Nedeljni horoskop – Od 6. do 12. juna 2022.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Hrana

Od svega po malo i raznovrsno najbolja je kombinacija za vas. Ne preskačite povrće i to ono sveže i ne okrećite glavu od jela koja nisu sa mesom. Ne sastoje se obroci samo od prženog ili pohovanog.

Ljubav

U komunikaciji, dogovorima, planovima – malo će partner vući na svoju stranu, malo vi na svoju. Povremeno može da proleti talas napetosti (pogotovo kad se oboje zatvrdoglavite) – ali sve ovo ćete lepo umeti da ispeglate i sredite u spavaćoj sobi. Jer, tu ćete se više nego dobro slagati. Što možete od zajedničkih tema da rešite – rešavajte, a što vidite da unosi negativnu atmosferu – batalite i ostavite za trenutak kad oboje budete hladne glave. Slobodni Ovnovi – lepo ste se „zapalili“ za nekog. Možda neće ići baš sve onim tempom kojim biste vi želeli, ali bitno je da se primičete jedno drugom.

Posao

Od utorka će početi intenzivnije da se raspetljavaju sve one situacije koje su vam zadavale glavobolju u prethodnom periodu. I opet to neće ići bez teškoća i glatko, ali će ići i moći ćete da vidite kraj nekim problemima – u dogovorima, projektima, papirološki, pa čak i finansijski. Gledajte samo da ne spotaknete sami sebe pokušajima da nešto na silu i koliko odmah rešite. Ovaj vas period uči da budete strpljivi, što u prevodu znači da vas sve i svi nerviraju sporošću, komplikovanjem, otezanjem.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Možda manje tegobe sa stomakom i glavom.

Nedeljni horoskop za znak bik

bik horoskop

Hrana

Možete malo da se opustite po pitanju ishrane zato što ste od ove nedelje više u pokretu, pa kalorije brzo trošite. Uživajte u omiljenim namirnicama, samo nemojte baš baš preterivati.

Ljubav

Komunikacija između partnera i vas će i dalje povremeno „bagovati“ i moguće je da će distrakcije, bilo sa vaše strane ili strane partnera dovoditi do toga da nemate baš uvek onoliko zajedničkog vremena koliko biste voleli. Vi lično ćete šaltati od odličnog raspoloženja do preosetljivosti. U tim preosetljivim fazama ne uključujte tvrdoglavost (kao što umete) već pokušajte da zajedničke trenutke iskoristite do maksimuma na neka lepa dešavanja i uživanje. Slobodni Bikovi – kontakt Venere sa Uranom može da vas odjednom ljubavno „probudi“ – kroz neobična poznanstva, zanimljive osobe ili pak – preko izlazaka, prijatelja i društvenih mreža.

Posao

Poslovno i finansijski, ovo će biti jednostavnija sedmica od prethodne ali to ipak ne znači da ćete kroz nju prošetati lagano. Sa saradnicima, klijentima i šefovima komunikacija će se nešto bolje pokrenuti ali još uvek će postojati zategnuta atmosfera i neka forma napetosti. Sve ovo važi i za dogovore i papirološka pitanja. Uglavnom će sve ići dosta sporo. No, pošto vam je vladarka Venera svratila u goste – ona će vam ipak doneti neke povoljnosti kroz posao a nekima od vas može poboljšati i stanje finansija.

Zdravlje

Čas ste odlično, čas bezvoljni i bez energije. Osetljivost.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Hrana

Problemi sa ishranom koja ili nije uravnotežena ili vi jedete „na preskok“, kad se setite. A onda kada se setite, onda nadoknađujete „propušteno“. Pokušajte da se više uvedete u red.

Ljubav

Teško je da će u ovoj nedelji biti većih trzavica sa partnerom – uglavnom vas dvoje (kada uspete da odvojite vreme za zajedničke trenutke) funkcionišete dobro, korektno, ima tu fine energije i dešavanja koja vas opuštaju. To slobodno vreme može biti problem, pogotovo kod vas – jer ste i dalje u periodu koji od vas traži da se posvetite svim stavkama koje su ostale nedovršene a koje su vam bitne – nevažno da li je u pitanju posao, porodica, finansije. Samo polako, rešićete sve. Slobodni Blizanci – komunicirate sa više osoba, možete flertovati i provoditi se, uživati u dešavanjima. Izdvojiće se neko, vremenom.

