Nedeljni horoskop – Od 30. jula do 05. avgusta 2018.

nedeljni horoskop

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 30. jula do 05. avgusta 2018. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Emotivni ili bračni partner u ovoj nedelji definitivno ne igra “po vašim pravilima” I u potpunosti vodi neku svoju politiku, a vrlo često će vam delovati povučeno, čudno, nedefinisano. Sve ovo kod vas može izazivati veliku nervozu, koja će dodatno biti potpirivana I nekim poslovnim problemima. Smirenje I jednostavnije, normalnije funkcionisanje stoji vam tek za vikend sa voljenom osobom. Ukoliko ste sami, sve je otvoreno za uzbuđenja I strast, ali bez velikih preduslova za trajnost novo započetih odnosa. Kontakti iz prošlosti I bivši emotivni partneri se polako “zagrevaju” I tokom ove sedmice možete očekivati više pokušaja obnove komunikacije.

Posao

Ovo su dani ne toliko prijatnih podsećanja na ono što ste zaboravili ili propustili da odradite. Neočekivane situacije će iskrsavati pred vas svakog časa, a činiće vam se da onog momenta kada završite sa jednim problemom, automatski sledi otvaranje novih. Ne može se poreći da ste puni energije, ali tu energiju bi trebalo kanalisati kroz organizaciju, a ne delovati stihijski i na preskok. Za utehu – pokrenuće se dogovori koji su protekle dve nedelje bili u zastoju…

Novac

Neplanirani prilivi, ali I troškovi – naročito u drugom delu sedmice. Tražite nove načine zarade – mogući su dodatni poslovni angažmani.

Zdravlje

Manje glavobolje I problemi sa variranjem pritiska, naročito kod starijih Ovnova. Mlađi – ne iscrpljujte se ni mentalnim ni fizičkim radom. Pronađite dovoljno vremena za odmor I opuštanje.

Hrana

Nervoza utiče na rad stomaka I creva, pa je potrebno okrenuti se laganoj hrani, manjim obrocima I namirnicama koje ne usporavaju varenje. Biljna vlakna – salate od svežeg povrća, grilovano povrće, manje količine mesa, tvrdi sirevi, voće u neograničenim količinama, naročito lubenice.

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Tačan kvadrat Marsa koji vlada vašim partnerskim odnosima sa Uranom u vašem znaku, koji će biti aktivan tokom cele ove nedelje, povremeno će u vašim vezama I brakovima donositi burne momente. Inicijatori rasprava možete biti I vi I partner – a osnova će biti ljubomora, nesigurnost I osećaj nedostatka pažnje I emocija. Doduše, neki od vas će ove burne epizode I ratove koji budu nastajali koristiti za primirje….ali u spavaćoj sobi. Ukoliko ste sami – istom brzinom kojom vas budu spopadali potencijalni udvarači, vi ćete ih I “nogirati”. Trenutno ne vidite ništa vredno truda u svojoj blizini, a neke od “ponuda” će vam biti čak smešne. Ukoliko već imate simpatiju – trenutno komunikacija nije baš najbolja…

Posao

Moguće tenzije sa šefovima ili sa kolegama, naročito sa onima koji vole da povremeno « uhvate ladovinu » i izvuku se od posla. Takođe, u ovoj nedelji morate računati I na manje probleme sa tehnikom – računarima, telefonima, aparatima koji su vam važni za rad. Papirološka pitanja se uspešno rešavaju pred kraj radne nedelje. I pored povremenih zastoja I prepreka, u ovoj nedelji možete uraditi mnogo po pitanju svojih planova. Dobićete rezultate koji će itekako biti opipljivi.

Novac

Niste nezadovoljni svojim zaradama, ali imate problem sa raspodelom novčanih sredstava. Skrešite neke troškove koji su vam nepotrebni.

Zdravlje

Mogli biste malo da pripazite na grlo, pogotovo ako češće konzumirate hladne ili gazirane napitke. Starijima sredinom nedelje blage vrtoglavice I problemi sa pritiskom.

Hrana

U prvom delu sedmice uglavnom će se vaša ishrana bazirati na biljnim vlaknima – žitaricama, povrću, povremeno orašastim plodovima. Meso I slatkiše ćete konzumirati dosta umereno. U drugom delu nedelje pak, budi se vaš hedonizam I želja za uživanjima – gledajte samo da ne preterate.

