Nedeljni horoskop – Od 19. do 25. septembra 2022.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Oni sa kojima ste bili a sada niste, priče koje su ostale nedorečene i nezaključene, čak i oni sa kojima vas je život u nekom trenutku na kratko spojio i brinski razdvojio – počeće da niču kao pečurke posle kiše. Bilo da ste solo ili u paru, malo povratka unazad vam ne gine. Šta ćete uraditi sa tom osobom ili sa porukom, pozivom – e to već zavisi od vas. Samo jednog budite svesni – šta god da se ovih dana započne, biće ludo i brzo….i zakomplikovaće vam život za sve pare. Od noviteta, slobodnima poslovni segment, okolina i društvene mreže nude šareniš opcija. Zauzeti – ne nervozite se, podržite se.

Posao

Prilivi jedva uspevaju da pokriju troškove. Još ako ste vi impulsivni sa novcem, to je onda dodatni problem. U kolegijalnom okruženju nastavlja se „poluratno stanje“ koje već neko vreme traje. Verovatno će se ovo i pojačati u danima koji su pred nama, jer će početi da se pojavljuju greške koje ste vaše kolege i vi napravili u prethodnom periodu. Pokušajte da to sagledate na drugačiji način – dolaze prilike da ISPRAVITE sve ono što je ostalo zabrljano i nerešeno. Natezanje sa institucijama oko papiroloških pitanja.

Zdravlje

Vodite računa da se u brzini ne povredite. Nešto više pažnje u saobraćaju.

Hrana

Manjak vremena ili volje za neko normalno funkcionisanje po pitanju ishrane. Uglavnom ćete jesti brzinski ili nekvalitetnu hranu, što može opteretiti stomačni deo i doneti vam tegobe.

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Partner trenutno deluje preokupirano poslovnom i porodičnom problematikom i ili nema dovoljno vremena za vas….ili pak nema dovoljno sluha za vaše potrebe i želje. Nešto više angažovanja i pokušaja sa njegove strane da vas dvoje funkcionišete skladnije i mirnije ide od drugog dela ove sedmice. Odnos će vam biti sa oscilacijama, ali vi ćete uglavnom uspevati da „vadite fleke“ i održavate kakvu takvu stabilnost i mir. Slobodni Bikovi – ni vi nećete biti imuni na „povratnike“. Za sada će sve ostati samo na priči, a na dalje – videćemo. Nove šanse postoje, ali ne treba žuriti sa konkretizacijom dešavanja.

Posao

Sve što se eventualno pogrešilo, zabrljalo, propustilo, zablokiralo – moći će u drugom delu nedelje da se reguliše i sredi, bilo da su u pitanju odnosi sa kolegama, papirološka pitanja, obaveze, dogovori. Takođe, ukoliko je promet u vašoj firmi ili priliv novčanih sredstava bio usporen – sada postoji šansa da se stvari pokrenu na bolje. Iako će oko vas uglavnom biti dosta užurbanosti i nervoze, vi ćete uspevati da na jedan realan i praktičan način izlazite na kraj sa svime. I dalje postoji zabrinutost oko stanja finansija.

Zdravlje

Virusne i bakteriološke infekcije disajnih puteva.

Hrana

Često će vam u ovoj sedmici zalogaji zastajati u grlu, neće vam biti do jela pa čak ni do omiljenih namirnica. Ovo je u redu samo ukoliko ste krenuli sa dijetom ili novim režimom ishrane.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Ljubav

Blago poboljšanje i rasterećenje u emotivnim relacijama, ali opet – daleko je to od dobrog, od mira i stabilnosti. Vi ćete biti skloni da nervozu zbog drugih, zbog posla, zbog obaveza – prenosite u odnos sa voljenom osobom, a ona će se pak suviše ležerno ponašati po pitanjima zbog kojih biste vi iz kože iskočili. Tako ćete malo da nervirate jedno drugo, ali uspevaćete da kada se smirite ipak pronađete zajednički jezik. Slobodni Blizanci – prošlost će vas zvati. E sad, neki od vasće gledati da što pre i što dalje zbrišu od nje, ali biće i onih kojima će ovaj „zov“ biti itekako privlačan. Od noviteta – slaba vajda.

