Nedeljni horoskop – Od 20. do 26. novembra 2023.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Hrana

Smanjite unos jako kaloričnih namirnica, masti i pokušajte da budete umereniji sa začinima. Za mlađe I one koji se tako osećaju – ne preterujte sa slatkišima ili ljutom hranom.

Ljubav

Nema velikih promena u odnosu na prethodni period u odnosu sa voljenom osobom. Emotivne relacije u kojima je već postojalo razumevanje, solidna komunikacija i potreba da se što češće kao par „resetujete“ kroz izlaske ili druženja – nastaviće da funkcionišu na sličan način. One relacije u kojima je nešto „kočilo“ – i dalje će biti pod istom energijom. Jedina je razlika u tome što ćete vi biti više opterećeni obavezama – pa će biti teže pronaći dovoljno vremena za partnera i sebe. Slobodni Ovnovi – biće tu interesantne i intenzivne komunikacije sa osobom koja vas privlači. Mada, tu bi sada i više njih moglo da bude aktuelno

Posao

Nedelja sa intenzivnijim i zahtevnijim obavezama za vas. Možete imati osećaj da trenutne okolnosti nisu na vašoj strani i da vam otežavaju planirano, a i odnos sa nadređenima bi opet mogao ući u nešto zategnutiju fazu. Kod nekih od vas – možete imati osećaj da šefovi konstantno nadgledaju svaki vaš korak i da vam „dišu za vratom“, što će vas dekoncentrisati i nervirati. I dalje ste u periodu dobre komunikacije sa saradnicima i lepim mogućnostima za dogovor. Finansijski stabilniji period.

Zdravlje

Kičma, zglobovi, reumatski bolovi kod starijih Ovnova. Mlađi – glavobolje, umor.

Nedeljni horoskop za znak bik

Hrana

Dosta jak apetit u ovim danima, naročito vas privlači meso I mesne prerađevine. Moguće su stomačne tegobe ili manji problemi sa varenjem pred kraj sedmice.

Ljubav

Ova nedelja neće pogodovati samo onim parovima kod kojih je već odavno došlo do neke forme distanciranja, odvajanja, zahlađenja. Vama je celokupan period obojen teškom energijom i nervozom. Kod svih ostalih – odličan trenutak da se kao par pokrenete – da otputujete, više izlazite, družite se – svaka promena će vam prijati i činiti dobro vašem odnosu. Dobar je momenat i za dogovore i zajedničke planove. Slobodni Bikovi – otvoreni ste i raspoloženi za druženje, izlaske, ludovanje, za pozitivnu inspiraciju koju dobijate kroz kontakte, razgovore i susrete sa osobama koje vam prijaju.

Posao

Prilično se dobro snalazite u okolnostima koje su pomalo opterećujuće i ograničavajuće i sa saradnicima koji povremeno pokazuju tendenciju da budu previše zahtevni i izričiti. Sve te situacije nekako u hodu „peglate“, ne gubeći od svoje energije i pozitivnosti. U dosta ste korektnom poslovnom periodu koji može poboljšati stanje vaših finansija ili vam doneti dogovore koji bi po vas bili isplativi. Informacije ili dokumentacija koju ste čekali stiže tokom ove sedmice, najverovatnije u njenom drugom delu.

Zdravlje

Dobro ste.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

Hrana

Kod nekih od vas problemi sa varenjem su prisutni, a drugi bi mogli da se okrenu povrću, pa vam se preporučuje kupus, spanać, paradajz, cvekla I šargarepa kao neophodne namirnice u vašoj ishrani.

Ljubav

Partner je u zahtevnijem periodu – obaveze i moranja kroz posao i porodicu će mu oduzimati dosta vremena – pa je na vama da se tokom ove nedelje prilagodite i potrudite se da zajednički trenuci (iako ih neće biti mnogo) proteknu u dobroj energiji i raspoloženju. Postoji obostrana korektnost, povezanost, razumevanje i sklad. Svaki trenutak koristite za vas dvoje, za strast i opuštanja, uživanja. Slobodni Blizanci – moguće je poznanstvo sa novom, vrlo uzbudljivom i interesantnom osobom koju ne možete da „provalite“ i niste sigurni da li je i ona zainteresovana za vas. Uživajte u komunikaciji, ne žurite nigde.

