Nedeljni horoskop – Od 23. do 29. maja 2022.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Prelazak Marsa u znak Ovna sredinom sedmice vratiće vam vašu energiju, vratiće vam vas. Ponovo ćete biti osvajački nastrojeni, energični, puni inicijative, akcije, probudiće se i želje, potrebe, strasti. Oni koji su slobodni imaju pred sobom mesece pokreta, akcije, zabave, izlazaka. Sad, koliko će toga ostati okarakterisano samo kao prolazna, ali burna letnja avantura a koliko će krenuti u pravcu ozbiljnijih dešavanja – e, to će već biti individualno. Zauzeti Ovnovi – koristite ove dane da pokrenete i voljenu osobu i sebe, da vam svakodnevica bude življa i ispunjenija dešavanjima. Ne šizite baš za svaku sitnicu.

Posao

Merkur se u retrogradnom hodu vraća u znak Bika – ukoliko ste se lomili oko nekih odluka, sada ćete umeti da ih donesete i one će biti pravi potez za vas. Takođe, pokrenuće se neke saradnje i kontakti koji su bili potisnuti ili u drugom planu. Počećete vrlo ozbiljno i sistematično da rešavate papirološka pitanja. Vaša energija će od sredine nedelje biti jako dobra – koristite je da pokrenete sve ono što je do sada bilo u zastoju. Možete biti nervozniji nego inače ali ćete istovremeno biti i prodorniji i ažurniji.

Novac

Zdravlje

Mars će vam doneti snagu i energiju, ali će pojačati i mogućnost povreda, kao i osetljivost glave i sinusa.

Hrana

Za ukusan i zdrav obrok koji će zadovoljiti potrebe vašeg organizma neće vam trebati mnogo vremena – supe od povrća, salata, bareno meso – malo vremena za pripremu a puno kvalitetne energije za vas!

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Dve situacije će se dogoditi istovremeno – Mars će ući u vaše polje podsvesti i tajni a Merkur će se u retrogradnom hodu vratiti u vaš znak. Kod nekih – period za preispitivanje odnosa, ponovo ćete početi da postavljate sebi pitanja na koje do sada niste uspeli da date odgovore. Kod drugih – potencijal za tajnu priču. Kod trećih – povratak na „staro“, obnova kontakta sa prošlošću. Ovo poslednje biće aktuelno i kod slobodnih. Generalno gledano – bilo da ste u paru ili solo – imate nedoumice i nervozu po pitanju emotivnog života. A na kraju nedelje – vladarka Venera vam dolazi u goste, da začini vaš ljubavni život.

Posao

Merkur se vraća u vaš znak – neke od vas da vrati na obaveze koje ste u prethodnom periodu obavljali, nekima da pokaže greške i propuste koje moraju ispraviti, neke da vrati na radno mesto, nekima da donese obnovu kontakta sa saradnicima ili kolegama, a neke da uspori i malo im zakomplikuje svakodnevicu kašnjenjima i zastojima. Pred vama je sedmica sa dosta nervoze vezane za posao – sve će se na kraju obaviti i završiti kako treba, ali će sam proces biti pomalo naporan za vas.

Novac

Zdravlje

Osetljivost grla, moguće prehlade.

Hrana

Vraćate se na stari režim ishrane ili na dijetu kojom ste ranije bili zadovoljni. Neće ovo biti lak proces, Venera koja je ušla u vaš znak uticaće na pojačan apetit i želju da udovoljavate sebi.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Ljubav

Sunce je ušlo u vaš znak, Jupiter i Mars vam daju podršku a do kraja nedelje i Venera. Na prvi pogled reklo bi se – šta vam fali, pa sve deluje dobro? Ipak, vaš vladar se u retrogradnom hodu vratio u polje podsvesti i tajni – bilo da ste u nekom tipu odnosa ili solo – nešto vas muči, opterećuje, neki tip nerešenih pitanja i pritisaka imate. To ne mora da se vezuje za odnos u kojem ste, može biti briga oko posla ili finansija. U svakom slučaju – zauzeti će funkcionisati korektno a neki slobodni će pokušati da se vrate korak unazad i reše emotivna pitanja iz prošlosti. Drugi će pak uživati u izlascima i druženju.

