Nedeljni horoskop – Od 20. do 26. juna 2022.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti – sa emotivnim partnerom se tokom ove nedelje ponovo može uspostaviti sklad, ali i intenzivniji i aktivniji odnos. Neki parovi planiraju, a neki se već spremaju na put, kraći ili duži. Komunikacija će vam iz dana u dan biti sve bolja a neke teške teme će se rešiti, prevazići (neko će ih gurnuti pod tepih i praviti se da ne postoje do narednog perioda koji će ih ponovo izvući na dnevni red). Pojedini Ovnovi će se više baviti porodičnom tematikom, posebno u danima vikenda. Slobodni – odličan period za startovanja, za inicijativu, za dobru komunikaciju i flertovanje sa suprotnim polom.

Posao

Finansijski zastoj ili pojačani troškovi potrajaće do sredine ove nedelje, nakon toga ulazite u lakšu novčanu fazu. Takođe, izvestan je vrlo uspešan završetak dogovora, pregovora, ili pak bavljenja dozvolama, ugovorima. Sve ono što vas je opterećivalo privešće se kraju tokom ove nedelje a vi ćete moći da odahnete. I ova sedmica, ali i naredni period su izuzetno povoljni za dugoročne saradnje i kontakte sa firmama i osobama od kojih ćete itekako videti koristi. Bićete zadovoljni.

Zdravlje

Mogući češći problemi sa stomakom.

Hrana

Pojačajte unos povrća, naročito zelenog lisnatog. Takođe – samo lagani obroci jer vam je varenje i ceo stomačni deo još uvek osetljiv. Potrebno vam je i više tečnosti.

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Nepovoljan uticaj Saturna na Veneru u vašem znaku potrajaće do sredine sedmice – pa Bikovi u ovu nedelju ulaze pod određenim nezadovoljstvom, čak usamljenošću i tugom, sve zavisi od slučaja do slučaja i naravno –emotivnog statusa. Prostora za popravljanje, sređivanje i aktiviranje emocija kod zauzetih Bikova ima, ovo je uglavnom trenutna distanca ili zahlađenje odnosa. Ukoliko ste slobodni – prošla nedelja, kao i ova jesu period za ljubavi sa razlikom u godinama ili prostornom udaljenošću, jesu vreme pokušaja da se neke stare priče obnove. Ljudi koji vam dođu (ili se vrate) donose ljubav, ali i komplikacije.

Posao

Situacija traži od vas da budete strpljivi, a vama lično se čini da ne napredujete, već da tapkate u mestu ili čak nazadujete po pitanjima posla. Saturn će još dugo boraviti u vašem polju karijere, od vas će se tražiti da istrajete i ulažete trud, da čekate i kada vam se ne čeka – ali ćete sve ovo naplatiti – neki od vas u ovoj godini, neki od sledeće. Dok ta „naplata“ ne stigne – u ovoj vas nedelji čekaju nešto lakše situacije, naročito u njenom drugom delu i naročito po pitanjima finansija.

Zdravlje

Moguće alergije, problemi sa sinusima i glavobolja.

Hrana

Meso i mesne proizvode umanjite, a povećajte unos svežeg povrća, žitarica i voća. Pijace su pune i verujem da ćete uspeti da pronađete mnogo toga po vašoj meri i ukusu. Što više salata.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Ljubav

Kada u noći između 22-og i 23-eg juna Venera pređe u vaš znak – moći ćemo da kažemo da su Blizanci u jednom izuzetno povoljnom emotivnom periodu. Ukoliko je bilo teškoća i problema u prethodnom periodu (a vrlo je izvesno da jeste) kod onih koji su zauzeti – sada će se i komunikacija ali i vaš odnos poboljšavati. Oboje ćete postati rasterećeniji, sa više volje i energije i jedno za drugo, ali i za zajedničke „akcije“ i planove – neki od vas će od ove nedelje planirati putovanje. Slobodni – ulazite u period kada ćete šarmirati na svakom koraku i kada se vaš emotivni interes može usmeriti i na više strana, paralelno.

