Nedeljni horoskop – Od 28. novembra do 4. decembra 2022.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Između partnera i vas je situacija skroz ok – ima ljubavi, ima strasti, ima dobre energije, umete da podstaknete jedno drugo na pravi način. To što i jedno i drugo imate povremeno „ispade“, umete da se pokačite oko sitnica i gluposti i da od toga napravite dramu – to je već nešto drugo. Ili su vam karakteri takvi, ili ste jednostavno u takvom raspoloženju ovih dana. Umesto da ratujete rečima, bolje „ratujte“ u spavaćoj sobi. Ukoliko ste slobodni – pojavio se neko ko vam je uključio sve lampice i podstakao vas. Da li će od ovog ispasti jedna lepa ljubavna priča ili jedna lepa iluzija – to neka pokaže vreme.

Posao

Sve što bude trebalo da se obavi, napiše, odnese, završi, reši, popravi, dogovori – iz prvog pokušaja verovatno neće uspeti. Ali iz drugog, trećeg – hoće. Namestite stabilnost i snagu živaca na maksimum i spremite se za jednu „drugopokušajnu“ nedelju. Ne zna se ko je brzopletiji kada je komunikacija i saradnja u pitanju – da li vi ili oni preko puta vas. I jedni i drugi ćete žuriti, upadati u reč, preticati se – što će, umesto brzog rešenja ili brzog završavanja obaveza verovatno doneti brzu tenziju.

Novac

Zdravlje

Koliko god se vi osećali dobro, osetljivost respiratornih organa postoji. Oprez u saobraćaju. Povrede.

Hrana

Uživate u nešto kaloričnijoj i začinjenijoj hrani. Obzirom na to koliko se energetski trošite ovih dana, malo je verovatno da bi se ovo odrazilo na kilažu. Zdravlja radi, ne preterujte.

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Malo vi nervirate partnera, malo on nervira vas. Povremeno kao da različitim jezicima pričate i što više potencirate na razrešenju situacija – sve dalje ste od toga. Partner verovatno koči ili je za vaš ukus suviše letargičan, malodušan – a vi biste sve sad i odmah. Na svu sreću pa Saturn „drži“ i partnersku i vašu planetu – daje vam vreme da ohladite usijane glave, da se strasti smire i da se pronađe zajednički jezik. Slobodni Bikovi – ili ste pronašli nekog ko je baš po vašem ukusu ili se vratio neko stari. Šta god da je – suština je da se sada mogu pokrenuti ili obnoviti ljubavne priče. I neće biti loše – malo burne, ali dobre.

Posao

Da ste poslovnim segmentom nešto spektakularno zadovoljni – pa i niste. Ima tu nervoze na dnevnoj bazi, mora s vremena na vreme da vas nešto ili neko podbode, da vam uvali obavezu koja nije vaša ili da se dogode neke promene planova (a taman ste mislili da ste sve sredili baš kako treba). No, sem ove nervoze koja vam sreću kvari – pa, ne možemo da kažemo da je situacija loša. Naprotiv. Sve ovo deluje kao da ide pravim putem i kako treba. Da, novca nema dovoljno – no, tu korenitih poboljšanja nema.

Novac

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija.

Hrana

Imaćete momente kada zaboravite u potpunosti na hranu, ali i one druge – kada ne samo da nadoknadite sve, nego i preterate. Potreba za kaloričnijom hranom raste od sredine nedelje.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Ljubav

Pa, izgleda da je vreme da se neke situacije reše između partnera i vas. I neki parovi će ih rešiti dogovorno, sporazumno, uz prisustvo spremnosti na to da se sasluša druga strana i njeni argumenti i razmisli o tome šta je najbolje za vaš odnos i za vašu zajedničku budućnost. Ali, biće i onih parova koji će krenuti u džapanja i kod kojih će oboje smatrati da su u pravu. Ova nedelja ne mora da označi kraj i preseke – ali, ušli ste u period biti ili ne biti – ili ćete se sporazumeti i rešiti, ili će vaš odnos doći u ozbiljnu krizu. Slobodni – nekih jakih privlačnosti ima. Ne budite nestrpljivi, bolje polako ali sigurno.