Posao

Ono što ste pogrešili, što stoji kao nerešeno, ono što ste propustili da uradite – sada je vreme da svojski prionete na to i privedete kraju. Ne odugovlačite i ne čekajte, ova nedelja vam je izuzetno pogodna da na neke situacije stavite tačku. Kasnije će biti samo teže. Takođe, budite posebno oprezni da ne pravite SADA greške i propuste jer će njihovo ispravljanje biti jako komplikovano po vas. Fokusirajte se na ono što radite i dogovarate. Sada to možete, Sunce u vašem znaku daje vam jak racio, snagu i volju.

Novac

Zdravlje

Energetski zahtevan period, češće se odmarajte i relaksirajte.

Hrana

Teško je da ćete uspeti da se držite pravila i zdravijeg režima ishrane – privlačiće vas slatkiši, grickalice, brza hrana….U suštini, sve ono što vam je na dohvat ruke i što možete brzinski da pripremite i pojedete.

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Jupiter i Mars u znaku Ovna baš i ne idu na ruku stabilnosti i miru u vašim emotivnim relacijama. Uzburkavaju vode osećanja, donose nemire i napetost. Doduše, bude i strasti – ali one koje se pokrenu kroz tenziju. Ponašanja i postupci partnera i vas donose nemir, ali vas prijatelji i oni koji vas vole smiruju i hlade vam usijane glave. Smirivaće vas i to da budete u zajedničkim akcijama i pokretu. Što se slobodnih Rakova tiče – emocije sada mogu proraditi samo kroz hemiju i strast. Aktuelna su dešavanja u poslovnom segmentu, prilikom izlazaka, preko prijatelja i u vašoj neposrednoj okolini, komšiluku.

Posao

Ulazak Marsa u vaše polje karijere u sredu, gde se već nalazi tranzitni Jupiter – pojačaće kod vas osećaj žurbe, inicijative, prodornosti, ambicija. Obim posla pokazuje tendenciju da se širi u ovoj sedmici, a istovremeno je svakodnevica protkana dešavanjima koja donose razdražljivost, ubrzanost i napetost i onima sa kojima sarađujete, ali i vama. Po nekim pitanjima se morate vratiti korak unazad i rešiti ono što je ostalo otvoreno, a pogotovo ako se vezuje za papirološka pitanja. Sada to možete.

Novac

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, pojačana nervoza.

Hrana

Ishrana sa više biljnih vlakana, pojačan unos povrća i voća. Meso možete konzumirati umereno, kao i mlečne proizvode, dok biste trebali da izbegavate hranu pripremanu na ulju, masti. Više se hidrirajte.

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

I Sunce u znaku Blizanaca i prelazak Marsa u znak Ovna vam itekako idu na ruku što se energije, optimizma i funkcionisanja tiče. Saturn ostaje u vašem polju partnerstava da vam ipak donese težinu, sporost i odgovornost, da vaše emotivne priče oboji moranjima i da vam uskrati nešto. Tim uskraćivanjima vas uči da se menjate, da kroz komplikovanost emocija i odnosa rastete. Slobodni Lavovi – vama bi sada najviše odgovaralo da se družite, da putujete, da vas ne drži mesto, da izlazite. Pokretom i dešavanjima se „dižete“, dobijate volju za smehom, flertovanjima, osvajanjima.

Posao

Merkur se u svom retrogradnom hodu vraća u vaše polje karijere. Nekima od vas vratiće se energija koju su u prethodnom periodu imali na kašičicu. Nekima donosi potrebu da reše pitanja koja su ostala otvorena. Neke vraća na staro radno mesto ili u staro poslovno okruženje ili im pak donosi stare saradnike, klijente, stare dogovore. Ukoliko hoćete nešto potpuno novo – e, to će malo da baguje i da koči i neće ga biti baš lako pokrenuti. Za prilive je ovo solidna sedmica, ali ipak nije vreme za opuštanje.

Novac

Zdravlje

Priliv sveže energije i optimizma. Uglavnom ste dobro. Stariji – hronične tegobe.