Posao

Kad jurite – ne valja, kad usporavate – ne valja. Ovih dana ćete pokušavati da pronađete model ponašanja koji vam pomaže da rešite ono što vam je od važnosti i vrlo je verovatno da ćete par puta uspeti da sapletete sami sebe. Onda ćete shvatiti da koliko god vi bili ubeđeni da je vaš način najbolji – ipak morate da se prilagodite drugima, koliko god oni biti zahtevni, kritični, zakerala, sporovozni itd. Neće vam prijati da radite stvari na tuđ način, ali će on ipak početi da daje rezultate.

Zdravlje

Moguće infekcije disajnih puteva praćene temperaturom. Oprez u saobraćaju.

Hrana

Biće vam potrebno više energije u ovom periodu. Mesni obroci vam brzo mogu vratiti snagu, ali ne smete svoju ishranu zasnivati samo na njima. Ubacite i više povrća, žitarica, jaja.

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Sve što se vezuje za komunikaciju, za stabilnost odnosa, za poverenje između partnera i vas – sada je uzburkano i komplikovano. Kod nekih – postoje realni i opravdani razlozi za ovakvo stanje jer već dugo svoju priču samo otaljavate a mnogo toga stoji zatrpano i prikriveno. Kod drugih – okolnosti koje „ljuljaju“ i partnera i vas ne dozvoljavaju vam da se opustite, već samo prenosite nervozu jedno na drugo, vraćate se na stare teme i vrtite u začaranom krugu. Slobodni Rakovi – da može biti flertovanja, može. Da li je to trenutno nešto naročito pametan potez – pa evo, ne znam šta bih vam rekla.

Posao

Rasplinuli ste se nekako kada je posao u pitanju, delujete kao da povremeno ni sami ne znate šta radite. Povlačite čudne poteze, pravite greške, niste fokusirani koliko god se trudili da tako delujete. Ni okolnosti vam ne idu na ruku jer se po nekim pitanjima vrtite u krug i nikako ne uspevate da pronađete rešenje. Takođe – kao da ste započeli više stvari odjednom, što vas dodatno usporava. Možete započeti neke dogovore, pregovore u ovoj nedelji – ali nisam sigurna da ćete uspeti da ih privedete kraju.

Zdravlje

Glavobolje, sinusi, problemi sa spavanjem, prehlade.

Hrana

Ono na šta bi trebalo baciti fokus jeste povrće, biljna vlakna. Takođe, preporučuju vam se manji a češći obroci. Izbegavajte da jedete u večernjim satima.

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Ukoliko želite mir, stabilnost, bolju energiju i razumevanje u odnosu – biće neophodno da sa voljenom osobom što otvorenije i iskrenije pričate. Jer, jedino će komunikacija sprečiti vaše udaljavanje, razmimoilaženje, sprečiće da počnete da prikrivate stvari i da sumnjate jedno u drugo, sa razlogom ili bez. Neće se lako doći do pomaka na bolje, ali postoje svi preduslovi da uspete u tome. Slobodni Lavovi – ili preko prijatelja, izlazaka ili kroz poslovni segment – postoje šanse za neka emotivna dešavanja. Kontakt sa bivšima, pa čak i neplanirani susret – moguć je od ulaska u ovu sedmicu.

Posao

U dogovorima ali i u potpisivanju ugovora – nemojte žuriti, strpljivo proverite sve pre nego što se na nešto obavežete. Takođe, striktno obratite pažnju na sva papirološka i birokratska pitanja jer su ovo potencijalna mesta za greške, ponavljanja i propuste. Merkur je krenuo retrogradno u vašem polju koje se vezuje za sve navedene stavke i u periodu ste kada je potrebno biti fokusiran. Ukoliko ste u prehodnom periodu pokrenuli neke situacije – sada ćete konačno moći da ih privedete kraju.