Posao

Nedoumice, strahovi i brige od sredine nedelje će početi da iščezavaju jer ćete postati svesni da stvari idu po vašim planovima. Kao što je ovo jako dobar emotivni period za vas, poslovno može biti još bolji. Trenutno imate ogromnu planetarnu podršku (oni koji su rođeni u trećoj dekadi znaka u nešto manjoj meri) što govori o tome da ste na pravom putu i da trenutno nema prepreka koje ne možete rešiti. Nekima od vas u drugoj polovini sedmice ide nova poslovna ponuda ili početak dobrog posla.

Zdravlje

Mogućnosti za povrede. Stariji Blizanci – pritisak.

Hrana

Izbegavajte grickalice i hranu koja će vam opteretiti želudac. Odgovara vam ishrana biljnog porekla, a prijaće vam i supice, čorbice, potaži – sve ono što se kašikom jede a što u sebi sadrži dosta povrća.

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Ulazak Sunca u vaš znak u utorak doneće vam svest o sebi, o svojim potrebama i željama. No, i ovaj tranzit ali i ostale planetarne pozicije ukazuju na više situacija kod zauzetih Rakova – neki parovi su ušli u period uozbiljavanja odnosa u kojem su i vaši će se zajednički planovi vrlo brzo pokrenuti. Mnogi će ući u fazu zajedničkog života ili ulaska u brak. Biće i onih Rakova kojima će ovaj period doneti flertovanje i komunikaciju „sa strane“, možda i nešto više od toga. Sve zavisi od toga koliko ste u ovom trenutku zadovoljni u postojećem odnosu i da li on ima budućnost. Slobodni Rakovi – komunicirate na više strana. Za sada – ovo će biti samo priča. Da li će se pretvoriti u nešto više – videćemo vrlo brzo.

Posao

Sve što je vezano za posao, ali i za finansije – lakše će se odvijati u narednim danima. Iako ste još uvek u procesu sređivanja poslovnog segmenta – neki pomaci na bolje će postojati. Mars iz polja karijere u odličnom je aspektu sa Saturnom, pa se sada mogu i obnoviti stare saradnje, ali i pokrenuti nove – i jedne i druge imaju šansu da traju i da budu prosperitetne po vas. Vi i dalje po pitanju nekih promena oklevate, očekujući da se one dese same od sebe. Vreme je da napravite velike zaokrete.

Zdravlje

Promenljiva raspoloženja, osetljiv stomak, nesanica.

Hrana

U periodu ste kada vam je potrebna ishrana koja donosi više energije. Jedino što ne biste trebali da konzumirate u većoj meri jesu slatkiši, pa pokušajte da ih zamenite svežim voćem, voćnim salatama.

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Naglašena napetost, nezadovoljstvo ili distanciranost postojaće u vašem emotivnom životu do polovine nedelje, a nakon toga će ipak nastupiti olakšanje. Možda ćete zajednički otići na odmor, možda ćete imati više prilika za druženje, izlaske, lepa dešavanja…..a možda ćete i rešiti situacije koje su donosile negativne emocije u vaš odnos. Ne brinite, preispitivanja odnosa će biti i na dalje, ali makar trenutno – bićete u dobrom emotivnom periodu. Slobodnim Lavovima sledi vreme intenzivnije komunikacije, druženja, jake kontakte preko društvenih mreža. Pokrenućete se (ili će vas neko pokrenuti).

Posao

I po pitanju posla doći će do smirivanja tenzija i lakšeg funkcionisanja. Koliko god da su vam finansije bile bolna tačka u prethodnom periodu – sada ulazite u jednu mirniju, stabilniju fazu. Neki od vas će se opustiti kroz odmor, drugi će jednostavnije i funkcionalnije obavljati svoje obaveze. Ovi dani vam povremeno mogu donositi užurbanost, ali ta užurbanost i osećaj da se dešava nešto pozitivno će vam prijati. Imate podršku osoba koje su vam važne, one će vam dati prave savete i smernice.