Hrana

Trošite se i potrebno vam je dosta energije da ovo nadoknadite pa možete malo pojačati obroke i ubaciti više užina koje bi se sastojale od kombinacije voća i orašastih plodova.

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Mars u polju partnerstava donosiće oscilacije u odnosu sa voljenom osobom do srede – a onda će se mnogo toga raščistiti. Uglavnom će to biti dobra i pozitivna raščišćavanja, ona koja pomažu vašem odnosu da raste. No, biće i onih koji će ući u fazu rasprava bez kraja i konca, onih u kojima niko nikog ne čuje i obe strane se tvrdoglavo drže svog stava. Pokušajte da ne idete na tu stranu, jer sada možete napraviti pozitivnu promenu i kod sebe i u odnosu sa voljenom osobom. Slobodne Device – aktuelni su stari znanci i bivše ljubavne priče. Kontakt se može obnoviti, a u ono što je bilo mogu vas vratiti i strasti.

Posao

Merkur se vraća u znak Bika čija vam je energija prihvatljiva, razumete je i u njoj se dobro snalazite. Sve što treba privesti kraju, obaviti, popraviti ili ponovo staviti na dnevni red – obavljajte tokom ove nedelje jer će vam u sledećoj to biti neuporedivo teže i komplikovanije. Zato, ne razvlačite ništa. Generalno gledano – u svakodnevnim obavezama ćete se snalaziti, maltene ćete ih raditi automatski, po šablonu – neće vam oduzimati mnogo energije i vremena. Korektni prilivi kojima ćete biti zadovoljni.

Novac

Zdravlje

Pojačana nervoza, povremeni problemi sa varenjem.

Hrana

Iako ste u periodu kada vam je potrebna raznovrsna ishrana i vaš organizam traži više energije – lako možete preterati. Preporuka je da unosite više tečnosti, najpre kroz čajeve i sokove od voća i povrća.

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Sve što je vezano za funkcionisanje, stabilnost i održanje odnosa u kojem ste – već neko vreme je komplikovano, teško, zahtevno za vas. Ulaskom Jupitera, a od srede i Marsa u polje partnerstava – ništa neće postati jednostavnije, samo će se pojedini parovi brže približiti rešenjima u svom odnosu. Kod nekih su ta rešenja – definisanje odnosa, podizanje na viši nivo itd…..a kod drugih – pa, vreme je da se kaže – doviđenja, laku noć, prijatno, vidimo se u nekom drugom životu. Slobodne Vage – za mali broj vas ovo je period ulaska u stabilnu ljubavnu priču. Za mnogo veći – flertovanje, udvaranje, avanture.

Posao

Trenutno, uglavnom vas planetarni aspekti „bodu“ ili pak ne rade u vašu korist. Na vašoj strani su samo Sunce u Blizancima i Saturn u Vodoliji. Što bi značilo – poslovna svakodnevica vam uglavnom ne daje posebne podsticaje niti mogućnosti. Da rmbate imate, ali da ostvarite ono što biste vi želeli – e, to vrlo teško. Bez obzira na to što niste nešto naročito inspirisani i u dobrim pozicijama – radite i dalje na svojim planovima – doći će trenutak i za njih, skorije nego što mislite. U međuvremenu, rešavajte i zaostatke.

Novac

Zdravlje

Osetljivost kože, glavobolje, sinusi.

Hrana

Sada možete napraviti dobar plan ishrane i pridržavati ga se i pored toga što ćete imati iskušenja najpre kroz slatkiše i testa. Vašem organizmu je potreban pojačan unos tečnosti i puno svežeg povrća i voća.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Vaš vladar se u sredu seli u znak Ovna i vaše polje poslovne i svake druge svakodnevice, obaveza, moranja. Dobićete jak impuls da rešavate sve ono što već dugo vučete, ali dobićete i dozu nervoze, nestrpljivosti, razdražljivosti. Merkur se u retrogradnom hodu vraća u vaše partnersko polje – da vas podseti da se i odnos sa voljenom osobom takođe mora rešavati. Narednih par nedelja je zaista značajno sa škorpionske emotivne teme i dileme – u tom periodu neke će relacije prestati da postoje, a u drugima će se konačno raščistiti dosta nerešenih i komplikovanih pitanja. Slobodne Škorpije – vi biste u novo i u strasti, ali Saturn i retrogradni Merkur imaju drugačije planove za vas. Prvo sredi prošlost, onda idi dalje.