Posao

I po pitanju poslovnih partnerstava i saradnji vi ste ušli u period u kojem će neki odnosi prestati da postoje ili biti lepo uzburkani. Uzburkanost ne mora automatski da označi preseke – naprotiv, ona možda može pomoći da konačno jedni drugima kažete tačno ono što mislite i da možda pronađete model za poboljšanje situacije kojim će obe strane biti zadovoljne. Generalno gledno – svi preko puta vas će vam skakutati po živcima. Ne brinite, vi isto tako delujete na njih. Snalazite se, sporazumevajte se.

Novac

Zdravlje

Mogućnost povreda, dosta stresa i nervoze.

Hrana

I dalje postoji neki tip nesklada i neravnoteže kada je ishrana u pitanju. Pojačana nervoza može uticati na promenljivost apetita, ali i na izraženiju stomačnu problematiku.

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Vučete nervozu iz svakodnevnih dešavanja – sa posla, iz kuće (možda vam porodica maltretira živce ovih dana) i tako je lako tu istu nervozu sručiti na drago vam biće. Ima verovatno i onih Rakova koji će povremeno imati napade ljubomore i nesigurnosti. No, to isto drago biće prilično mirno podnosi vaše povremene napade nervoze i trudi se da vam dodatno ne stane na žulj. Šta više – može vam prirediti neke, prilično lepe momente koji će poboljšati vaše raspoloženje….bar za sada. Slobodni – ako postoji neki bivši kojeg još uvek niste preboleli – sada će vam posebno jako kopati po mislima.

Posao

Biće na poslu gomila nekih sitnica koje će vas iritirati i zbog kojih ćete povremeno dizati dževu, možda se čak i raspravljati sa saradnicima i kolegama. Neko će vam skakutati po živcima i nervirati vas svakim postupkom. Izgleda je stres sastavni deo vaše svakodnevice u ovoj nedelji, pogotovo što ćete žuriti da završite sve što pre – a što više žurite, sporije će ići. Sa druge strane gledano – sve ćete završiti i biti zadovoljni, a verovatno vas očekuju i neke pohvale, povoljne informacije i vesti ili finansijske beneficije.

Novac

Zdravlje

Još uvek je prisutna osetljivost i slabiji imunitet.

Hrana

Odličan period za praktikovanje zdravijih navika po pitanju ishrane. Jedino obratite pažnju na dane vikenda, kada se možete malo opustiti i preterati.

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Sve može da se sredi. I odličan je momenat za sređivanje. Reči će teći lepo i lako, pronaći će se baš one prave i one koje su potrebne da bi i partner i vi bili zadovoljni. Umećete da „pronađete žicu“ jedno drugom, sve dogovorite, oko svega se sporazumete – i još da se pri tom lepo provedete i uživate zajedno. Ne propuštajte ovaj period – savršen je i za ljubav i za dogovore. Slobodni Lavovi – slušajte svoje srce ovih dana. Ne vodite se savetima drugih, njihovim primedbama na one koji vas privlače. Vi najbolje poznajete sebe i znate šta i ko vam je potreban. Lepi novi ili lepi stari počeci.

Posao

Finansijskim segmentom se baš i nećete proslaviti ovih dana. Ne znači da neće biti priliva, ali ćete vi gro njih uspeti da izbijete sebi iz džepa. Mogući su neplanirani troškovi oko članova porodice ili oko kuće. Što se posla tiče – možda vam neke osobe ili neke situacije baš i ne prijaju (čitaj – iritiraju vas) ali umete da pronađete pravi model ponašanja i funkcionisanja. Ne zato što ih mnogo volite, već zato što ste potrebni jedni drugima i što je krajnji rezultat ovih saradnji ipak povoljan. Stižu informacije koje ste čekali.