 

Nedeljni horoskop za znak bliznaci

mesecni horoskop blizanci

Ljubav

Znate kako kažu – ne možete stvari non stop raditi na isti način, a očekivati drugačiji rezultat. E, to sada lepo primenite u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. U prevodu – ako ponavljate iste greške I ophodite se prema voljenoj osobi na isti način – nemojte se onda iznenađivati što je druga strana podigla barijeru između vas dvoje. Manje ega I sujete, više otvorenih razgovora I zabavnih aktivnosti – I sve će doći na svoje mesto vrlo brzo. Ukoliko ste slobodni, ne kopajte po prošlosti – ništa tu posebno nećete naći, a pogotovo ne svoj mir. Nema trenutno nekih posebnih ljubavnih prilika, ali to je samo u ovom periodu. Samo polako, dolaze vama neki inspirativniji dani.

Posao

Odnos sa saradnicima – u jednom trenutku savršen, u drugom kao da različitim jezicima govorite. Na sve ovo – neke stvari su vam zbunjujuće I nejasne I uzaludno lupate glavu u pokušajima da dođete do prave istine ili informacija. Umesto da povlačite ishitrene poteze, sačekajte malo – ukoliko ove sedmice ne dobijete odgovore koji su vam potrebni, to će se dogoditi u narednoj. Jedan saradnik vas može debelo iznervirati u poslednjih par dana radne nedelje – ne nasedajte na provokacije.

Novac

Mogućnosti za neki gubitak ili neplaniran trošak u drugom delu sedmice, naročito za vikend. Ukoliko je taj trošak zabava ili neko uživanje – pa, onda dajte sebi malo na volju…..

Zdravlje

Ukoliko ste pripadnik mlađe generacije – zaista vam je potrebno više kretanja. Stariji – smanjite obroke I povedite računa o ishrani.

Hrana

Neka jutarnji obrok bude najobilniji, raznovrstan – da bi vam dao energiju I da biste se osećali dobro. Ne preskačite doručak, ali zato slobodno preskočite večeru ili uzmite nešto izuzetno lagano – neko voće ili salatu.

 

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Neko vas preko poslovnog segmenta juri sve u šesnaest I koristi svaku priliku da vam priđe, da uspostavi jaču komunikaciju sa vama. Ovo je onaj tip osoba koje ne shvataju da ste vi nezainteresovani I nemaju nameru da odustanu. To vas u nekim momentima čak može zabavljati, ali u drugim ćete itekako umeti da odbrusite. Ako postoji osoba koja vam se dopada, za sada ne postoji nikakva jača mogućnost za konkretan ulazak u vezu – samo komunikacija, čeznutljivi pogledi I tako to….Ukoliko ste u vezi ili u braku, vaš odnos će malo živnuti, I to naročito u drugom delu sedmice. Ovaj vam period nije ni malo loš, moguće su samo neke, zaista sitne čarke, I to uglavnom u prvom delu nedelje.

Posao

Moguće su neke, napete situacije ili sa saradnikom koji vam je dosta važan, ili sa nekim od autoriteta. Razlog mogu biti finansijska pitanja vezana za zajednički posao ili neisplaćeni honorari. Ne budite previše impulsivni, ostavite dovoljno prostora i za dogovor. Više pažnje biste trebali da posvetite završavanju svojih obaveza na vreme, jer vam se neki rokovi približavaju i potrebno je da ih ispoštujete. Neko od prijatelja ili osoba sa kojom ste poslovno povezani, može vam pomoći da prevaziđete neki zastoj.

Novac

Ukoliko očekujete neku zaostalu isplatu ove sedmice, moguće je da će ona biti prolongirana. Sa više pažnje se odnosite prema novcu.

Zdravlje

Pojačane hronične tegobe kod starijih Rakova, naročito one koje se vezuju za kičmu, manjim delom za krvne sudove. Mlađi – mogućnost sunčanice, vrtoglavice, alergija.

Hrana

Ove nedelje, umerenost u ishrani je ključ za vaše dobro funkcionisanje I to da se osećate baš kako treba. Smanjene količine mesa I slatkiša, a pojačati povrće, voće. Od mlečnih proizvoda – zreli sirevi, kefir. Oko vikenda očekujte češće “napade gladi”.