Posao

Mars i Jupiter u polju poslovne svakodnevice i odnosa sa saradnicima i prema obavezama su i dobri i loši – zavisi šta budete „hranili“ i gajili. Dobro je – brzo ćete rešavati sva poslovna pitanja, bacićete se u akciju, bićete nezaustavljivi, puni elana i snage. Loše je – bićete besni, tvrdoglavi, nedokazani, impulsivni, funkcionisaćete u fazonu „glavom u zid pa ko pre popusti – ili će zid….ili glava“. Ne idite u novo dok ne rešite staro, a toga ima – i papirologije i dogovora i projekata, a ima i grešaka koje treba ispraviti.

Novac

Zdravlje

Osetljivi sinusi i koštano zglobni sistem kod starijih Škorpija.

Hrana

Tempo se pojačava, pa vam je potrebno više energije, što ne znači da je treba potražiti u slatkišima, grickalicama ili u obrocima „s nogu“. Odvojite vreme za pripremu kvalitetnog i zdravog obroka.

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

Kada se Merkur u retrogradnom hodu vrati u znak Bika, a Mars u sredu pređe u znak Ovna i izađe iz vašeg polja intime, prošlosti, porodice – počećete lakše da dišete. Kao da ste neki teret skinuli sa vrata, kao da ste se napunili pozitivnijom energijom – lepše ćete funkcionisati u partnerstvima (bar vi), imaćete volje, inicijative, strasti i želja. Partner će povremeno „bagovati“ i biti naporan i težak, ali ova energija koju sada nosite to može da iznese bez većih problema. Slobodni Strelčevi – Mars i Jupiter u polju ljubavi i uživanja traže pokret, dešavanje, akciju. Venera u dobrom aspektu sa Saturnom – podseća na prošlost.

Posao

Taj Merkur koji se vraća u vaše polje poslovne svakodnevice i obaveza doneće da se od ove nedelje intenzivnije bavite zaostacima, greškama i propustima – i tuđim i vašim. Pokazivaće i da postoji tendencija da vas drugi (ili vi sami sebe) zatrpavaju obavezama i komplikovanim a nerešenim stavkama. No, i vaša energija ali i vaša kreativnost jesu u porastu pa ćete uspevati da sa svim zadacima izađete na kraj. Budite maksimalno ažurni, ne ostavljajte ništa za kasnije jer će kasnije biti komplikovanije.

Novac

Zdravlje

Iako je vaša energija u porastu, još uvek treba raditi na popravljanju imuniteta i sređivanju navika.

Hrana

Lista namirnica koje biste trebali da izbegavate je podugačka. Isto, nemate red kada su obroci u pitanju – uglavnom jedete u popodnevnim ili večernjim satima. Izbegavajte brzu hranu.

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

Prošlost, posebno od srede – uzima primat u vašim emotivnim relacijama. Isto kao i sve ono što se vezuje za porodicu, intimu, bliskost. Pred vama je rešavanje važnih pitanja – nekima selidba, nekima useljenje, nekima početak zajedničkog života, renoviranje, a nekima i bavljenje pitanjima koja su odavno trebala biti rešena….a nisu. I zato sada donose napetost i nervozu. Rešavajte sve sada i odmah, pokrećite, ne čekajte da se sve dodatno zakomplikuje. Slobodni Jarčevi – Merkur se vraća u vaše polje ljubavi da vas podseća na stare znance, na prošlost, na nešto što niste završili.

Posao

Da ste spektakularno zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu – pa i niste. Mnogo toga ide komplikovano ili teško, dobijate informacije u koje ne znate da li da verujete ili ne. Sa druge strane – Sunce u polju poslovne svakodnevice mnogo toga će osvetliti i počećete da shvatate da ste po nekim pitanjima bespotrebno brinuli. Takođe, daje vam mogućnost dodatne zarade – bilo kroz dodatni, bilo kroz povremene poslove. Uspećete da rešite neke finansijske teme koje su vam donosile glavobolju.

