odnos sa partnerom u ovom je periodu potrebno mnogo priče i još više razumevanja. Sa pričom ćete lako, a za razumevanje će vam biti potrebno nešto više truda. Jer, ume voljena osoba da vas nekim svojim postupkom ili nepostupkom vrlo nezgodno „ubode“. No, i pored toga – lepa energija je na vašoj strani, daje vam da lakše pređete preko nekih mutnjikavih ili nervoznih situacija, daje vam strpljenje i mir u duši. Slobodne Vage – period igre i flertovanja je nastupio za vas. A igrajući se, možete se mnogo ozbiljnije nego što mislite vezati za nekog. Neki od vas gledaju u prošlost. Sad je čas i za nju.

Posao

Mars u vašem polju karijere traži borbu za poziciju, traži borbu za ono što želite i volite, za ono što hoćete da ostvarite. Donosi i nervozu i komplikacije i povremeno napete odnose sa saradnicima i šefovima. Ali, vi ste sada u odličnoj poziciji da sve to ispeglate bez velikih muka i problema. Jednostavno – hoće vas. Što ste više posvećeni poslu – sve će dodatno ići na bolje. Nemojte pokušavati da obavljate više poslova i obaveza istovremeno, jer postoji prostor za greške. Posvetite se jednom, najvažnijem.

Novac

Novac pristiže. Možda po malo, ali su prilivi konstantni.

Zdravlje

Moguće su alergije. Takođe – slabije prehlade.

Hrana

Period u kojem vaš način ishrane zavisi od toga kako se osećate, od raspoloženja. Tako da ćete imati „ješne“ faze, ali isto – faze u kojima nemate apetita uopšte. Imate mogućnosti za stomačne probleme, pa budite obazrivi prilikom izbora namirnica.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Ono što vi očekujete i čemu se nadate i ono što dobijate – dve su potpuno različite stvari i što pre shvatite da neće biti po vašem pa da ste još toliki – biće vam lakše. Vi sada očekujete posvećenost, razumevanje i ljubav a partner je u nekim potpuno drugačijim filmovima i ne može da vam da to što vam je potrebno. Polako, stići ćete vi i do drugačijeg načina funkcionisanja – ali sada prihvatite da je stanje takvo kakvo je. Partnera ćete dobijati na kašičicu, zato uživajte u svakom zalogaju i svakom trenutku. Slobodni – kod vas se kao nešto dešava, ali vam ta dešavanja ne daju pravi podsticaj i motiv.

Posao

Čas imate motiv,čas ga gubite. Čas ste radnik – udarnik, a čas gledate kako ćete uhvatiti krivinu. Posao obavljate u trenutku sa lakoćom, a već u nekom sledećem momentu – teško vam je kao da su od vas tražili da brdo golim rukama pomerite. Da, stoji da se nezadovoljstvo nekim privatnim, ličnim životom itekako odražava na vaš način funkcionisanja u poslovnom segmentu. No, i pored toga se trudite da izgurate, pa makar i na mišiće ono na šta ste se obavezali. Nov dogovor o saradnji je pred vama.

Novac

Novac će dolaziti i odlaziti u talasima. Čas će ga biti previše, čas premalo.

Zdravlje

Moguće su lakše prehlade i alergijske reakcije. Budite u pokretu, prijaće vam. Naročito blizu vode.

Hrana

Klackalica po pitanju apetita se nastavlja i dalje. Probajte da zavarate glad koja će u naletima da vas posećuje – mlečnim proizvodima, sokovima, voćem, bobicama. Izbegavajte slatkiše i sve ono što je preteško za vaš želudac.

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

Koliko god smatrali da ste u pravu po nekom pitanju – možda i nije najbolji trenutak da se čvrsto držite svojih stavova. Neki put je bolje od „biti u pravu“ – biti u miru i stabilnosti, šta mislite o tome? Ovaj period od vas zahteva da budete razumniji, mudriji, da umete da popustite i da se prilagodite voljenoj osobi, pa čak i onda kada smatrate da se ponaša nezrelo i prezahtevno. Jer nije važno samo ko će pobediti SADA, valjda je važnije sutra, prekosutra i budućnost odnosa. Slobodni Strelčevi – interesantna komunikacija koja se može pretvoriti i u ozbiljniju priču. Takođe – prošlost ne prestaje da odjekuje.

Posao

Sve možete dovesti u red, sve srediti i napraviti prave poslovne poteze. Sve možete, samo ako ne budete previše zagriženi, previše gluvi na tuđe reči, previše ubeđeni da ste jedino vi u pravu. Ako odigrate kako treba – odličan je momenat da se otpočne sa novim projektom ili poslovnom saradnjom. Ili da nešto oko čega ste se dugo borili i angažovali konačno uobličite, pokrenete i poentirate! Možete biti povremeno napeti zbog ponašanja onih sa kojima sarađujete – uključite mudrost i strpljenje koje itekako posedujete

Novac

Finansijski momenat je solidan, ali su u najavi troškovi oko kuće i ukućana.

Zdravlje

Sklonost alergijama.

Hrana

Više tečnosti, voćnih sokova, čajeva, kao i namirnica sa povećanim procentom vode – izbegavajte gazirane napitke i one sa previše šećera. Dalje – manji a češći obroci, lagana hrana bogata vlaknima, povrće. Na ovaj način – osećaćete se odlično!