Posao

Još uvek ste u periodu kada vas mnogo toga opterećuje i muči po pitanju posla, iako su vaši rezultati prilično dobri. Možda vi lično niste zadovoljni sopstvenim učinkom, možda mislite da ste u nečemu podbacili, možda smatrate da ne napredujete – pitanje je šta se tačno mota po vašoj glavi i „žulja“ vas. A možda ste jednostavno, umorni jer ste davali sebe do maksimuma. Šta god da je – kako dani budu odmicali, pritisak teškoća na vas će se smanjivati. Budite odgovorni i trudite se koliko je u vašoj moći.

Zdravlje

Stres, problemi sa spavanjem, nervoza. Preosetljivost.

Nedeljni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Hrana

Uspeli ste malo da obuzdate apetit, a i krećete se više. Ove sedmice će vam najviše odgovarati supe i čorbice, izbegavajte suvu hranu…zbog želuca. Zasladite se sladoledom ili voćnim salatama.

Ljubav

Ova sedmica nagoveštava nastavak perioda u kojem partner i vi imate premalo vremena jedno za drugo a i ne možete baš da se pohvalite sjajnom komunikacijom. Verovatno oboje nosite jedan deo odgovornosti za ovakvo stanje  – i partner i vi ste preokupirani poslovno-finansijskim i porodičnim segmentom a samim tim i ne baš uvek raspoloženi za priču. Slobodni Rakovi – dešavanja ima, kod nekih više, kod nekih tu i tamo – ali suština je ista – sve to deluje nekako površno, polovično. Eventualno kroz društveni život, preko prijatelja ili društvenih mreža možete ostvariti novo poznanstvo.

Posao

Mars i Jupiter u vašem polju karijere traže novo, traže borbu, bude vas i teraju da se pokrenete – bilo kroz poslovne prilike, kroz ljude koji su spremni da vas protežiraju ili vam daju savet. Možda i kroz to što vam nadređeni sada daju najteže i najzahtevnije zadatke – zato da bi izvukli maksimum iz vas. Vreme je da istinski zapnete i da pokrenete ovaj segment na pravi način. Nije nedelja pred vama lagana, ali svakako hoće biti plodonosna. Sa izazovima se borite i ne odustajte od svojih ciljeva.

Zdravlje

Osetljivi sinusi, moguće glavobolje i teškoće sa varenjem.

Nedeljni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Hrana

Taman ste u odličnom periodu da napravite značajne preseke – da započnete dijetu, da krenete sa zdravijim režimom ishrane, da odbacite loše navike. Iskoristite ove momente, pravo je vreme!

Ljubav

Sunce koje vlada vašim znakom sija u Blizancima, polju koje predstavlja vaše prijatelje, izlaske, uživanje, društvenost. I ovo su zaista mesta i dešavanja u kojima ćete se osećati dobro. Tu ćete bežati i od problema i od posla….a neki put i od voljene osobe. Jer, vaš odnos je sada pa, onako – zategnut, suvoparan. Kao da ste samo jednim delom, površinski prisutni jedno pored drugog. No, suštinu i njeno sređivanje – trenutno „mašite“. Slobodni Lavovi – uživajte, putujte, budite što više u pokretu i u društvu onih koji vam donose dobro raspoloženje i radost. Ljubav nije blizu vas, ali avantura i udvaranje jesu.

Posao

Od utorka pa na dalje već možemo da pričamo da se sve ono vezano za vaš poslovni segment pomera. Neće to biti odmah ogromni pomaci i instant rešenja, ali krenućete da se „iskopavate“ iz problema. Takođe, sve ono što ste planirali ili vaše ideje vezane za posao – sada možete polako početi da realizujete. Ne brinite, biće komplikacija i u ovoj nedelji ali će isto tako biti i nekih pozitivnih iznenađenja, najpre finansijskih. Neki od vas će krenuti u intenzivnije kontakte sa strancima, možda i na poslovni put.

