Nedeljni horoskop – Od 5. do 11. februara 2024.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Hrana

unosite više tečnosti, ali i konzumirajte namirnice bogate vodom – krastavce, zelenu salatu, lišće celera, paradajz, spanać, karfiol, mladu šargarepu i grejpfrut. Smanjite unos mlečnih proizvoda.

Ljubav

Postoji neki vid dvoumljenja, ali I izazova kada je prošlost u pitanju, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik znaka. Ukoliko ste zauzeti, možete sa bivšim partnerom ući u prijateljsku komunikaciju, ali budite oprezni – prijateljsko ćakulanje lako može skrenuti ka drugačijim temama. Bolje se vi držite sigurnosti, koliko god vam povremeno bila zahtevna.Ako ste slobodni, a prošlost se “zaglavila” unutar vas – lako može da se dogodi da ćete otpočeti komunikaciju, kontakt sa ex ljubavlju. Ako ste od onih Ovnova koje je trenutno baš briga za ono što je bilo – vi ćete biti u fazonu druženja I “druženja”.

Posao

U ovoj su sedmici aktuelne značajne informacije koje su od važnosti bilo za vaše poslovne planove, bilo za projekte I dogovore koji su već neko vreme prisutni kod vas. Možete biti iznenađeni razvojem događaja, ali opet – negde ste u sebi pripremljeni da odreagujete na pravi način. Osoba od koje to niste očekivali će vam dati poslovnu ponudu ili podršku za neki vaš projekat, ideju. Iako je finansijski ova sedmica povoljna po vas, mogući su gubici ukoliko previše rizikujete kada su ulaganja u pitanju.

Zdravlje

Dosta stresa I energetskog trošenja.

Nedeljni horoskop za znak bik

Hrana

Meso smanjite a mesne proizvode izbegavajte. Masna hrana škodiće vašim krvnim sudovima, a da biste poboljšali cirkulaciju, koristite đumbir i kao čaj i kao začin. Ne prejedajte se impulsivno.

Ljubav

Uglavnom dobra, stabilna I pozitivna energija između partnera I vas. Komunikacija sa partnerom je dobra I taman bi bio fin trenutak da se bacite na razrađivanje zajedničkih planova – bilo da se oni vezuju za budućnost vašeg odnosa ili na neke situacije koje su vam oboma važne ili koje priželjkujete. Slobodni Bikovi – može vas iznenaditi, zateći, čak uznemiriti – kontakt od strane bivšeg poznanika ili partnera. Generalno gledano – ova vam nedelja donosi iznenađenja, priličnu količinu pozitivne energije I adrenalina. Možete se povezati sa osobom koja vam prija, aktivira vas I budi. Imajte inicijativu.

Posao

Budite oprezniji po pitanjima finansija. Da, nekima od vas ova sedmica može doneti neočekivano visoke prilive, ali sve što se vezuje za novac je sada skopčano sa povećanom dozom rizika – pa se nemojte “zaigrati”. Ako radite sa novcem ili vrednosnim papirima – neka taj oprez bude uključen na maksimum. Što se posla tiče – nešto teža organizacija ovih dana. Bićete rasuti na više strana, što zbog obaveza što zbog dogovora ili komunikacije sa saradnicima koji će biti posebno zahtevni.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka – pritisak, krvni sudovi, cirkulacija. Mlađi – uglavnom ste dobro.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

Hrana

Neadekvatna ishrana se može tokom ove sedmice odraziti na vaše zdravlje. Izbegavajte brzu hranu i bilo kakav vid neumerenosti. Potrebne su vam sveže namirnice – povrće, voće, i meso u manjim količinama.

Ljubav

Bolja energija jeste prisutna kod vas, ali ipak postoji velika doza nestrpljivosti kada je partner u pitanju. Ako želite da voljena osoba funkcioniše po principu “gde ja okom, tu ti skokom” – to teško da će da se dogodi. Partner ima svoje obaveze I planove I ne može da vas prati u korak, što ne znači da ne želi da vam posveti pažnju – već da će to uraditi u svom tempu, na svoj način I u svom slobodnom vremenu. Zato, ne pravite planove bez dogovora sa partnerom ili bar – ne očekujte da će im se on automatski prilagoditi, bez pogovora. Slobodni – mogućnost intenzivnog I značajnog susreta ili poznanstva.