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

U ovu nedelju ulazite pod aspektima koji zahtevaju prilagođavanje. Dokle više prilagođavanja – pitate se vi. Šta da radim kad vam je takav horoskop – odgovaram ja. U prošlom nedeljnom sam vam objasnila – bio Mars u polju partnerstava u najboljim mogućim aspektima za vas – Mars je Mars. A gde je Mars tu je ubod, rat, prevelika energija, a u najboljem slučaju – preosetljivost i nervoza. Da možete da ispeglate sve – možete. Čak možete i da unesete lakšu i opušteniju energiju u odnos. Zbunite Marsa strpljenjem. Slobodni – obratite pažnju na segment posla i svakodnevice. A obratite pažnju i na prošlost, zove vas.

Posao

Poslovno ćete prolaziti lakše nego emotivno. Ne znači da će u ovom segmentu biti sve savršeno, ali tu ste nekako prizemniji, prisutniji, manje vas situacije dotiču, a mozak vam radi brže i svrsishodnije. Još jedna stvar – dobijaćete na dnevnoj bazi potvrde od drugih da su vaši postupci i način rada pravi. Takođe, imaćete više ponuda u ovom periodu – da li su to neki potencijalni novi saradnici, da li neki od ranije žele da obnove saradnju sa vama – u svakom slučaju osećaćete se dobro i motivisano za rad.

Novac

Korektno u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Mogućnosti za blaže prehlade ili alergije.

Hrana

Izbegavajte brzu hranu, ali i lako kvarljive namirnice jer možete pokvariti stomak. Pijte dosta tečnosti, jedite raznovrsno povrće, a sa mesnim i mlečnim proizvodima budite obazrivi – u malim količinama, povremeno.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

Između partnera i vas počeće polako, nekim baš baš laganim, ali finim tempom da se raspliću situacije. Svaka data ili primljena reč i postupak će biti jedan novi stepenik, novi korak jedno ka drugom. Bolje ćete se osećati kako dani budu odmicali i češće će kod oboje biti prisutan osmeh. Ovo ne znači da ćete automatski izbrisati period koji je iza vas a koji vam je doneo mnogo problema – ali ćete to početi da ostavljate iza sebe. A ispred vas će stajati ljubav. Slobodne Vodolije – sve dođe onda kada treba. Nešto dolazi u ovoj nedelji, a još više – u periodu koji je ispred vas. Nešto novo, nešto staro – vaš je izbor.

Posao

Prvi dani u ovoj sedmici mogu biti naporni – ili će sve ići suviše sporo ili će se od vas očekivati nemoguće. A možda jednostavno nećete biti baš u raspoloženju za posao. Šta god da je – preguraćete i izguraćete. Težine će zameniti lakoća, napor i trud će zameniti ostvarenja. A kroz sve će se provlačiti vaša sposobnost da istrajete, da ne odustanete, da strpljivo i istrajno idete ka svojim ciljevima. A sa Saturnom u vašem znaku – ti ciljevi su veliki i dugotrajni. Dočekaćete kraj radne sedmice zadovoljni.

Novac

Sa Jupiterom u polju novca – mnogo će vam istog dolaziti. A vi se potrudite da nešto i ostane.

Zdravlje

Što više budete u pokretu, u prirodi, aktivni – osećaćete se bolje.

Hrana

Dosta energetskog trošenja, a veliki broj vas će se tokom ove nedelje odlučiti i na neki vid rekreacije. U prevodu – biće vam potrebni proteini i nešto kaloričnija hrana. Pod obavezno konzumirajte više povrća i voća, jaja, pilećeg mesa, ribe, mlečnih proizvoda, integralnih žitarica.

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Drage Ribe – Jupiter je u vašem znaku – i on treba da vam donese mudrost, veru, spoznaju. Treba da donese da shvatite da ne može baš uvek onako kako mi želimo, da možda nije trenutak. Treba da vas nauči da je vera u sebe jednako vera u partnerstvo i osobu koja je sa vama. Treba da vam pokaže da je snaga ljubavi uvek jača od svega. Zato, ne padajte na sitnim preprekama i sitnim, nezrelim postupcima druge strane. Razumite i dajte ono što je u vama – beskrajnu emociju. Slobodne Ribe – mnogo prošlosti koja je još uvek ostala u vašem srcu, ali i mnogo novih puteva koji se otvaraju pred vama. Birajte.

Posao

Nemojte insistirati na nekim raspravama, dokazivanjima da ste u pravu. Dovoljno je komplikovana i zahtevna za vas poslovna situacija i bez toga. Uvek će i na svakom mestu biti teških i nerazumnih ljudi – ne pecajte se na provokacije i ne pravdajte svoje postupke drugima. Vaš rad govori za sebe. Pronađite mir u sebi, jer jasno vam je da celokupan prethodni period i sve ono što ste postigli – dovoljan pokazatelj. U ovoj se nedelji suočavate sa nezrelim ljudima, budite iznad toga.

Novac

Troškovi su vezani za porodicu i dom.

Zdravlje

Bićete više skloni alergijama.

Hrana

Znate onu rečenicu – nije važno šta jedete, važno je ono što jede vas? Ako znate, onda vam je sve jasno. Vaša raspoloženja, nemiri, strasti i bure i na dalje upravljaju vašim apetitom. Probajte da uvedete sebe u red….

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Mesečni horoskop za MAJ 2021.

Godišnji horoskop za 2021. godinu

error: Content is protected !!