Zdravlje

„Šarena“ raspoloženja, oscilacije energije. Krećite se više.

Nedeljni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Hrana

Ako ste počeli u prethodnom periodu da obraćate više pažnje na ishranu, sada ćete primetiti prve rezultate. Ili je kilaža krenula na dole, ili ste značajno smanjili tegobe sa želucem i varenjem.

Ljubav

Još uvek ste pod velikim opterećenjem od strane posla, finansija, porodice – pa je voljena osoba trenutno u drugom planu. U retkim zajedničkim momentima nemojte gubiti vreme na preispitivanja partnerovog ponašanja, na sumnju ili ljubomoru ili na teme iz prošlosti – posvetite se jedno drugom, budite tu jedno za drugo u lepim dešavanjima, uživanju, ljubavi. Slobodne Device – iako to trenutno ne očekujete, ljubav vas može iznenaditi. Bilo kroz nekog iz prošlosti, bilo kroz neočekivano novo poznanstvo i osobu koja je vrlo slična vama a opet potpuno drugačija, koja vas budi i izaziva.

Posao

Jaka poslovna tematika se nastavlja i dalje. Pokrenuli ste mnogo toga, vršite ispravke u hodu i pokušavate da se snađete u nešto komplikovanim okolnostima. Jeste da vas sve ovo jednim delom opterećuje, ali drugim – osećate da radite baš ono što treba i da rezultati neće izostati. I tu ste potpuno u pravu. Još jedna promena je nagoveštena baš tokom ove nedelje – bilo da je u pitanju ponuda, bilo da ste sada u mogućnosti da realizujete jednu ideju o kojoj odavno razmišljate.

Zdravlje

Pojačan stres i umor. Potrebno vam je više boravka u prirodi.

Nedeljni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Hrana

Pomešate omiljeno sveže povrće, i napravite salatu koja će biti rapsodija boja i ukusa. Uživate i u izgledu, ali i u ukusu hrane. Da se zasladite – sveže voće ili voćna salata. I makar jednom nedeljno – riba.

Ljubav

Mars i Jupiter preko puta vašeg znaka svakako će vam donositi osobe koje su za vas zainteresovane, koje vrlo intenzivno pokušavaju da vas osvoje ili pokazuju svoju naklonost. Saturn i Sunce su u dobrom aspektu prema vašem znaku, govore da ste u ozbiljnom životnom periodu u kojem se može dogoditi značajna emotivna priča. E sad, ne mora da znači da su ti što pokušavaju da vas osvoje baš za ozbiljnu ljubav. Možda samo žele avanturu i provod. Zato bi bilo dobro da ne žurite i da sačekate malo – da se pokažu u pravom svetlu. A zauzeti i dalje variraju i sa osećanjima i sa raspoloženjima.

Posao

Em ste vi preuzeli dosta zahtevnih obaveza na sebe, em saradnici pokazuju tendenciju da vam donose još posla. S jedne strane, ovo će se svakako pozitivno odraziti na vaše finansije – ali sa druge – itekako je otvoren prostor za greške i brljotine koje ćete posle morati da ispravljate. Nemojte se pretovarivati poslom, nećete moći da se izborite sa tim. Važne informacije vam dolaze u drugom delu sedmice – moguće o nečemu što vam je od velike važnosti a od čega ste već mislili da ćete morati da odustanete.

Zdravlje

Osetljivo grlo, hormoni, žlezde, mogući problemi sa kožom.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Hrana

Bilo bi dobro da obroci budu češći a manji, da uvedete obavezno sveže voće i povrće i da izbacite  testa i slatkiše. Odgovarale bi vam naročito cvekla, spanać, zelena salata, sremuš.