 

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Sunce u vašem znaku može dati toplinu, privrženost i nežnost u odnosu sa voljenom osobom, ali ne treba zaboraviti da ono u isto vreme predstavlja I ego I da može vašu sujetnost i usmerenost na sebe podići na kvadrat. Sa druge strane – Mars je u partnerskom polju, a obe ove planete su u kvadratu sa Uranom, što može govoriti o tome da ni vi ni voljena osoba nećete baš želeti da se prilagodite jedno drugom i da ćete « terati svoje » po svaku cenu. E, takav način ponašanja može prouzrokovati probleme – potrudite se da ovo prevaziđete. Ukoliko ste slobodni, udvarača je puno, ali ste vi ili blago nezainteresovani, ili još uvek okupirani jednim poznanstvom i simpatijama prema toj osobi.

Posao

Neka pitanja koja već poodavno « vise u vazduhu », a tiču se odnosa sa saradnicima ili sa šefovima, ove nedelje mogu doći na dnevni red. No, malo je verovatno da će ona biti rešavana mirnim putem, pogotovo ako nastupite kroz tvrdoglavost i ubeđenost da ste u svemu u pravu. Saradnje mogu nešto teže funkcionisati, ali postoji šansa da se ovo prevaziđe. Bitno je da rešavate stvari odmah, da ih ne ostavljate za kasnije, jer ona kasnije mogu samo biti dodatno zakomplikovana.

Novac

U prvom delu nedelje jedan solidan finansijski priliv podići će vam raspoloženje. Potrudite se da na pravi način raspolažete tim novcem.

Zdravlje

Kod mlađih – alergije, problemi sa spavanjem. Kod starijih – moguće je aktiviranje hroničnih tegoba. Generalno – pronađite više vremena za sebe, za opuštanje i odmor.

Hrana

Manji a raznovrsni obroci, ali bi akcenat ipak trebalo baciti na povrće – bilo da ga konzumirate kroz salate ili kao glavni obrok (supice, čorbice, variva od povrća, grilovano). Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno, a prerađevine i slatkiše svedite na najmanju meru.

 

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite sa Venerom u svom znaku u trigonskom aspektu sa Plutonom iz polja ljubavi, što će svakako dati na intenzivnosti i jačanju emocija sa partnerom. Lakše ćete funkcionisati zajedno, biće više lepih momenata, u svakom slučaju – jedna mirnija i stabilnija faza u vašem emotivnom životu. Jedino što može predstavljati problem jeste vaše, prenaglašeno polje tajni – ukoliko vas muče neka pitanja, samo polako – to ćete rešiti kada bude vreme. Problem može nastati ako imate neke tajne koje krijete od partnera – tu već budite oprezni, jer polako ulazite u period kada tajne mogu izaći na videlo. Ukoliko ste sami, svakako da imate simpatiju i vrlo često razmišljate o njoj.

Posao

Mars u polju poslovne svakodnevice i odnosa sa osobama sa kojima radite, a u kvadratu sa Uranom, sigurno je da će dovesti do povišene energije u radnom okruženju. Možete se osećati prilično iscrpljeno nakon završetka radnog vremena, jer će vam obaveze, ali i ljudi odvlačiti energiju. Na sve ovo – i vi kasnite po nekim pitanjima, a i često se susrećete sa odlaganjima dogovora ili tehničkim problemima koji vas dodatno usporavaju. Samo polako i bez nervoze – funkcionišite na taj način.

Novac

Sam kraj radne sedmice može vam doneti troškove na koje niste računali. Moguće je da su u pitanju kvarovi kućnih aparata ili mobilnog telefona, kompjutera.

Zdravlje

I radno, ali i kućno okruženje može biti teren na kojem biste mogli da se povredite ukoliko ne budete skoncentrisani i pažljivi.

Hrana

Kvalitetni, raznovrsni i naravno – redovni obroci su ono što vam je potrebno ove sedmice. U ishranu uvrstite više žitarica, mlečih proizvoda, naročito jogurta i kiselog mleka. Odgovaraju vam i lagana, « posnija » mesa kao što je piletina i ćuretina i naravno – riba.

