Manikir trendovi za jesen 2022: 8 predloga koji će privući poglede

Instagram/Prinscreen

Promena godišnjih doba znači jednu stvar – promenu maikira! Ova jesen biće veoma uzbudljiva, barem ako je sudeći prema manikir trendovima. Klasične jesenje boje su uvek siguran izbor, ali ponekada najpopularniji trendovi ne asociraju na tipičnu jesen. Od “glaziranih noktiju” Hejli Biber, pa sve do metalik i chrome nijansi – pred vama se nalazi presek najpopularnijih nail trendova za ovu jesen!

Kakve ćemo nokti nositi ove jeseni?

#1: Rubin crveni nokti

Vibrantni crveni nokti su uvek klasik, ali su posebno “IN” ove jesen! Topli, vatreni, crveni nokti narandžastog podtona su odličan izbor za jesenje dane, i za ovaj prelazan period. Tako da, spremite crvene lakove, jer ćemo viđati puno “red nails” manikira!

#2: Francuski manikir sa twistom

Francuski manikir, kao omiljeni stil ’90-ih već nekoliko sezona ima obnovljenu popularnost. Ovaj manikir stil pristaje najrazličitijim oblicama i dužinama noktiju, tako da nije iznenađenje da je ponovo trendy. Ali – umesto klasičnih belih vrhova, začinite stvari mat bojom i sjajnim vrhovima, metalik vrhovima ili zlatnim!

#3: Glazirani nokti

Nokti inspirisani sedefastom glazurom krofni, planetarno je populazirovala Hailey Biber – ovakvi nokti su šimerasti, iridescentni i blago sedefasti. Kako biste napravili ovo kod kuće – nanesite mlečni prozirni lak u dva sloja, pustite da se dobro prosuši i potom utrljajte prah sedefaste senke za oči i sve fiksirajte top coat-om! Ako nokte radite u salonu – samo zatražite chrome dip powder prah!

#4: Nokti boje senfa

Nijansa pregorele pomorandže je out, a senf je IN! Barem sudeći prema manikir trendovima za ovu jesen. Ova potcenjena nijansa izgleda odlično na svakom tonu kože i zaista odaje jesenji “vibe”, asocirajući na polja kukuruza.

#5: Aura manikir

Svi smo čuli za auru – naše energetsko polje, koje se sastojci iz različitih energetskih slojeva,  koji se prikazuju različitim bojama. Ova pojava je inspirisala i najnoviji manikir trend – aura nails. Ovaj gradient look se postiže taloženjem boje u centru kruga, i potom se radi airbrush tehnika. Ovaj miks boja je zapravo kružni ombre ili gradient dizajn, koji podseća na energetsku auru. Obično se radi na gelu ili akrilu, i definitinvo je tehnika koju morate prepustiti profesionalcima.

#6: Chrome nokti

Chrome nokti, bilo da su zlatni, srebrni ili u nekoj drugoj boji, biće ponovni trend ove jeseni! Mogu se napraviti one-color manikirom (koristeći chrome lakove) ili specijalnim tehnikama, poput dip powder-a. Ovo je veoma futuristički, kosmički manikir, koji izgleda kao iz virtuelne realnosti!

#7: Stikeri za nokte

Sa pojavom Y2K trenda (povratka u rane 2000-e godine), nalepnice za nokte su ponovo oživele, kraseći nokte, i olakšavajući nam kućni manikir. Devedesete i rane 2000-e su bile jednostavnije godine, barem kada je reč o manikiru, slažete se?

#8: Barbiecore manikir

Iako je hot pink nijansa noktiju rezervisana za leto, nadolazeći “Barbie” film je zaludeo modnu scenu sa ovom bojom, tako da se ovaj trend preneo i na manikir. Zato slobodno nabavite hot pink lak za nokte, i iznesite ovu ženstvenu, a moćnu nijansu, iako nosite jaknu.

Pročitajte još i: “Velvet” manikir kao nail trend za jesen 2022 – sjaj kojem nećete odoleti

error: Content is protected !!