Zdravlje

Nesanica, pojačana nervoza, manji problemi sa stomakom.

Hrana

U ovoj sedmici – sve vam je ukusno i sve je dobrodošlo na vaš jelovnik. Nemojte svoju ishranu najvećim delom bazirati na mesu i mesnim proizvodima, uvedite više povrća.

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Fokus na poslovni segment je i dalje prioritetan kod vas, donoseći vam da gro energije morate trošiti ovde (kod nekih u prvom planu mogu biti i posao i porodica), a samim tim – postoji manjak vremena za emotivnog partnera. Vaš odnos je korektan, može biti nekih sitnih neslaganja i razmirica, ali generalno gledano – kao par ste dobro. Pokušajte da budete još bolje time što ćete odvajati svaki trenutak za zajedničke aktivnosti, najpre putovanja i izlaske. Slobodne Device – možete imati lepu komunikaciju sa jednom ili sa više osoba čak, ali za sada sve to ostaje samo na nivou flerta i zanimljivih razgovora.

Posao

Istovremeno zahtevan i naporan, ali i vrlo plodonosan poslovni period. Fokusirani ste na obaveze i mora se priznati da ih obavljate jednostavnije i lakše nego u prethodnom periodu. I u finansijskom segmentu doći će do olakšanja – ili smanjujete troškove ili se pak prilivi povećavaju. Nekima od vas ova, ali i naredne nedelje mogu doneti vrlo dobre poslovne ponude iz više izvora. Umećete da donesete prave odluke i izaberete ono što je najbolje za vas. Koristite svoje šanse do maksimuma.

Zdravlje

Blaže meteoropatske tegobe, umor.

Hrana

Manjak vremena i nervoza mogu uticati na kvalitet vaše ishrane. Potrudite se da vaši obroci sadrže sve neophodne namirnice za funkcionisanje organizma i dovoljno energije. Izbegavajte brzu hranu.

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Od četvrtka je Venera, vaša vladarka u vama srodnom vazdušnom znaku Blizanaca. Do tada – njen kvadrat sa Saturnom mučiće vas i na dalje u emotivnim odnosima. Donosiće zastoje, prekide, nezadovoljstvo. Teraće vas da raščistite nešto – sebe, vezu – da svedete račune i imate jasnu sliku. Oni parovi koji isplivaju, od četvrtka će početi da se približavaju više jedno drugom. Komunikacija će početi da se poboljšava, rešenja će se pronaći, strasti će se ponovo probuditi. Slobodne Vage – ako je to moguće – ne ulazite ni u šta staro niti novo. Sačekajte malo. Uskoro će se emotivne prilike poboljšati.

Posao

Napor koji vučete kroz poslovnu svakodnevicu, ali i kroz finansijski segment – daće rezultate ubrzo, a i tereti će početi da spadaju sa vas. Da, bićete u priličnoj meri rastrzani, sa mnogo obaveza i neočekivanim promenama u planovima – ali od polovine nedelje uhvatićete pravac i krenuti mnogo brže napred. Vratiće vam se vaša energija – lepršava, komunikativna, inspirišuća. U ovom će periodu doći do raščišćavanja mnogih situacija koje su vas kočile ili vam donosile borbu, probleme i težinu.

Zdravlje

Sitnije tegobe sa disajnim putevima, kožom i alergijama.

Hrana

Umanjite unos grickalica i suhomesnatih proizvoda, kao i slatkiša. Meso u umerenim količinama, uvek „u društvu“ mnogo povrća, svežeg, grilovanog ili kao salate. Potrebno je unositi više tečnosti.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Kod mnogih parova emotivne situacije će izgledati teško, nerešivo. Imaćete osećaj da ste se partner i vi zaglavili u nekim temama i pitanjima i nikako ne uspevate da se pokrenete. Može doći do prekida nekih emotivnih priča ili do trenutne „pauze“. Ono što vam ide na ruku je komunikacija i koliko god vam bilo teško da vodite otvorene razgovore – pokušajte, jer rešenja i odgovori se mogu pronaći. Male promene u stavovima i načinu funkcionisanja, mogu doneti velike i pozitivne rezultate. Što se tiče slobodnih Škorpija – period prošlosti i novih uzbudljivih ali komplikovanih odnosa je i dalje na snazi.