Ljubav

Merkur možda jeste krenuo direktno u vašem polju partnerstava, ali voljena osoba i vi imate još podugačak put pred sobom – rešavanje problema možda jeste pokrenuto, ali daleko od toga da je završeno. Sada je vrlo bitno koliko ćete i druga strana i vi uložiti truda u ispravljanje grešaka i rešavanje nečega što vas je kočilo, sputavalo, donosilo nemir u odnos. Razgovarati morate i to što otvorenije – jer to je preduslov da se nešto popravi. Ukoliko to uopšte želite. Slobodne Škorpije – kontakt Venere i Urana može da vas iznenadi kroz značajan susret ili poznanstvo sa osobom koja će vas probuditi i pokrenuti.

Posao

I u saradničkim odnosima je potrebno mnogo toga rešiti i ispraviti – intenzivnije se takvim situacijama bavite od polovine nedelje jer prostor za pozitivna rešenja postoji. Generalno gledano – u poslu malo lutate ovih dana – dok sa jedne strane dolaze nove ideje i poslovne prilike, sa druge – ne uspevate da se paralelno borite na dva fronta – starom i novom, pa će sve ići sporije od vaših očekivanja. Kada su finansije u pitanju – neke mogućnosti će vam se otvoriti i ovim delom ćete biti zadovoljni.

Zdravlje

Pojačana nervoza i osetljivost na stres. Mogućnost povreda.

Nedeljni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Hrana

Postoji mogućnost alergije na neku od namirnica. Potrudite se da dobro operete voće i povrće i da meso bude na pravi način termički obrađeno. I da – mogli biste da konzumirate više ribe.

Ljubav

Vaša je energija ovih dana odlična kao i raspoloženje i uspevaćete da odnos sa voljenom osobom ide nekim finim tokom, i pored povremenih „distrakcija“ od strane dragog vam bića. Partner i dalje nije „sav svoj“, previše je opterećen kojekakvim privatnim ili poslovnim situacijama i malo će moći da doprinese vašem odnosu. No, zato ste tu vi – da donesete dašak fine energije, aktivnosti i raspoloženja. Slobodni Strelčevi – sijate, blistate, privlačite pažnju. Emotivnih prilika, uživanja, druženja i zabave svakako ima ovih dana, kao i novih interesantnih lica oko vas. No, kod nekih – prošlost je još uvek primarna stavka.

Posao

Dobru energiju ćete svakako preneti i u posao, ali to ne znači da će vam kolege odgovoriti na isti način. Taj poslovni segment trenutno koči. Odnosi u radnom okruženju su povremeno napeti, ima dosta tehničkih problema ili teškoća sa papirologijom i u dogovorima a i obim obaveza se intenzivno povećava. Sa svim ovim vi ćete uspevati da izađete na kraj, samo će vas mentalno umarati. Manji pomaci po svim pitanjima koja ste pokrenuli u prethodnom periodu, ali još je potrebno vremena da se sve završi.

Zdravlje

Nikako da se rešite neke hronične zdravstvene problematike. Oscilacije energije.

Nedeljni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Hrana

Dobar je momenat da preispitate način ishrane. Ili vam neke namirnice ne prijaju, ili nešto radite pogrešno, pošto ste često bez energije i umorni. Pokušajte da vam obroci budu raznovrsniji.

Ljubav

Ulazite u ovu nedelju u nekom raskoraku sa voljenom osobom. Atmosfera je zategnuta, možda i nepotrebno – jer kao da se i jedno i drugo čvrsto držite svojih  principa i stavova i ne želite da popustite. Već tamo negde od utorka ili srede oboje ćete spustiti gard i pokušati da racionalno i zdravorazumski rešite trenutnu situaciju. I više je nego izvesno da ćete uspeti u tome. Šta više, baš taj drugi deo nedelje može doneti neka fina dešavanja i pozitivna iznenađenja. Slobodni Jarčevi – sem prošlosti koja je tu, kontakt Venere i Urana u vašem polju ljubavi i uživanja obećava zanimljiva dešavanja i uzbuđenja.