Posao

Malo je verovatno da će stvari funkcionisati onako kako ste ih isplanirali. Dolaziće do promena na dnevnoj bazi – neke će vas iznenaditi, neke učiniti da za trenutak zastanete – ali ćete jako brzo umeti da im se prilagodite. Nemojte smatrati da se nešto podrazumeva – u dogovorima se potrudite da stvari budu “crno na belo”, da se ne biste posle nervirali. Očekuje vas par više nego ozbiljnih poslovnih razgovora I odluke koje ćete morati da donesete hladne glave. Ne žurite nigde, ne budite nestrpljivi.

Zdravlje

Moguće prehlade, posebno je osetljivo grlo.

Nedeljni horoskop za znak rak

Hrana

Prijaće vam laganija hrana, što je dobrodošla promena u odnosu na protekli period. Pojačajte unos namirnica bogatih vitaminom C – južnim voćem, ali i paprikama, kiselim kupusom.

Ljubav

U onim najbitnijim stavkama ćete se poklapati sa voljenom osobom. Biće naravno I onih drugih – sitnih, ne baš toliko važnih situacija u kojima ćete izmenjati sto I jedno raspoloženje I osećanje – kad vam je sve potaman bićete duhoviti, zabavni, inicijator za “akcije” sa voljenom osobom ili sa zajedničkim prijateljima….a kada vam baš nisu stvari po volji – umećete da pokažete I tvrdoglavost I nervozu, a I da se ućutite I zatvorite. Slobodni Rakovi – prijaće vam promene –bilo mesta za izlazak, bilo društva – svaki vid promene sada pozitivno utiče na vas, donosi bolju energiju – ali I više mogućnosti za zabavu, flert.

Posao

Neke finansijske beneficije, olakšanja ili pak mogućnost da više zaradite – aktuelne su tokom naredne sedmice. Možda novac “kapne” I kroz dodatno poslovno angažovanje. No, pošto su troškovi takvi kakvi su – nisam sigurna koliko ćete uspeti da “sačuvate”. Pojedini Rakovi će malo rizikovati u dogovorima – što se može pokazati čak kao pozitivno po vas. Do vas tokom ove nedelje mogu doći informacije, novosti – koje će vas u prvom trenutku uznemiriti, da biste vrlo brzo shvatili da vam je to možda I od koristi.

Zdravlje

Energetski I što se stresa tiče naporna nedelja. Gledajte da što više odmarate I opuštate se.

Nedeljni horoskop za znak lav

Hrana

Trebali biste da smanjite unos teško svarljivih namirnica, i da se više okrenete biljnoj ishrani. Meso u umerenijim količinama, ali bez mesnih prerađevina. Riba svakako – sve vrste, bilo rečne, bilo morske.

Ljubav

Informacije, reči, talas ljubomore, možda neke sitnice koje će brzo postati krupnice – itekako mogu uticati na odnos sa voljenom osobom ovih dana. E sad –  da li ćete se zakačiti oko gluposti, pa od te gluposti napraviti razlog za veći “okršaj”, da li će pasti neka uslovljavanja, da li će neko nekog optužiti za laž, flertovanje – potpuno je svejedno. Suština je da ukoliko dozvolite da vas negativni talas ponese – možete ozbiljnije uzdrmati temelje odnosa. Nemojte – sa malo prilagodljivosti I više razuma – sve će biti kako treba. Bolje ove dane iskoristite da pozitivno iznenadite jedno drugo, uživate u opuštenim trenucima I budete sa zajedničkim društvom. Slobodni – vaš društveni život se zalaufao. I to vam prija.

Posao

Million I jedan izazov I isto toliko prepreka na vašem putu u ovom periodu. Našetaćete se, napričati, nasastančiti – usput prerađivati sto informacija koje dolaze do vas I truditi se da ih sve posložite na pravo mesto. Vanrednih obaveza I zadataka će biti koliko ti duša ište. I naravno – obavljaćete pride I one redovne. Od vas će se očekivati da završite sve na vreme I usput pokažete posvećenost I odgovornost. Pravo vreme da se dokažete I drugima I sebi, jel da? Oprezno baratajte novcem.