Zdravlje

Stomačne tegobe, osetljivost na viruse i bakterije.

Hrana

Sa povrćem sada ne možete pogrešiti, zato neka ono što češće bude na vašem meniju u bilo kom obliku. Stomak vam je dosta osetljiv, pa ne preterujte sa teškom hranom i proveravajte rok trajanja namirnica.

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Nastavlja se period čudnih i nestabilnih odnosa u devičanskim emotivnim relacijama. I partner i vi možete imati osećaj da što više pokušavate da budete korektni i da se prilagodite, sve više se udaljavate jedno od drugog. No, pošto postoji tačka koja vas ipak spaja – a to je neka forma zajedničkog interesa (da li kroz posao, kroz decu,finansije, planove) – zarad toga uspevate da se održavate i nastavljate dalje. Slobodne Device – Sunce i Venera u vašem znaku donose vama potrebu za ljubavlju, a drugima privlače poglede na vas. Preko poslovnog segmenta, ali i društvenosti, interneta, daljina – dolaze ljubavne šanse.

Posao

Pokretanje i rešavanje – to je ono što vas očekuje u ovoj sedmici. Isprva polako, a onda intenzivnijom brzinom. Doduše, neće ta rešavanja ići bez komplikacija i prepreka, kao ni bez nervoze – to izgleda ne možete da izbegenete tokom ovog perioda. Neke poslovne planove još uvek nećete moći da ostvarite, delom zbog nemogućnosti da pronađete pravu podršku za njih, a delom iz razloga što shvatate da nije dobar trenutak i da je bolje odložiti ih. Red priliva, red troškova – takva vam je situacija i na dalje.

Zdravlje

Osetljivost stomaka i respiratornih organa.

Hrana

Dobro znate i šta valja i šta ne valja u vašem načinu ishrane i ono što je dobro – sada to možete da ispravite i korigujete. Odličan je momenat da dovedete sebe u red i to vam sada neće teško pasti.

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Ovu sedmicu bismo mogli nazvati „nedeljom povlačenja“. Bilo da ste solo ili u paru – kao da će vam u danima koji su ispred nas biti potrebno da saberete misli, dogovorite se sami sa sobom, kao da će vam biti potrebno da makar na neko kratko vreme izolujete sebe od svih. Odnos sa emotivnim partnerom je trenutno prilično disfunkcionalan. Ne mora biti rasprava (a i može), jednostavno – niste na istim talasnim dužinama, udaljeni ste – emotivno, komunikacijski, fizički. Počećete da se budite od sledeće nedelje. Slobodni – tajne mogu, strasti mogu, bivši mogu. Ipak, dajte sebi prostora da razmislite o svemu/svima.

Posao

I kada je poslovni deo o pitanju – moraćete da razmislite o nekim stvarima, o svojim postupcima i načinu funkcionisanja, o potencijalnim greškama. Nećete biti onoliko aktivni koliko vi to umete, kao da ćete energetski biti „na pola“. Mogu vas opterećivati situacije vezane za finansije, za saradničke odnose, za trenutne pozicije, za odnos sa kolegama. Takođe, možete se razočarati u nekog od njih, zato što ćete saznati ili dobiti informacije koje govore tome u prilog. Ne žurite, ne donosite odluke. Sačekajte malo.

Zdravlje

Slabiji imunitet, pojačana nervoza i mogući problemi sa spavanjem.

Hrana

Kada je apetit u pitanju sada možete biti vrlo odgovorni ne samo prema svom izgledu, već najpre prema zdravlju. Napravićete dobar raspored i što je još važnije – pridržavaćete ga se.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Dobar odnos Marsa, vašeg vladara prema Saturnu govori da idete pravim putem, bar kada pričamo o promenama koje trebaju da vaše emotivne relacije unaprede ili im donesu stabilnost. Doduše, svaki put koji je pod Saturnovom energijom je dugačak i pun prepreka, ali to je tako kako je. Iako u odnosu sa voljenom osobom i dalje postoji dosta nervoze, postoji i obostrana želja da se ovo prevaziđe i pronađe zajednički jezik po svim temama. Slobodne Škorpije – strast je primarni motiv za ljubavna dešavanja. Merkur koji u retrogradnom hodu ide ka Veneri može biti okidač za aktivaciju emotivne prošlosti.