Posao

Iako novac dolazi – kod nekih Škorpija postoje kašnjenja ili pak veliki troškovi. Ulazite u jednostavniju finansijsku fazu od polovine ove nedelje. Za sve što vam je potrebno – novac će se pronaći. Poslovno – period intenzivnih dešavanja i velikih aktivnosti i vašeg angažovanja se nastavlja i dalje. Zastoje koji su vas kočili ili pak velike obaveze koje prilično dugo vučete – uspećete da rešite i prevaziđete. Pred vama su dani u kojima će vaši napori davati rezultate koje očekujete. Bićete zadovoljni ishodima.

Zdravlje

Povremeni problemi sa stomakom i kičmom.

Hrana

Svaki višak hrane, kao i slatkiši – neće vam prijati. Stomačni deo je osetljiv i može vam doneti tegobe. Kombinacija mesa ili ribe sa povrćem je sada apsolutno dovoljna za vas.

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

Trend pozitivnih dešavanja i lepih promena se nastavlja, s tim što će se intenzivirati od polovine nedelje. Bilo da ste zauzeti ili slobodni – ulazak Venere u partnersko polje i znak Blizanaca će vam svakako prijati. Zauzetima će doneti pregršt lepih dešavanja sa voljenom osobom, dobru energiju i odličnu komunikaciju. Takođe – planove o godišnjem odmoru i mnogo zajedničkih aktivnosti. Ukoliko ste slobodni – bilo da imate osobu na koju ste „bacili oko“ ili ćete je tek upoznati u narednom periodu – i vas čekaju dani ispunjeni flertovanjem, interesantnom komunikacijom, druženjem i izlascima.

Posao

Zaključno sa sredom ćete završiti sa najtežim i najkomplikovanijim obavezama – onima koje su vam u prethodnom periodu donosile mnogo nerviranja, činile vas iscrpljenim i na koje je odlazio najveći deo vašeg vremena. Od četvrtka će izgledati kao da stvari same od sebe dolaze na svoje mesto. Slede vam rešavanja svega oko čega ste trošili živce i pitali se da li ćete uspeti da iznesete do kraja. Period dobrih poslovnih kontakata, novih ponuda i predloga za vas. Finansije u blagom usponu.

Zdravlje

Zdravstvena situacija se popravlja u jačoj meri od polovine nedelje.

Hrana

Slatkiše zaobilazite, a povrće nemojte izbegavati. Što više biljnih vlakana u ishrani u ovom periodu pogoduje vašem varenju, ali i tome kako se osećate. Uzimajte više tečnosti, ali ne gaziranih napitaka.

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

Sa voljenom osobom će biti aktuelno par sitnijih provokacija ili razmirica i to uglavnom u prvom delu nedelje. Mogu doneti trenutnu napetost, ali oboje ćete biti dovoljno smireni i stabilni da ne dozvolite da utiču na vaš odnos. Uglavnom će postojati razumevanje a ti neki nervozni momenti će se zaboravljati brzo. Ovo će naročito biti aktuelno kod onih parova koji žive zajedno ili koji su u braku. Što se tiče slobodnih Jarčeva – period je značajnih emotivnih dešavanja, bilo da se ona vezuju za bivše partnere i stare poznanike ili za nove osobe u vašem životu. Iako sve ide dosta sporo, ipak vam prija.