 

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Veliko nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Ni vi niste u potpunosti « svoji » u poslednje vreme – sve vam smeta, non stop nešto zakerate, tražite probleme i mane i tamo gde ih nema, a ni voljena osoba nije u svom najblistavijem izdanju. Čak i da se oboje trudite da maksimalno ugodite jedno drugom, uvek će se u vašem odnosu tokom ove sedmice provlačiti neka napetost i nemiri. Kod nekih ovo može dovesti i do, na svu sreću, kratkotrajnih rasprava. Usamljeni pripadnici ovog znaka za sada imaju samo neke površne kontakte, razmišljanja ili simpatije koje se ne realizuju onako kako biste vi želeli. Sačekajte sledeću nedelju – nešto zanimljivo moglo bi krenuti baš od tada…

Posao

Mars, koji vlada vašim poslovnim partnerstvima I načinom zarade, u kvadratu je sa Uranom tokom ove sedmice, pa treba biti oprezan I po pitanjima novca, ali I u saradničkim odnosima. Ovo može biti varijanta problema u poslovnom segmentu koji eskaliraju brzo, na svu sreću – sa kratkotrajnim efektom. No, ne treba zanemariti da vam se sada mogu otvoriti I nove poslovne ponude I šanse, iako bi u dogovorima trebalo nastupati sa više opreza. Ako možete – prolongirajte odluku za sledeću nedelju.

Novac

Mogući su gubici, pa opreznije baratajte finansijama. Takođe, vrlo lako se može dogoditi da ćete morati pod hitno da se pozabavite nekim zaostalim plaćanjima i dugovanjima.

Zdravlje

Loše reagujete na stresne situacije – ili kroz probleme sa stomakom I varenjem, ili kroz vrtoglavice, probleme sa pritiskom.

Hrana

Loša ishrana može da se odrazi na kvalitet vaše kože. U ovom periodu posebnu pažnju obratite na hidrataciju, a da bi vaš ten bio blistav i sjajan kao i uvek – izbacite višak šećera iz ishrane i jedite što više povrća i voća.

 

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Vi I partner kao da niste na istim talasnim dužinama tokom ovog perioda. Neke nemire jeste uspeli da utišate u sebi, naročito one koji se tiču partnerove vernosti, ali I dalje postoje situacije koje vas previše brzo izbacuju iz takta. Možda biste mogli da se zapitate da li je problem kod vas lično, umesto što odgovornost večito prebacujete na voljenu osobu. Takođe – razmislite šta je to tačno što vas nervira – I da li je to uopšte odnos sa partnerom ili neka vaša lična problematika? Ukoliko ste sami, mogući su neki flertići, avanture, generalno gledano – odnosi u koje biste ušli impulsivno, iz strasti ili iz trenutnog hira. No, poenta je u tome da to nisu prave osobe za vas I vama je to negde u potpunosti jasno.

Posao

Najbolje ćete učiniti ako se sami sa sobom dogovorite da nećete dozvoliti da vas nerviraju ni sitnice, ali ni krupnice. Utičite na one situacije na koje možete, a na one koje ne možete – pustite, neka se reše same od sebe, ali bez vašeg stresa. U prevodu – ovo je još jedna nedelja u kojoj ćete žuriti, a teško završavati bilo šta bez više pokušaja. Oni sa kojima radite će menjati dogovore, raspored, zaduženja, a vi gledajte da se u tome snalazite kako znate I umete. A umete, samo ako se potrudite….

Novac

Novac vam u ovoj nedelji dolazi haotično – bez ikakvog reda I smisla – u jednom momentu ćete ga imati u velikim količinama, u drugom se prebrojavati….

Zdravlje

Bilo bi divno ako biste mogli da na par dana odmorite mozak od svega i povratite izgubljenu energiju i mir. Stres je I dalje glavna stavka, ona koja je koren I uzrok svih problema.

Hrana

Lagani obroci – dosta žitarica, povrća, manje masnih mlečnih proizvoda (mleko izbegavajte), riba, pileće ili juneće meso i naravno – povrća koliko god vam duša želi. Od sezonskog voća, najviše će vam prijati šljive, kruške, kajsije.