Posao

Neusklađenost, nervoza i zategnuti međuljudski odnosi, dosta otvorenih pitanja i papirološka problematika – to je ono sa čime ulazite u sedmicu koja je pred nama. Rešavanje bilo koje od ovih stavki neće ići jednostavno, ali ono što je sigurno jeste da ćete do kraja radne sedmice imati mnogo čistiju situaciju. Jer, neke situacije ćete uspeti da raspetljate i da jednim delom dobijete olakšanje. Po pitanju finansija – i pored velikih izdataka, uspevate da ostvarite neku formu stabilnijeg funkcionisanja.

Zdravlje

Osetljivi respiratorni organi i abdomen. Moguće infekcije.

Hrana

Ishranu ste jednim dobrim delom doveli u red, ali na nekim ustaljenim navikama i dalje ste skloni da pokleknete. Odgovara vam piletina, ćuretina, riba. Potrebno je nešto više voća u ishrani.

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

Nemirna ljubavna faza traje i dalje kod zauzetih Strelčeva. Nešto od tema i pitanja na kojima se saplićete sa partnerom u ovoj ćete nedelji uspeti da rešite i pokrenete, a nešto ćete gurnuti pod tepih i praviti se da ne postoji. Savet za vas je da ne ostavljate ništa za „neki drugi put“ jer kada taj drugi put bude došao (a hoće, i to ubrzo), situacija će biti samo kompleksnija i teža za rešiti. Slobodni – sve nešto površno, polovično. Nije da nema dešavanja, ali nema one prave ispunjenosti i zadovoljstva koji su vama potrebni. Bilo da je aktivna ljubavna prošlost ili nove osobe – dešavanja idu na sitno, korak napred, korak nazad.

Posao

Po pitanju finansija nešto ćete malo živnuti – da li će doći neki novci koje čekate, da li će biti blagog povećanja zarade, da li će vam neko vratiti dugovanje – šta god da je, bitno je da ćete prodisati. Poslovno – zastoj koji je iz nekog razloga postojao u proteklih par nedelja počeće da se rešava u drugoj polovini sedmice. Ne mogu vam obećati jednostavnost i mirnu atmosferu na poslu (sa saradnicima i kolegama i na dalje će biti dosta žurbe i nervoze), ali bitno je da će vaš rad imati rezultate.

Zdravlje

Problemi sa kretanjem – moguće povrede, bolovi u mišićima, zglobovima.

Hrana

Nećete mnogo obraćati pažnju na pripremu obroka – više će vam odgovarati da uzmete neko gotovo jelo, svratite u restoran ili „pokupite“ nešto sa kioska brze hrane.

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

Kod slobodnih su se otvorile šanse za ljubavna dešavanja koja će ići ili preko poslovnih dešavanja ili kroz društvenost i društvene mreže. Moguće je i da vas neko staro poznanstvo iznova zaintrigira i pokrene talas dešavanja koja će vam prijati. Sve priče pokrenute u ovom periodu imaće šansu za trajnost i razvoj, ali će neminovno morati sa sobom da nose dašak komplikovanosti i tenzija. Ali, to i jeste ljubav – emocije i zbrka, ruku pod ruku. Oni koji su zauzeti imaju nervozu kroz porodicu ili kroz teme koje su ostale nerešene između partnera i vas. Ovo se da prevazići, samo su potrebni trud i bolja komunikacija.

Posao

Dosta toga će se tokom ove nedelje konačno pomeriti sa mesta. Težina i komplikacije moraće da budu prisutni, makar u početnoj fazi rešavanja. Ukoliko čekate informacije, odgovore ili papire koji su vam bitni za posao ili neki vid promene – postoji šansa da to stigne do vas, pa makar na samom kraju radne sedmice. Što se organizacije posla na dnevnoj bazi tiče, tu ćete i dalje imati pojačanu problematiku – manjak vremena a višak obaveza je prisutan, kao i ne baš sjajni odnosi sa saradnicima.