Posao

Vi lično ste solidno organizovani u ovoj sedmici i trudićete se da komunikacija sa saradnicima (bar sa vaše strane) bude fer, korektna i u timskom duhu. I pored ovoga – u drugom delu nedelje može biti nesuglasica sa onima sa kojima sarađujete, što se može odraziti na atmosferu na poslu. Neke dogovore će možda biti teže ispoštovati ili će se javiti problemi u važnijim projektima – iako će se ovo rešiti do kraja sedmice (eventualno početkom sledeće) može vas na kratko onespokojiti.

Zdravlje

Malo problema sa stomakom, a možete biti skloni i prehladama.

Nedeljni horoskop za znak rak

Hrana

Lako možete pokvariti stomak, pa obratite više pažnje na kvalitet I ispravnost namirnica koje koristite. Takođe, prijaće vam integralni hleb, ovsene pahuljice I pirinač. Preporučuju vam se I citrusi.

Ljubav

Iako ovo nije loša sedmica za partnerske odnose – u nekim momentima će biti teško usaglasiti obostrane i obaveze ali i raspoloženja – Jednostavno, povremeno vam se energije neće poklapati. Ukoliko dođe do neke zategnute atmosfere – dani vikenda će ovo „ispeglati“. Slobodni Rakovi – dobar je trenutak da više uživate u društvu prijatelja – bilo kroz izlaske i zajednički provod, bilo kroz organizaciju nekih interesantnih dešavanja kod vas. Bićete opušteni i dobro raspoloženi. Trenutno nema nekog velikog prostora za ljubavna dešavanja, osim na samom početku nedelje i u danima vikenda.

Posao

U vaše polje poslovnih aktivnosti i svakodnevice, kao i obaveza i odnosa sa kolegama – ulaze i Sunce i Mars tokom ove sedmice (tu se već nalazi Merkur) što će ukazati na dosta aktivniji naredni poslovni period koji će makar u početnoj fazi biti obojen zahtevnijim obavezama i potrebom da preuzmete više odgovornosti na sebe. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili stranim firmama – moguća su otežanja, kašnjenja i prolongiranja poslova. Budite hladne glave i fokusirani na ono što radite.

Zdravlje

Moguće su prehlade i povrede. Stariji – aktiviranje hroničnih tegoba.

Nedeljni horoskop za znak lav

Hrana

Raspoloženi ste za dobar zalogaj. No, savetuje vam se da više vodite računa o tome što jedete, jer možete imati problema sa pritiskom ako ste stariji, ili varenjem ukoliko ste mlađi.

Ljubav

Pozicije Sunca i Marsa u znaku Škorpije su vam donele jedan kompleksan i zahtevan period – bili ste bitke i sa sobom i sa osobom koju volite i povremeno se osećali zablokirano i emotivno „zatrpano“. Ova dva nebeska tela prelaze tokom sedmice u vatreni znak Strelca, donoseći vam energiju koja vam prija i koja vas pokreće. Ovo ne znači da će se automatski sve u vašim emotivnim relacijama srediti po vašim željama – ali ukazuje da postoji prostor za bolja dešavanja. Slobodni Lavovi – sada već postoji znatno veći prostor za praktikovanje vaših zavodničkih i ljubavnih sposobnosti. Ulazite u vrlo interesantan period.

Posao

Verovatno se ništa neće promeniti na bolje preko noći, ali ćete u svakom slučaju videti pomake. DA ne pričam o tome da ćete i vi lično dobiti novi podsticaj, snagu, energiju – ali i dovoljno mogućnosti da ostvarite ono što želite. Može u drugom delu sedmice biti nekih otežavajućih situacija sa saradnicima, bespotrebnog komplikovanja ili ćete morati „junački“ da se izborite sa nekim situacijama – ali generalno gledano, ušli ste u fazu kada ćete brže i uspešnije rešavati sve. Dobra komunikacija, dobri dogovori.