 

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

Partner je sklon da vas na vrlo glasan način “ubeđuje” da je u pravu, a vi sa druge strane – držite se toliko čvrsto svojih stavova, i ne pada vam na pamet da popustite. U suštini, ovo je igra u kojoj nema pobednika –ukoliko naravno, dozvolite da po nekim pitanjima oboje budete tvrdoglavi i zadrti. Situacije se neće rešiti same od sebe, ukoliko želite mir u odnosu sa voljenom osobom – moraćete oboje da popustite, makar po malo….Strelčevi koji su slobodni, imaju vrlo interesantnu i uzbudljivu komunikaciju sa više osoba. No, iako u nekom momentu možete pomisliti da je jedna od njih « ona prava », više je nego izvesno da se ništa spektakularno neće dogoditi tokom ove sedmice. Moraćete da sačekate..

Posao

Najveći će vam problem biti što ćete sa saradnicima dogovoriti jedno, da bi se kasnije ispostavilo da morate nešto da menjate u hodu, što će vas em jako nervirati, em vam oduzimati vreme. Takođe, “cimaće” vas na više strana odjednom, a vi ćete pokušavati teškom mukom da radite paralelne poslove. Još jedan od problema biće kvarovi tehnike, aparata, računara – svega onoga što vam je potrebno za normalno funkcionisanje.

Novac

Manji finansijski oporavak tokom ove sedmice – neplanirano ćete zaraditi ili naplatiti potraživanje od ranije. Moguća je dobit I preko nekog dodatnog posla.

Zdravlje

Respiratorni trakt je osetljiv tokom ovog perioda. Stariji Strelčevi bi mogli da provere jetru I žuč I da više posvete pažnju načinu ishrane.

Hrana

Sigurna sam da ste I sami negde svesni da vaš način ishrane nije odgovarajuć I da biste trebali što pre nešto da menjate. Nemojte da ovo ostane samo na razmišljanjima. Izbegavajte premasnu hranu, namirnice spremljene na ulju ili masti, previše belog brašna I šećera….dovedite se u red….

 

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

U emotivnim vezama I brakovima – vrlo korektno. Tenzije I problemi su splasnuli, otišli nekako u drugi plan, kao da ste se vi I partner pomalo umorili od vrtenja jednih te istih priča, bez pravih rešenja na duži rok. Sve to tu tinja I dalje, ispod površine, ali sve do pred vikend ne bi trebalo da bude većih problema. Baš u danima vikenda gledajte da se ne pokačite oko nekog troška ili oko nemogućnosti da se dogovorite o zajedničkom vremenu. Ukoliko ste slobodni, prilika imate, bilo da su one nove ili stare – u interesentima definitivno ne oskudevate. E sad, da li od sve te lepote može biti I neke ozbiljnije priče, to je već pitanje. Ako ništa drugo – bar ćete se dobro zabaviti I uživati u lakom flertu.

Posao

Potrudite se da sve ono od obaveza što imate završite na vreme, iako to neće biti ni malo lak zadatak. Verovatno je da ćete u jednom momentu biti u velikom raskoraku sa vremenom, jer ćete se truditi da odgovorno radite, a nećete imati dovoljno prostora za tako nešto. Nemojte da radite na uštrb kvaliteta na koji ste navikli one koji sarađuju sa vama, pa I po cenu kašnjenja. Budite ažurni po pitanju papirologije, ali I dogovora – nemojte zaboraviti važne sastanke….

Novac

Ne rizikujte po pitanju novca, nije vreme za ulaganja niti “igranja” bilo kakve vrste, jer se možete suočiti sa gubicima. Takođe, očekivani novac će kasniti ili će ga biti u manjoj meri od očekivanog.

Zdravlje

Kod starijih Jarčeva mogu se aktivirati hronični problemi. Mlađi pripadnici znaka – uglavnom solidna zdravstvena situacija. Trudite se da budete fizički aktivni.

Hrana

Izbegavajte prženu, pohovanu hranu – sve ono što u sebi sadrži veću količinu ulja ili masti. Takođe, proizvodi od belog brašna – testa, hleb, peciva – kao I brza hrana – neće vam činiti dobro. Kuvano, bareno, grilovano – povrće ili riba I manje količine mesa će vam odgovarati.