Posao

I po pitanju posla i finansija, sam početak nedelje baš i nije obećavajuć. Ili odmah trošak i izdatak ili odmah problem u komunikaciji sa kolegom, problem sa dokumentacijom, komplikovanje. Možda okolnosti nisu na vašoj strani i sigurno je da vam donose nervozu (pogotovo ako ste se tek vratili sa odmora i sačekao vas je haos na poslu), ali vrlo brzo ćete se vi konsolidovati i organizovati, to jest – baciti se na sređivanje svega onoga što je došlo na dnevni red. Neočekivani priliv u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Sklonost alergijama i prehladama.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Hrana

Čas ste bez apetita, čas hrana nestaje ispred vas. Na sve ovo, morate voditi računa i o kvalitetu namirnica, da ne pokvarite stomak ili ne dobijete neku alergijsku reakciju…

Ljubav

Partnerska i vaša planeta su u dobrom kontaktu i kao na prvi pogled ne bi trebalo da bude loša energija između vas dvoje. No, na drugi pogled – to baš i nije tako. Možda se vas dvoje dobro slažete, ali i u vašem odnosu i oko vas postoji mnogo toga nesređenog, mnogo pritisaka, nezadovoljstva, mnogo tema koje treba rešavati a koje su prilično zahtevne. Najbolje je da se borite i rešavate sve zajednički, nemojte dozvoliti da vas ovakve situacije i ovakav period odvajaju. Slobodne Vodolije – pokrenuli ste se, ali fizički. Mentalno i emotivno, još uvek ste prilično zakočeni i blokirani. Nekih posebnih rešenja za ovu situaciju nema – Saturn u vašem znaku traži čekanje i strpljenje, bilo da je u pitanju prošlost ili nove ljubavi.

Posao

To što ste se pokrenuli mnogo će se većim delom odraziti kroz poslovni segment. Takođe, kroz neke vaše ideje i planove koje ćete sada početi da gurate napred. Neki od vas su već pokrenuli nešto novo ili će se to dogoditi u ovoj nedelji, ta promena će vam prijati, dašak sveže energije i razbijanje rutine. Što se komunikacije, dogovora, obaveza i papiroloških pitanja tiče – mnogo toga će krenuti ka rešavanju, ali lagano. Ne nervirajte se što ne ide onako kako ste vi planirali i ne odustajte od svojih ciljeva.

Zdravlje

Oscilacije u energiji i raspoloženju će i dalje biti prisutne. Ipak, lakša je sedmica pred vama.

Nedeljni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Hrana

Energija je u usponu, pa je samim tim i apetit porastao. Počeli ste da se osećate bolje, poletnije, pa je svaki zalogaj slađi i ukusniji. Zato bi bilo dobro fizički se više aktivirati, da se « viškovi » ne lepe za vas.

Ljubav

Prošla nedelja je bila vrlo komplikovana za Ribe i njihov odnos sa voljenom osobom. Kod nekih od vas moguće je da je došlo do ćutanja, zastoja, čak i do trenutnog prekida, pauze. Od polovine nedelje možemo da pričamo o potencijalnom sređivanju, ali to će ići sporo. Preispitajte se šta su vaše greške  – i sagledajte šta možete uraditi po tom pitanju. U svakom slučaju – sada je potrebno što više raditi na komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodne Ribe – slučajan susret, kontakt sa nekim preko društvenih mreža, novo poznanstvo – vrata ljubavi se u ovoj nedelji otvaraju, ali na čudan i neuobičajen način.

Posao

U kontaktu ste sa teškim osobama, zahtevnim. I iste takve su vaše obaveze u ovoj nedelji. Dosta toga se svalilo na vas, odgovornost koju možda niste očekivali ili veća od one kojoj ste se nadali. Koliko god da su ovo zahtevni dani i crpe vam energiju – oni su istovremeno i mogućnost da pokažete sve svoje poslovne sposobnosti, a njih je podosta. Ne strahujte od grešaka, one su normalne i uobičajene u svakom poslu a sada se i lako daju ispraviti. Imajte više vere u sebe i pokažite zaista ono što znate.

Zdravlje

Reumatski bolovi, osetljivost disajnih puteva, oscilacije pritiska.

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.com

Pročitajte još i: Mesečni horoskop za jun 2022.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!