Zdravlje

Hronični bolesnici i stariji pripadnici znaka su u nešto nepovoljnijoj zdravstvenoj fazi.

Nedeljni horoskop za znak devica

Hrana

Imate osećaj težine, šta god da pojedete I postoji problem sa varenjem. Probajte sa manjim, a češćim obrocima, kao I povećanjem kretanja I rekreacije da “probudite” I aktivirate želudac.

Ljubav

Oni koji su u braku ili žive zajedno imaće još jednu napornu sedmicu pred sobom. Kao da se u nekim situacijama ili po nekim pitanjima ne razumete (ili ne želite da se razumete), pa ćete u početnoj fazi pokušavati oboje da isterate svoju volju. Ovde rešenje postoji, a ono je obostrani interes da se odnos održi i situacije reše. Ostali – postoje mogućnosti za jednu ili dve „čarkice“, ali se to i partnerovom i vašom mudrošću i taktom može izbeći. Slobodne Device – vama hoće biti interesantno. Komunikacija sa suprotnim polom je sada odlična i vrlo inspirativna po vas. Uživate i zabavljate se.

Posao

Ne trošite energiju da se ubeđujete sa onima koji ne žele zaista da čuju ono što imate da kažete. Ne gubite živce. Umesto toga – iskoristite svoje prirodne sposobnosti – budite pronicljivi i otkrijte pravi način komunikacije sa nekim, da biste dobili najbolji rezultat. A to sada možete. Em možete otvoriti nove dogovore, saradnje, projekte – em možete učvrstiti ili stabilizovati one poslovne relacije koje već postoje. Ovo je period kada možete ostvariti značajnije finansijske rezultate.

Zdravlje

Povremeni problemi sa varenjem. Moguće su i prehlade.

Nedeljni horoskop za znak vaga

Hrana

Apetit vam je u ovom periodu promenljiv I dosta će zavisiti od vašeg raspoloženja. Pokušajte da ne konzumirate veću količinu hrane u večernjim satima….a imaćete potrebu za tim.

Ljubav

Dobra energija, dobra komunikacija – „vozi“ vas ovih dana jedan fin talas jer se osećate dobro u sopstvenoj koži – a to umete da prenesete i u svoje emotivne relacije i na voljenu osobu. Ovo su dani kada sa dragim vam bićem treba razgovarati o svakoj mogućoj temi ili pitanju koje želite – jer će se stvari rešiti na najbolji način. Dobar je momenat i za realizaciju zajedničkih planova – bilo da su oni u smeru nekog putovanja, izlaska, druženja….ili u smeru ozbiljnijih koraka u vašoj vezi. Slobodne Vage – dobar provod i energija su zagarantovani – a prostora za nove i interesantne osobe ima itekako.

Posao

Iako suštinski dobra i uspešna, ova sedmica može doneti otežanja. Neke obaveze će vam biti naporne za završiti – malo zbog nešto lošije organizacije, a malo zbog toga što pokušavate da funkcionišete na više strana odjednom. Zastoji vam mogu doneti nervozu, pa obratite pažnju u komunikaciji sa saradnicima i kolegama – jer može biti nepotrebnih varnica. Obaveze koje imate trenutno su dosta zahtevne i odgovorne i posvetite im svoju punu pažnju i vreme. Finansijski vrlo solidan period po vas.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema, a moguće su i povrede. Stariji – aktivacija hroničnih boljki.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

Hrana

Potreba za slatkišima I većim količinama hrane, naročito u drugom delu sedmice kada možete tamaniti sve što vam dođe pod ruku. Imunitet je bolji, ali još uvek jedite što raznovrsniju hranu.

