BLACK FRIDAY popusti na vaše omiljene brendove u Lepotica Beauty Shop-u

Black Friday u Lepotica Beaty Shop-u!

I ovog Crnog petka, vaš Lepotica Beauty Shop je pripremio popuste na omiljene brendove, kao što su MoroccanOil, Revlon Professional, MKS ECO, Wet Brush itd. U nastavku saznajte kakvi vas popusti očekuju za BLACK FRIDAY!

BLACK FRIDAY – do kraja meseca!

BLACK FRIDAY🖤 kod nas počinje ranije! Iskoristi popuste već danas, a šopinguj po sniženim cenama sve do 30.11. odnosno, dok traju zalihe! 🛒🎉⁣⁣⁣
⁣⁣⁣Trenutno je 800+ proizvoda sniženo, a do kraja nedelje te očekuju i novi proizvodi na popustu!⁣⁣⁣
⁣⁣⁣Omiljeni renomirani brendovi, poput MoroccanOil-a, Revlon Professsional-a MKS ECO, Wet Brush-a, Leonor Greyl, Joico, Sachajuan ▶️ po BLACK FRIDAY cenama! 💸💸💸⁣

View this post on Instagram

A post shared by Lepotica Beauty WebShop (@lepotica.beauty.shop)

Iskoristi popust OVDE! Ne zaboravi da je dostava za porudžbine do 5000 RSD, fiksna i to 320 RSD, a za porudžbine preko 5000 RSD – besplatna!

Kako poručiti?

oruči proizvode klikom na OVAJ link, preko naših društvenih mreža (Facebook i Instagram), putem mail-a na: [email protected], ili putem telefona: 060/3555-505.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!