Zdravlje

Dosta stresa I mentalnog, ali I fizičkog opterećenja.

Nedeljni horoskop za znak devica

Hrana

Neki od vas mogu jesti na nervnoj bazi – I uglavnom se okretati ka kaloričnijoj hrani, grickalicama I slatkišima. Pokušajte da budete umereniji što se ove nezdrave hrane tiče, a više uvedite u ishranu meso, ribu, mlečne proizvode.

Ljubav

U onim vezama koje su stabilne – ovo će biti dobra nedelja. Možda ćete nešto malo manje vremena imati jedno za drugo (najpre zbog vaših obaveza ili zbog nepredviđenih situacija kojima ćete morati da se posvetite), ali će to vreme biti kvalitetno i ispunjeno dobrom energijom. One veze koje su već duži period unazad nemirne ulaze u dodatno „truckavu“ fazu u kojoj će biti teško pronaći rešenja a tenzije će svaki čas izbijati na površinu. Slobodne Device – još uvek traje pozitivna emotivna faza – ona u kojoj imate više šansi za druženja, izlaske i nova poznanstva (moguća su i kroz posao i preko društvenih mreža).

Posao

Vaše strpljenje će tokom ove nedelje više puta biti na testu – bilo od strane onih sa kojima sarađujete, bilo od strane okolnosti I obaveza, što redovnih što vanrednih. Kasnićete u svemu što budete radili, ali ćete ipak uspevati da završite u poslednjem trenutku I ispoštujete zadate rokove. TEnzija I problemi u organizaciji postoje u ovom periodu, ali to može čak podsticajno delovati na vas – u smislu da ulažete više energije, volje, pa čak I tvrdoglavosti – da biste izgurali sve. Finansijski ste stabilni.

Zdravlje

Pojačan nivo stresa kod mlađih Devica. Stariji – problem sa cirkulacijom I pritiskom.

Nedeljni horoskop za znak vaga

Hrana

Bio bi dobar momenat da promenite nešto po pitanju ishrane u ovoj sedmici I okrenete se zdravijem životu. Meso I riba su vam neophodni, kao I zeleno lisnato povrće. Od voća – jabuke, sve vrste citrusa.

Ljubav

Različite emocije I raspoloženja se smenjuju na dnevnoj bazi kod vas. U nekim ste momentima ispunjeni pozitivnom energijom I radošću, dok postoje I oni drugi u kojima imate osećaj da ste se zaglavili u sopstvenom životu I osećanjima. Dok će se kod onih u emotivnim vezama ovo lakše prevazići, one Vage koje žive sa partnerom ili su u bračnoj zajednici mogu proći nešto kompleksnije I teže. Ovi drugi mogu imati osećaj da iako su pored emotivnog partnera – u stvari su kilometrima daleko jedno od drugog. Slobodni – vi polako ulazite u fazu u kojoj se vaš I društveni I emotivni život intenzivira.

Posao

Što se ovog praktičnog I realnog dela život tiče – tu ćete biti neuporedivo stabilniji nego po pitanjima emocija. Ne mogu da kažem da vam je lako, ali ste sebe nekako naštelovali na “ovo moram završiti” I gurate napred. Imaćete par, više nego zanimljivih razgovora sa osobama sa kojima možete nešto konkretnije uraditi – bilo da je u pitanju nov projekat, razvijanje novih poslovnih ideja ili promene u okviru vašeg radnog mesta. Ne držite se čvrsto zadatih planova, budite fleksibilniji.

Zdravlje

Prijala bi vam fizička aktivnost.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

Hrana

Trebali bi da se usmerite na zdravu ishranu, pogotovo što u ovom periodu možete imati problema sa holesterolom, krvnim sudovima. Riba, piletina, ćuretina, malo mlečnih proizvoda, a smanjite I unos šećera, prezačinjene i premasne hrane.