Ljubav

Za one emotivne relacije u kojima je u proteklom periodu bilo više problema i tenzije – ovo je sedmica u kojoj treba izbegavati one probleme, teme i pitanja za koja znate da oko njih ne možete da se dogovorite i koje vas oboje negativno aktiviraju. Jer, odnosi koji budu prekinuti u narednih desetak dana – teško da će biti obnovljeni. Stavlja se tačka posle koje nema više nastavaka. Sve druge emotivne relacije – ovo je period kada ćete partner i vi imati par zahtevnijih situacija koje zahtevaju obostrano angažovanje, dogovor i međusobnu podršku. Slobodne Škorpije – nije savršen period za ulazak u neki ljubavni odnos jer bi vam isti maksimalno zakomplikovao život, i pored toga što početak može delovati kao dobar.

Posao

Finansijski ćete se dosta istrošiti u ovoj nedelji, jer postoje neki troškovi koje jednostavno ne možete da izbegnete. Ako je za utehu – paralelno sa povećanjem troškova, otvara se prostor i za bolju zaradu. Generalno gledano – pokušajte da date sebi više prostora za odmor u ovoj nedelji i ne prihvatajte one obaveze za koje znate da će vas maksimalno iscrpeti. Period po vas može biti naporan, pa se bavite redovnim stavkama i završavajte ono što ste započeli. Neće svet propasti ukoliko sada malo iskulirate.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, aktiviranje hroničnih tegoba.

Nedeljni horoskop za znak strelac

Hrana

Pokušajte da u svoju ishranu uvrstite namirnice koje se lako vare I koje vam neće opteretiti želudac. Izbegavajte tešku, previše kaloričnu, masnu hranu, grickalice.

Ljubav

Ukoliko živite sa partnerom ili ste u braku – ova nedelja može doneti teškoće i zahtevnije situacije. Porodični sektor donosi opterećenje. Pokušajte da ne reagujete na prvu loptu – usmerite svoju energiju na rešenje i komunikaciju, a ne na isterivanje sopstvene volje. Generalno gledano – u partnerstvima sada treba staviti fokus na ono što vas spaja i što vam oboma prija. Ne vraćajte se na stare teme (pogotovo na one koje su donosile problem i ranije), idite napred. Slobodni – ulaskom Sunca i Marsa u vaš znak tokom ove sedmice – kod vas će se dodatno probuditi „osvajački“ temperament. Jake strasti, inicijativa.

Posao

Situacije koje su vam od važnosti su se pokrenule – i ovo jeste dobar period za dogovore, za aktivnosti, za nove projekte, zamisli, ideje. Dobar je momenat da nešto što dugo želite konačno i aktivirate ili makar započnete sa realizacijom. S druge strane gledano – vi ćete povremeno upadati u neke čudne faze u kojima čas jurcate, a čas se zablokirate i stanete. Možete imati dane u kojima uopšte niste organizovani i u kojima se nervirate za svaku sitnicu. Pokušajte da budete maksimalno fokusirani.

Zdravlje

Moguće su povrede, viroze, infekcije, otežano varenje. Stariji – aktiviranje hroničnih tegoba.

Nedeljni horoskop za znak jarac

Hrana

Ukoliko do sada niste razmišljali o promeni u načinu ishrane, bilo bi dobro da I to dođe na dnevni red. Trenutno bi vam najviše odgovarala ishrana sa više povrća, salata I sa više ribe, po mogućstvu rečne.

Ljubav

Možete u ovoj sedmici imati osećaj da se odnos sa partnerom pretvorio u to da samo vi balansirate, dajete podršku, razumete, podržavate, shvatate – a da razumevanje i podršku druge strane nemate. Preispitivanja i svojih ponašanja i postupaka, kao i samog odnosa – itekako su moguća u ovoj sedmici. Jer, nečim evidentno niste zadovoljni. Može da se dogodi da se malo povučete, postanete zatvoreniji ili se distancirate od partnera. Slobodni Jarčevi – niste bez ljubavnih šansi. Početak nedelje ili dani vikenda mogu pokrenuti dešavanja koja će vam prijati i inspirisati vas. Komunikacija sa nekim se razvija.