Novac

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija, mada su respiratorni organi i dalje osetljivi.

Hrana

Vaši se apetiti jesu pojačali i više uživate u dobrom zalogaju nego inače. Ipak, pokušajte da ne preterujete – naročito sa začinjenom hranom, grickalicama i slatkišima.

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Vaše emotivne relacije su pod jednom čudnom energijom. S jedne strane – imate mnogo razloga da budete zadovoljni, mirni, ispunjeni….a sa druge – situacija se tako lako preokrene, u trenutku izađu na površinu neke neprijatne informacije, ne baš slatki razgovori, očas posla se tenzija podigne i onda je potrebno vreme da se slegne. Partner vuče svoje nemire, vi svoje. Izgleda da se vaši nemiri lako sudaraju ovih dana. Slobodne Device – nisam sigurna da li je ovo baš pravi trenutak da se zaljubite….s druge strane – ne biramo mi vreme za ljubav, ona dođe kada ona hoće. Pa onda dobro, dobro došla.

Posao

Privatne situacije, lična problematika, možda neka dešavanja u domu ili sa ukućanima – mogu uticati i na vašu objektivnost i na vašu fokusiranost i koncentraciju – prosto rečeno – mogu vam praviti distrakcije po pitanju posla i obaveza. Pokušajte da se distancirate od privatnih dešavanja i da se usmerite na ono što radite. A to sada možete. Čak će vam možda i prijati da gro svoje energije okrenete ka poslu – jer na toj strani ćete tokom ove sedmice imati dosta uspeha, realizacije, pa čak i finansijskih poboljšanja.

Novac

Zdravlje

Lošiji imunitet, dosta nervoze, sklonost ka povredama.

Hrana

Stomak vam je nešto osetljiviji u ovoj nedelji i neće vam prijati ni eksperimentisanje sa hranom i začinima, ali ni to da klopate više nego inače.

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Ukoliko je između partnera i vas bilo nekih situacija koje niste rešili, koje ste gurnuli pod tepih ili ostavili „za neki drugi put“ – verovatno ćete sada morati da se bavite njima. Takođe, ukoliko partner ponavlja neke postupke, način komunikacije, ili pak po stoti put radi ono što ne treba i što se vama ne dopada – ista je varijanta, moraćete time da se bavite. A to „bavljenje“ može ići kroz tenziju, rasprave i povišenu energiju. Oni odnosi koji su stabilni u ljubavi ovo će lako prevazići. Za one druge – pa, džombast put u narednih desetak dana. Slobodni – period za pokretanje ili obnovu trajnih ljubavnih priča.

Posao

Ovo je prilično dobar poslovni period za vas. Umećete da napravite dogovore ili izaberete projekte, saradnike – koji vam donose stabilnost i trajnost. Uglavnom ćete uspevati da se sporazumete i prilagodite, rešite ili pokrenete situacije od važnosti. Da, biće nekih osoba sa kojima koliko god da želite i trudite se – ne možete pronaći zajednički jezik. Sve će krenuti od sitnica, pa će se širiti i čak neke poslovne odnose može dovesti do granice odvajanja. I da – imaćete mnogo obaveza, previše.

Novac

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija. Obratite pažnju u saobraćaju. Takođe – moguće manje povrede.

Hrana

Iako je potreba za češćim uživanjima u hrani pojačana tokom ovog perioda – malo je verovatno da se ovo može odraziti na vašu kilažu jer ste vrlo aktivni. Svejedno – ne morate preterivati.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Partnerska i vaša planeta su u opoziciji ovih dana. Kao na različitim ste talasnim dužinama, kao ne razumete se i funkcionišete na različite načine…..a opet – nekako ste tu, držite se zajedno. E sad, šta je to što vas drži zajedno, verovatno se razlikuje od para do para – nekog drži odgovornost, nekog porodica, nekog vreme koje ste proveli zajedno….a nekog to što ste dovoljno sazreli da shvatite da svaki odnos ima svoje uspone i padove. Slobodne Škorpije – neke se ljubavi mogu sada vratiti, neke želje ostvariti, neke strasti pokrenuti u pravom smeru. Savršeno nesavršen period za ljubav.