Posao

Na neke stvari ne možete uticati u onoj meri u kojoj biste želeli – naročito kada je finansijski segment u pitanju. Moguće je da postoji nezadovoljstvo prilivima ili da su troškovi veći nego inače. Olakšano funkcionisanje po ovim pitanjima očekujte od drugog dela nedelje pa na dalje. Trenutno – potpuno ste zaronjeni u obaveze jer želite da rešite ili privedete kraju ono što ste otpočeli. Iako će izgledati da se stvari ne rešavaju (ili da sve ide sporo), intenzivnije pomake očekujte vrlo brzo.

Zdravlje

Moguće alergije.

Hrana

Preskočite teška i previše začinjena jela, okrenite se kombinaciji – puno povrća, malo mesa ili ribe. Odgovaraće vam manje masni mlečni proizvodi – naročito kiselo mleko.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom će biti dobar u onoj meri u kojoj oboje budete spremni na kompromise, na dogovor ali i u kojoj budete raspoloženi da unesete neke promene koje će ulepšati i oživeti vašu vezu. A tako nešto je prilično realno, pogotovo od drugog dela nedelje. Savršeno bi vam odgovaralo ukoliko biste mogli da otputujete zajedno, a ako to niste u mogućnosti – trudite se da ispunite vreme aktivnostima, pozitivnom energijom. Slobodne Vodolije – od četvrtka su i Merkur i Venera u vašem polju ljubavi i uživanja. Vreme je da se opuštate, a ljubavi stare ili ljubavi nove – neka dođu kad im je vreme.

Posao

Užurbanost, nervoza i puno obaveza prelili su se i na ovu sedmicu, što će posebno biti vidljivo u prvih par radnih dana. Udarnički tempo se nastavlja i dalje, s tim što ćete od drugog dela nedelje ipak biti u jednostavnijoj i lakšoj poslovnoj fazi. To je vreme i za dogovore i pregovore svake vrste, kao i za nove poslovne prilike i završetke započetih poslovnih obaveza i projekata. Ukoliko ste nezaposleni, sada možete pronaći ako ništa drugo – dosta korektan sezonski posao. Po pitanju finansija bićete zadovoljni.

Zdravlje

Više povedite računa o ishrani. Osetljivost stomaka, potencijalne glavobolje.

Hrana

Izbacite višak začina, hranu pripremljenu sa većom količinom masnoće, preteška jela. Imaćete problema sa varenjem pa su vam potrebne lako svarljive namirnice i mali obroci.

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Ukoliko partner i vi budete istrajavali u dosadašnjem načinu funkcionisanja – pred vama je i na dalje zahtevan emotivni period. Oni parovi koji shvate da je neophodno sesti, razgovarati, iskreno reći sve što boli i što smeta, ali isto tako i promeniti nešto kod sebe – imaće odličnu šansu da prevaziđu probleme. Ukoliko istinski rešite da radite i na svojim stavovima i ponašanjima, ali i na odnosu sa voljenom osobom – već od drugog dela nedelje će osetiti intenzivnije pozitivne pomake. Slobodne Ribe – ulazak Sunca u vaše polje ljubavi i zabave učiniće da se u narednih mesec dana vaš emotivni život intenzivira.

Posao

U velikoj meri su vas umorila nagomilana, nervozna i haotična dešavanja i isto takva komunikacija sa saradnicima. Ne mogu da vam obećam da nećete biti pod presijom i na dalje, ali mogu da kažem da ćete uspeti dosta toga da regulišete i ispravite tokom ove sedmice. Nervoza će se spuštati kako dani budu odmicali i kako se bude nazirao kraj nekim situacijama koje su vas opterećivale. Sve što imate od papirologije nerešeno završavajte od polovine nedelje pa na dalje. Finansijski – popravljanje.

Zdravlje

Osetljiv želudac. Manje prehlade.

Hrana

Kuvana jela, grilovano meso ili povrće, bareno ili pripremano na pari – ovo su opcije kojima se možete okrenuti ove sedmice. Takođe – što više voća, naročito jabuka, kajsija i lubenica.

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.com

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za jun 2022.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!