Novac

Zdravlje

Osetljivost kostiju i zglobova. Mogući problemi sa vratnim delom kičme, sinusima i glavoboljama.

Hrana

Pojačajte unos mlečnih proizvoda – jogurt, kiselo mleko, kefir i sve vrste sireva će vam prijati. Mesne proizvode, testa i slatkiše unosite umereno a više se bazirajte na ishranu bogatu biljnim vlaknima.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

Jedine stavke koja će malo nervirati ili kočiti Vodolije, koja će tražiti da se na njih obrati pažnja jesu porodična pitanja, bavljenja ukućanima i neka papirologija možda vezana za stambeni prostor. Šta god da je – bavite se time i rešavajte, ne odlažite situacije. Sve ostalo vam ide na ruku – vaša se energija dodatno popravlja od srede, odnos sa partnerom postaje inspirativniji, zanimljiviji i sa više dešavanja i akcije. Takođe – umećete da budete podrška jedno drugom. Slobodne Vodolije – a vala i vi ćete se pokrenuti. Neki od vas – u pravcu novih osoba i novih dešavanja. Veći broj vas – ostaće zaglavljen u prošlosti jer ona nije rešena a samim tim – ne može se nastaviti dalje.

Posao

Kada od srede i Mars pređe u polje pokreta, dinamike, dogovora, kratkih putovanja, kontakata, učenja – Vodolije će se razraditi za sve pare. A i tih para će biti. Baš u drugom delu nedelje možete obaviti i završiti vrlo ozbiljan poslovni dogovor koji tako lepo miriše na solidnu finansijsku inekciju. Jedina mana jeste što će i vaši troškovi biti dosta veliki a i vi sami možete doprinositi tome svojom impulsivnošću prilikom kupovine. Od ovog perioda mnogi od vas će dobiti i ponudu ili ideju za novi posao.

Novac

Zdravlje

Mogućnost povreda, pojačana osetljivost sinusa, alergije, glavobolje.

Hrana

Vodolije su ušle u period sa više fizičkih aktivnosti I pokreta, pa će vam biti potrebna ishrana koja će moći da nadomesti veći utrošak energije. U to ne spadaju slatkiši i brza hrana, peciva.

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Merkur se u retrogradnom hodu vraća u vaše polje komunikacije, susreta – iako će povremeno biti razmimoilaženja i nerazumevanja sa voljenom osobom – ipak ćete na kraju uspevati da pronađete zajednički jezik i dogovorite se. Takođe, sada ćete moći jedno drugom da objasnite neke situacije ili reči koje su u prethodnom periodu napravile problem u vašem odnosu. Trudite se da sada razrešite sve nedoumice i provodite više vremena u zajedničkim aktivnostima i opuštanju. Slobodne Ribe – za neke od vas biće aktuelni povratnici iz prošlosti. Za druge – upoznaćete se sa osobom koju znate samo iz priče.

Posao

Mars od srede i Jupiter – planete u vašem polju zarade uvode vas u period jačih aktivnosti i rešavanja finansijskih pitanja. U ovoj su nedelji izvesna ispravljanja propusta, rešavanja papiroloških pitanja, bavljenje zaostacima i ponovno pokretanje komunikacije sa starim saradnicima. I sve ovo će vam uglavnom dosta dobro ići od ruke. Ukoliko želite da pokrećete nešto novo, računajte na sitne probleme, prepreke i komplikovanja i najjednostavnijih pitanja. Informacije koje ste čekali sada dolaze do vas.

Novac

Zdravlje

Alergijske reakcije, mogućnost za promene na koži.

Hrana

Promenljivost u raspoloženju učiniće da ili utehu potražite u hrani, ili da jedete “na preskok”. Nesklad u ishrani može se odraziti na vaš sistem za varenje. Pokušajte da budete odgovorniji prema sebi.

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.com

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za maj 2022.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!