Novac

Zdravlje

Premorenost, loše navike po pitanju ishrane, odmora, spavanja.

Hrana

Sedmica u kojoj posebnu pažnju morate obratiti na kvalitet namirnica i njihov rok trajanja. Takođe, konzumirajte hranu koja se lako vari i koja ne opterećuje vaš želudac.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

Želje i strasti su kod solo Vodolija trenutno prilično jake. No, dešavanja i akcija ih ne prate. Pa tako komunikacija sa nekim koga želite može klackati, biti nestabilna ili vam čak povremeno donositi nervozu zato što ne ide onako kako ste zamislili. Stvari će se pomeriti, samo će biti potrebno vreme. Nisam sigurna da mogu da vam obećam da će u ovoj nedelji konačno sve krenuti, ali u sledećoj hoće. Što se tiče onih koji su u paru – i kod vas je šareniš. Postoje stvari, situacije, ljudi koji blokiraju i unose pometnju u odnos. Trenutno možete samo da se zadovoljite mrvicama i da se trudite da komunikacija bude dobra.

Posao

Ne možete završiti sto stvari u isto vreme, napravite organizaciju i fokusirajte se na ono što je od najveće važnosti. Jer, ulazite u nedelju kada će sve odjednom da se sruči na vas – zato je neophodno da budete spremni da odredite prioritete da se ne biste zaglavili u dešavanjima. Takođe, ukoliko ste u proteklom periodu bili zakočeni po pitanjima dogovora, papirologije – sada će se situacije otkočiti, ali ćete samo jednim delom napraviti pomake u ovoj nedelji. Ostatak ipak ostaje za naredni period.

Novac

Zdravlje

Meteoropatske reakcije (najpre problemi sa pritiskom i glavoboljom), infekcije.

Hrana

Apetit je u ovoj nedelji čudan I sa velikim oscilacijama. Napadi gladi kada čistite sve pred sobom od hrane smenjivaće se sa osećajem da vam se ama baš ništa ne jede i ništa vam od hrane ne prija.

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Merkur se u retrogradnom hodu vraća u znak Device i vaše polje partnerskih odnosa, pa će teme koje ste partner i vi zapostavili a koje se tiču porodice, dece, finansija ili samog temelja odnosa – ponovo doći na dnevni red. Morate biti iskreni jedno prema drugom, jer što više budete zatrpavali bitna pitanja ili pokušavali da izbegnete neugodne teme – sve više ćete unositi nemir u vaš odnos. Pred vama je period od skoro mesec dana kada neke stvari morate isterati na čistac ako želite stabilnost. Slobodne Ribe – i dalje ste u periodu kada se ljubavne šanse mogu otvoriti brzo. No, znate kako kažu – brzo počne, još brže se završi….

Posao

Što ste vi više u žurbi i više željni da stvari obavite i rešite što pre – to će više nervoze postojati u kolegijalnim i saradničkim odnosima. Pokušajte da prihvatite da je bar u ovom trenutku potrebno da se prilagodite jedni drugima. Stvari će ići sporije, ali će se do rezultata ipak doći. Stići će vam poslovna ponuda koju ste negde i očekivali ili ste joj se nadali – iako ovo na prvi pogled deluje kao dobro, razmislite da li je za vas. Očekujte vrlo radnu i vrlo užurbanu sedmicu, sa velikim promenama u planovima.

Novac

Zdravlje

Slab energetski nivo, iscrpljenost. Potrebno vam je više odmora, opuštanja.

Hrana

Potrebna vam je proteinima bogatija ishrana, koja će zadovoljiti potrebe vašeg organizma. Jaja, pileće meso ili riba, mlečni proizvodi – najpre jogurt i sir, banane, mahunarke.

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.com

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za septembar 2022.

error: Content is protected !!