Ljubav

Obaveze prema poslu ili prema porodici će biti naglašene I kod partnera I kod vas tokom ovog perioda. Oboje ćete tu gubiti energiju I živce (partner nešto malo više, a postoji šansa da druga strana I zdravstveno ne bude stopostotno dobro), I oboma će vam biti potreban mir I stabilnost, podrška I bliskost koju sada I umete I želite da pružite jedno drugom. Da li će vaši trenuci mira biti oni kada ste ušukani jedno pored drugog ili oni u kojima ste u prirodi…ili oni u kojima ste u spavaćoj sobi – vi birajte, bitno je da mira ima I da vam prija. Slobodni – zanimljiva, zanimljiva nedelja. Neke da malo podseti na prošlost kroz kontakt ili susret sa bivšim partnerom….a nekima da donese nov, svež talas ljubavi.

Posao

Samo nemojte da donosite važnije poslovne odluke kada ste nervozni I mentalno uskomešani – I sve bi trebalo da bude u redu. A postoji šansa da vam neka situacija otkine jedan dobar deo živaca – ona može ići kroz posao, ali može se vezivati I za vaš porodični sektor. Da je nedelja poslovno naporna po vas – pa jeste. Ali ne susrećete se po prvi put sa takvim situacijama. Ali je zato dobra – I po pitanjima dogovora, sklapanja ugovora, ali I po pitanjima finansija. Neočekivane povoljnosti se otvaraju pred vama.

Zdravlje

Hronične boljke su I dalje prisutne, a biće povećan I nivo stresa.

Nedeljni horoskop za znak strelac

Hrana

U ovim danima ne možete sebe da obuzdate kada je dobar zalogaj u pitanju. Sve vam je slatko, sve vam prija i u hrani iskreno uživate. To nije problem za mlađe, ali bi stariji trebali da razmisle da povuku ručnu.

Ljubav

Vaša će se energija probuditi, pokrenuti – poželećete da iskoračite iz dosadašnje kolotečine sa partnerom, da nešto promenite, da vas kao par aktivirate. I vrlo je verovatno da će I partner to prihvatiti I da će mu prijati – pa ukoliko ste skladni kao par, u ovoj nedelji očekujte više dešavanja I akcije (doduše, koliko vam obaveze I prenatrpan raspored dopuste). NO, biće I onih parova kod kojih će postojati tenzija – ili zbog nekih nepromišljenih izjava, ili zbog toga što su na dnevni red izašle informacije koje bude sumnju. Slobodni – obaveze neće pobeći – vama je sada potrebno da živite, uživate, provedete se.

Posao

Poslovnih iznenađenja će u ovoj nedelji biti – I onih prijatnih, ali I onih ne baš. Pa tako možete imati više nego dobar razgovor ili sastanak sa osobom koja će postati deo vaše poslovne budućnosti. Ili možete napraviti baš dobar dogovor, potpisati ugovor ili početi sa novim projektom. Ali isto tako – možete se jako razočarati u saradnika u kojeg ste imali poverenje. Možete imati I neprijatan razgovor sa nadređenim ili dobiti obavezu koja vam ni malo nije mila. Nedelja je burna, promenljiva I naporna.

Zdravlje

Prehlade, viroze, povrede, meteoropatske tegobe  – a potrebno je I dosta opreza u saobraćaju.

Nedeljni horoskop za znak jarac

Hrana

Izbacite industrijske mesne prerađevine, belo brašno, jake začine, grickalice. Potrebno vam je više zelenog lisnatog povrća, ribe, svežeg voća, mlečnih proizvoda.

Ljubav

Obzirom na to koliko su stabilno prikazane vaše emotivne relacije u ovom periodu – svaka vam čast ukoliko uspete da zabrljekate nešto I pokvarite, pa makar I na trenutak. Dobar je momenat da pokažete jedno drugom bliskost I pružite podršku, ali I da pozitivno iznenadite I aktivirate jedno drugo. Koristite na pravi način ove lepe dane koji su pred vama. Slobodni Jarčevi – sami sebe ćete uspeti da iznenadite – reakcijom na nekog, spremnošću da “spustite” svoje ograde, otvorenošću da zakoračite u priču koja je možda malo neobična (ili je ta osoba drugačija). Dobar period za društvenost, druženje.

