4 načina kako da postignete “beachy” talase u kosi

Beachy talasi u kosi

“Beachy” talasi su oličenje stila bez napora. Opušteni, razbarušeni izgled ilustruje bezbrižan duh dana provedenog na moru, ali je dovoljno prilagodljiv da se može nositi bilo gde. I, kao da nam je potrebno više razloga da volimo ovaj stil, to je takođe lako postići i izgleda odlično i sa kratkim pramenovima i sa dugom kosom. Najbolji deo – ako bismo morali da izaberemo samo jedan – je da postoji mnogo načina da se postigne talasanje na plaži. Dakle, bilo da ste lojalni svojoj pegli ili više volite frizure bez toplote, postoji metod (ili nekoliko) za svakoga. Unapred ćemo vam predstaviti 4 isprobana načina da uradite „uradi sam“ talase na plaži (plus naše omiljene proizvode za ukrašavanje izgleda).

Koji su najbolji proizvodi za kosu za beachy talase?

Ako želite talase na plaži, proizvodi za kosu kao što su sprej sa morskom soli, krema za lokne, pena za lokne i pomada mogu vam pomoći da postignete ovaj izgled u stilu sirene. Evo analize različitih vrsta formula koje možete da koristite da biste dobili talase svojih snova, zajedno sa našim preporukama za proizvode.

Curling krema

Curling krema je upravo ono što zvuči — krema za oblikovanje koja poboljšava vaše lokne. Iako ova vrsta proizvoda neće magično stvoriti talase na plaži ako imate prirodno ravnu kosu, savršena je da pomogne u oblikovanju manje definisanih talasa i lokna. Krema za kovrče takođe može biti odlična za smanjenje kovrčanja.

Pena za kovrdže

Pena za lokne može vam pomoći da produžite život vaših lokna. Takođe je svestrana – u zavisnosti od formule, možete ga koristiti da pojačate prirodne kovrče i one napravljene pomoću toplotnih alata. Pena je takođe odlična da vašoj kosi da više volume na, koja ima tendenciju da se lepo poigra beachy talasima. Ako se pitate kako da napravite talasastu kosu pomoću pene za kovrdže, evo kratkog uputstva: Počnite tako što ćete naneti penu na vlažnu kosu, ravnomerno je raspoređujući od korena do vrhova. (Količina veličine loptice za golf je dobra za kosu do ramena; dodajte više ili manje u zavisnosti od dužine vaše kose). Zatim uzmite fen i stavite dodatak za difuzor. Osušite pramenove na niskoj ili srednjoj vatri dok češljate kosu—ovo će vam pomoći da poboljšate svoj prirodni uzorak talasa.

Sprej od morske soli

Talasi na plaži su dobili ime po izrazitoj talasastoj teksturi koju kosa često ima nakon urona u okean. To se dešava zato što so u vodi može pomoći da se otkrije vaš patern kovrdža Dakle, možda vas neće iznenaditi da je najbolji način da lažirate kosu na plaži prirodnog izgleda pomoću spreja od morske soli. Sprej može dodati teksturu i zrnatost vašoj dužini, čineći da izgleda kao da ste proveli dug dan u vodi. Sprej od morske soli može biti posebno korisna opcija za one koji žele brzo da stvore talase na plaži bez dodatnog napora korišćenja alata za stilizovanje. To je jedna od vaših opcija za stilizovanje koje nije potrebno za održavanje: jednostavno naprskajte na vlažnu kosu i pročešljajte je vrhovima prstiju.

Pomada za kosu

Iako je pomada za kosu tipično proizvod za uglađene, definisane stilove, ona je takođe idealna za pravljenje talasastih talasa na kratkoj kosi. Oni sa kratkim stilovima mogu da ga iskoriste za više izdeljeni izgled beachy talasa. Utrljajte malu količinu pomade između prstiju i provucite kroz delove kose, lagano ih mrseći da pojačate teksturu i napravite labave talase.

Pročitajte još i – Uradi sama slani sprej za beachy talase u kosi

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!