 

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

Tokom cele ove sedmice aktuelan je kvadrat Marsa iz vašeg znaka sa Uranom iz polja porodice – oni koji su zauzeti ovu veliku energiju koja može otići u pogrešnom pravcu I doneti probleme u odnosu sa partnerom, bolje da iskoriste na drugačiji način. Maknite se negde iz kuće, zajedno naravno, ili ako to niste u mogućnosti – krenite sa velikim spremanjem, krečenjem, renoviranjem – opet u duetu. U prevodu – izbacite višak energije ili kroz zabavne aktivnosti, ili kroz zajednički rad. Na taj način, lakše ćete pregurati ove nemirne dane. Ukoliko ste slobodni, već neko vreme vam se jako dopada jedna osoba. Iako ste mislili da od cele ove priče nema ništa, bićete prijatno iznenađeni dešavanjima…

Posao

Šta god da radite, ne dozvolite da tokom ove sedmice budete uvučeni u bilo kakav vid rasprava, bilo sa onima sa kojima sarađujete, bilo sa nadređenima. Iako će vas neke situacije bosti u mozak, potrebno je da iskulirate I pustite da sve prođe, samo od sebe, bez vašeg direktnog mešanja. Sem impulsivnih reakcija u kontaktu sa onima sa kojima radite, potrebno je da ne povlačite ni neke bitnije poslovne poteze. Sve što može da sačeka, neka ostane za neki drugi put. Pobeći neće, verujte.

Novac

Slična situacija kao I u nekom dužem vremenskom periodu. Na žalost, trenutno nemate stabilizaciju koja vam je potrebna.

Zdravlje

Starijim Vodolijama manji problemi sa kolenima I zglobovima. Kod mlađih – potrebno vam je više odmora I opuštanja.

Hrana

Nemojte se uvući u jedno od onih vaših raspoloženja, kada vas sve smara I kad samo gledate šta ćete da pojedete. A to što pojedete uglavnom su grickalice I neka brza hrana, prazne kalorije. Pokrenite sebe, ali poboljšajte I svoju ishranu ribom, povrćem, “posnijim” mesom, voćem.

 

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Nemire I strahove teško ćete tokom ove nedelje uspevati da savladate. Taman ćete pomisliti da ste pronašli rešenje ili da ste se smirili, a onda će neka sitnica ponovo pokrenuti lavinu misli koju tako teško kontrolišete ovih dana. Što je najinteresantnije – nemate nikakvog realnog razloga za to kako se osećate u ovom periodu, jer se partner ponaša potpuno korektno, koliko je to u njegovoj moći. Pričajte – sami sa sobom, sa voljenom osobom, sa prijateljima – tražite lek I način da izbacite ono što vas muči iz sebe. Ukoliko ste sami, one osobe koje pokušavaju da privuku vašu pažnju ne izazivaju nikakve reakcije u vama. Žudite za pravom emocijom, nečim što će vas suštinski pomeriti, ali toga trenutno nema…

Posao

Problemi u komunikaciji sa onima sa kojima sarađujete povremeno će vas baš nervirati, ali ćete se truditi da vas to ne skreće sa obaveza koje imate I rešavaćete ih čim nastanu. Neko vas može ubeđivati ili pokušavati da utiče na vas, ali je malo verovatno da ćete vi to dozvoliti. Takođe, tokom ove sedmice češće će se nego inače javljati problemi sa tehničkim sredstvima, sa računarima – mogući su gubici podataka koji su vam od izuzetne važnosti. Pokušajte da se ne nervirate.

Novac

Trudite se da ne idete u minus I da se ne zadužujete dodatno, ali ova nedelja vam baš postavlja izazove. Očekuje vas plaćanje nekih zaostalih računa.

Zdravlje

Fizički – ne bi trebalo da bude većih problema, osim kod starijih Riba koje mogu imati manje tegobe sa kostima I zglobovima. Mentalno – psiha vam je preopterećena – potreban vam je odmor.

Hrana

Više tečnosti – vode, voćih sokova bez dodatog šećera, ledenih čajeva. Takođe, potrebna vam je lagana hrana koja će se najvećim delom zasnivati na povrću, žitaricama, pilećem ili ćurećem mesu, sa malo mlečnih proizvoda, najbolje jogurtom ili kefirom. Dosta voća, ali umanjite slatkiše.

 

————————————

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za JUL 2018.

Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ljubavni horoskop za 2018.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!