Posao

Vraća vam se nešto ili se vraćate nečemu/nekome. I to vraćanje, taj korak unazad – možda na dogovore, na saradnje, na planove, na ideje – nije loš po vas. U komunikaciji i dogovorima ne treba žuriti – to ka čemu trčite, bežaće od vas. Polako, proračunato, sa uključenim mozgom i otvorenim očima – i neke dobre prilike će se uhvatiti. Finansije će vas i dalje radovati – nekog manjim, nekog većim iznosima – ali pare će dolaziti. Da, biće i troškova ali biće i toga da ćete se stabilizovati i pored njih.

Novac

Zdravlje

Manje prehlade, potencijalno problemi sa varenjem.

Hrana

Pojačana nervoza i promenljiva raspoloženja mogu učiniti da imate potrebu da konstantno nešto grickate. Pokušajte da izbegavate da hranom zatrpavate ono što vas opterećuje.

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

I vaši su partnerski odnosi u jednom prijatno – neprijatnom periodu. Pa kako se kome zalomi….ili bolje rečeno – kako je ko radio do sada, tako mu se vraća. Pa ćemo tako imati partnerstva koja napreduju, stabilizuju se, hrle ka boljim i važnim trenucima. A isto tako ćemo imati i one parove koje će svako malo nešto poremetiti, potresti, male stvari će donositi velike rasprave….a te rasprave mogu dovesti do odvajanja, ako ne sada a ono u narednih desetak dana. Slobodni Strelčevi – biće onih koji će „atakovati“ na vas, a biće i onih koji će umeti da vam priđu (ili vam se vrate) na pravi način, da vam prija.

Posao

Energija vam je dobra ali biće situacija i osoba koje će umeti da vam izmaknu tlo ispod nogu, iznerviraju vas i učine da izgubite fokus i koncentraciju. Umećete da napravite po koju grešku, ali umećete i da je uvidite, prepoznate i ispravite. U saradničko – kolegijalno – partnerskim odnosima biće i odličnih momenata i ljudi sa kojima se kopčate i dogovarate bez problema, ali biće i onih koji će vam svojim postupcima donositi tenziju – sa tima i takvima može doći do odvajanja, pa i prekida saradnje.

Novac

Zdravlje

Manje glavobolje i meteoropatske tegobe.

Hrana

Ili vam neke namirnice neće prijati, ili vam pak neće prijati to što ćete preterati – pa potencijalno sebi napraviti teškoće sa varenjem. Izbegavajte slatkiše i grickalice.

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

Vi ste u prilično dobrom fazonu ovih dana. Partner – onako. Čas je sve u redu, čas se nervozi i kao da vas čika na raspravu. Uspevaćete vi sa ovim promenljivim raspoloženjima da izađete na kraj, svojom stabilnošću i mirom. No, imamo i one Jarčeve kojima se ovih dana vrlo ozbiljno smeši nešto tajno, skriveno, a privlačno i slatko. Da li ćete ovim „slatkišima“ uspeti da odolite ili ćete slavno „pasti“ – to ćete vi saznati, vrlo brzo. Slobodni Jarčevi – ni vama neće biti strane tajne, umećete da se upecate na zabranjeno voće. Ili ćete pak tajno razmišljati i uzdisati za nekim, čekajući da se čudo desi.

Posao

Nešto će vam ometati misli, a samim tim – ometaće i poslovnu svakodnevicu. To mogu biti vaši privatni problemi, nedoumice, nadanja. Misli vam mogu ometati i neke promene koje se dešavaju na poslu ili velika količina obaveza ili kolege koje se baš i ne ponašaju korektno. U svakom slučaju – postojaće nešto što vam donosi nemire i biće vam potrebna sva vaša staloženost da to ishendlujete na pravi način. Da li ćete uspeti? Naravno da hoćete. Dakle, kratkotraje distrakcije sa kojima umete da se izborite.