Posao

Pred vama je sedmica koja dosta toga obećava I po pitanju finansija, ali vam može doneti I važne odluke koje će vas primaći korak bliže ciljevima koje imate. Prilivi će se uvećati a po pitanju ulaganja – računam na vašu zdravorazumsku prirodu koja neće dozvoliti da napravite pogrešan korak. Sastanci I kontakti sa ljudima sa kojima možete imati dosta dobru saradnju ili pokrenuti projekte koji su vama primamljivi. Ovo sve ne znači da neće biti tenzije na dnevnoj bazi – ona jednim delom hoće uticati na vas, ali ne velikim.

Zdravlje

Sitnije zdravstvene tegobe. Malo korigujte ishranu.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

Hrana

Apetit će vam se otvarati, naročito u večernjim satima. Mirisi I ukusi mame vas mame I ne uspevate da im odolite. Ukoliko nastavite ovako, uskoro će vam sva omiljena garderoba postati tesna

Ljubav

Pored Sunca koje vam donosi svesnost I jasnoću, u vaš znak se seli I Merkur – pa će reči I komunikacija lako teći….a ponekad I prelivati. U nekoj od tih “prelivajućih” faza možete brzinski da kažete I ono što ne mislite, da budete malo drastični, teški, kompleksni – I da eventualno unesete nemir u odnos. Nemojte. Ionako ste preokupirani poslom I obavezama, ionako trebate da više obratite pažnje na porodični segment (gde je potrebna vaša pomoć ili savet) – ne komplikujte sebi život. Ima lepih I podsticajnih reči I razgovora – idite na tu stranu. Slobodne Vodolije – intenzivan kontakt ili susret, instant “prepoznavanje”.

Posao

Ja ne znam na koju ćete vi stranu pre. I poslovnom segmentu morate da posvetite punu pažnju, a istovremeno I privatni, porodični sektor – zahteva da se fokusirate na njega. Razgovaraćete sa mnogo osoba – sa nekima se dogovoriti, od nekih dobiti informacije koje su vam od značaja. Vaša snaga je sada u komunikaciji. Pažljivo ćete razmotriti svaku reč, svaki korak a istovremeno umeti da iskoristite svaku šansu koja vam se ponudi. I pored vaše povremene zabrinutosti – finansijski ste dosta dobro.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Osetljiv nervni sistem. Stariji – veće oscilacije pritiska.

Nedeljni horoskop za znak ribe

Hrana

Ako želite da zadržite svoju finu liniju (ili da je vratite), trebali biste da češće pripremate ribu, manje masna mesa, da umereno koristite mlečne proizvode i da gro ishrane bazirate na svežem  povrću.

Ljubav

Neke situacije ili dešavanja u partnerskom odnosu vas mogu zateći nespremne. To može biti drastična promena ponašanja kod partnera, neki vid uslovljavanja, ljubomore ili pritiska sa njegove strane. A možda će jednostavno voljena osoba biti u rasulu zbog svojih obaveza I ponašaće se nepredvidivo, promenljivo, blago neurotično. Šta god da je od navedenog (ili ako je nešto deseto) – stabilnošću, mirom, razumskim pristupom sa vaše strane – sve se da razjasniti, rešiti, srediti. Slobodne Ribe – više nego dobre šanse za nov emotivni interes I pojavu osobe koja će vas osvojiti na prvu loptu.

Posao

Imate velike šanse da se “dokažete” – što hoće biti propraćeno bilo finansijskom nadoknadom, bilo pohvalama ili pak novim poslovnim ponudama. Za neke od vas moguće je I unapređenje ili najava istog. Budite pripremljeni na nedelju sa mnogo preokreta I dešavanja, sa mnogo neočekivanih situacija ili obaveza, ali I sa mnogo prilika za vas. Bićete vrlo angažovani u komunikaciji, dogovorima, sastancima ili pak u završavanju bitnih administrativnih pitanja. Budite odgovorni, ne žurite I rešavajte jedno po jedno.

Zdravlje

Problem sa spavanjem, povećana nervoza. Moguće su I povrede ili reumatske tegobe.

Horoskop piše: mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!