Posao

Osećaj usporenosti ili toga da vam okolnosti ne idu na ruku može postojati tokom ove sedmice. Vaše ideje i potezi koje vučete nisu ni malo loši, ali će realizacija biti usporenija, uz puno truda, strpljenja i upornosti. Moguće je da nećete uspeti da ostvarite zadovoljavajuće dogovore ili da će oni biti odloženi – ukoliko vidite da nešto ne ide – malo sačekajte, ali nemojte odustajati. Finansijski ovo nije jednostavan period – zarade dolaze teško, ali ih troškovi brzo pojedu. Moguće je da izađe na dnevni red i neka obaveza koju ste zaboravili da platite.

Zdravlje

Stariji – tegobe sa reumom, kičmom, zglobovima. Mlađi – prehlade, viroze.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

Hrana

Prijaće vam lagana hrana I uravnoteženi obroci. Od svake grupe namirnica po malo – I bićete više nego zadovoljni time kako se osećate. Ono što je potrebno da izbegavate jeste prezačinjena I premasna hrana.

Ljubav

Prelazak Sunca i Marsa u znak Strelca tokom ove nedelje vam odgovara – komunikacija sa partnerom je već bolja, ima više lepih dešavanja i emocija – a sada vas očekuje i više zajedničkih aktivnosti, druženja, izlazaka – i strasti. Naravno da je moguće da povremeno dođe do varnica ili do nekih situacija koje vam baš i nisu po volji – ali ovo su kratkotrajni momenti koji ne mogu da ugroze lepu energiju koja je trenutno naglašena u vašim emotivnim partnerstvima. Slobodne Vodolije – ne samo da ste aktivniji i društveniji nego inače što vam izuzetno prija – već se otvaraju i odlične šanse za susrete, poznanstva, komunikaciju, flert, avanturu – pa i nešto više od toga.

Posao

Malo je verovatno da će sve biti savršeno u poslu – ali ćete sigurno biti u priličnoj meri zadovoljni. Bićete jako angažovani – i po pitanju tekućih obaveza i saradnji, projekata – ali i po pitanju novih obaveza, klijenata, poslovnih dogovora. Pregovori će vam ići od ruke, a odnos sa saradnicima i autoritetima će biti bolji nego inače. Generalno gledano – ovo je period koji vas „gura“ napred i u kojem će vaši rezultati – i poslovni ali i finansijski – biti dosta solidni. Doduše, veći trošak u drugom delu nedelje je neminovan.

Zdravlje

Osetljiv stomačni deo, a moguće su i povrede. Starije Vodolije – hronična problematika.

Nedeljni horoskop za znak ribe

Hrana

Izbegavajte u ovim danima tešku I premasnu hranu, jer vam nikako neće prijati. Takođe – vodite računa o kvalitetu, ispravnosti I roku trajanja namirnica koje koristite.

Ljubav

Poslovni segment će vam biti od najvećeg prioriteta i tu ćete trošiti najviše energije i vremena – pa nije ni čudno što ćete imati manje prostora za voljenu osobu. No, ovo ne bi trebalo da utiče u velikoj meri na vaš odnos jer će zajednički trenuci ipak biti ispunjeni dosta lepom energijom. Takođe – partner može očekivati da se posvetite nečemu što je njemu od važnosti – možda vezano za njegov porodični segment ili za obaveze koje treba da obavi – pa gledajte da mu budete pri ruci. Slobodne Ribe – neko iz vašeg neposrednog okruženja, možda čak kroz poslovni segment – pokušava da vam se približi.

Posao

Dosta kompleksne i zahtevne obaveze tokom ovog perioda – moguće je da će zahtevati od vas više vremena, fokusiranosti i odgovornosti. Nekima od vas biće ponuđena promena radnog mesta ili napredovanje – što je svakako povoljno – ali ste svesni da je to istovremeno i teret za vas. Odnosi sa saradnicima će biti dobri, ali je moguća povremeno zategnuta atmosfera sa šefovima. Iako ste prilivima sada zadovoljni – moguće je da ćete potrošiti više od onog što ste planirali.

Zdravlje

Umor, bolovi u zglobovima, kičma.

Horoskop piše: mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!