Novac

Zdravlje

Pojačana nervoza, mogućnost povreda.

Hrana

Možda će slatkiši više nego inače biti zastupljeni kod vas, ali generalno gledano – ovo je period kada su vaše navike uglavnom korektne. Trudite se samo da obroci budu redovni i na vreme.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

Dobar period je pred vama. Dobar momenat da se partnerski odnosi obnavljaju, popravljaju, stabilizuju, sređuju, da se dogovara i planira, da stvari dolaze na svoje mesto….ali dobar i da se uživa, da se u ljubavi stegne čvrsto, da jedna lepa energija teče između voljene osobe i vas. Da li će biti savršeno? Ma jok, to ne postoji – biće povremeno bagova i sitnica koje iziritiraju, ali na kratko. Slobodne Vodolije – bilo da su u pitanju povratnici, bilo da je u pitanju neko potpuno i glanc nov, suština je ista – ovo je odličan trenutak da se obnove ili pokrenu priče koje će trajati i u kojima će ljubavi i strasti biti jake.

Posao

Biće momenata u ovoj sedmici kada će situacije ili osobe uspevati da vas na kratko izbace iz koloseka, da vam se umešaju u mir i ometu vas u dnevnim aktivnostima ili planovima. Biće, ali ćete vi vrlo uspešno to rešavati i vraćati i mir i sebe i situacije u normalu. Trenutno ste dovoljno snažni i voljni da sa svime izađete na kraj. No, biće u ovoj nedelji i dogovora i projekata i saradnji koje su baš prave za vas i koje vam donose i finansijske benefite, ali vam donose i poslovnu stabilnost na duži rok.

Novac

Zdravlje

Nervoza, podložnost virusima i bakterijama, glavobolje. Stariji – meteoropatske tegobe, pritisak.

Hrana

Tempo života trenutno je takav da je malo verovatno da će obroci biti redovni, na vreme a ishrana kvalitetna. Ješćete na preskok, kad se setite i moguće u kasnijim večernjim satima.

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Porodično – partnerski odnosi su sada već zakoračili u fazu uzburkanosti i situacija će i na dalje ići u tom pravcu – jer neke situacije je potrebno rešiti na ovaj ili na onaj način. Vi lično ćete težiti miru, ali je malo verovatno da ćete ga imati. Sve će ići nekako mimo vaših želja, očekivanja, planova. Ne mora da znači da će neki odnosi prestati da postoje, ali kao što sam rekla – faza rešavanja je krenula i trajaće sigurno narednih par nedelja – taman dovoljno da sve dođe na svoje mesto. Slobodne Ribe – samo ono što je tajno sada vam je postavljeno fantastično. Pa vi vidite da li ćete zakoračiti u to ili ne.

Posao

Privatne ili porodične situacije donose vam nemir i mogu da se odraze kroz poslovni segment. Ostavite to po strani kada stignete na posao – jer tamo vam je potrebno mnogo fokusa i koncentracije da ne biste napravili greške i propustili bitna dešavanja. Jer, ovo je za vas vrlo važan poslovni period u kojem će se mnogima od vas dogoditi stvari koje već dugo čekaju, u kojem će se ponuditi prilike kojima ste se nadali, u kojem će stići neka potvrda vašeg rada. Zato – ne dozvolite bilo kakve distrakcije.

Novac

Zdravlje

Od svega ostalog možete da se sklonite i sačuvate, ali od stresa nikako. Problemi sa spavanjem.

Hrana

U prvoj polovini nedelje nervoza će vas podsticati da se češće okrećete grickalicama i slatkišima. Drugi deo nedelje donosi podsticajniju energiju i bolje raspoloženje, pa će se ovi „ispadi“ regulisati.

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.com

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za novembar 2022.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!