5 najvećih hair-color trendova za zimu 2019/20

trendovi boje kose

Boje za kosu nikada zapravo ni ne izlaze iz trenda. Naravno, neka nijansa ima svoj trenutak dok se ne pojavi “nova” trendy boja, ali ono što je najvažnije jeste da pronađete onu koja vam savršeno odgovara. Zato vam donosimo 5 predloga trendy boja kose koje ćemo viđati svuda ove zime!

5 zimskih nijansi kose u trendu kojima nećete odoleti!

#1: Bogata mahagoni boja

Ova “spicy” nijansa je i dalje popularna zimska boja, iako je nešto dublja i prigušenija od klasičnih nijansi brusnice. Bogata, crvenkasto-smeđa boja koja izgleda lepo na svakome je prilično univezalna: ima i tople i hladne tonove. To znači da će odgovarati gotovo svakom tenu i boji očiju.

Mahagoni crvena boja kose se mora dobro održavati: pranjem kose šamponom bez sulfata, i maskama u crvenoj boji, koje će osvežiti nijansu između dva pranja.

#2: Balajaž sa tamnim korenom

Ovo je veoma prirodni, izblendani look sa tamnijom bojom korena, koji je savršen za sve vas koji želite nešto lako za održavanje, uz dodir sunca u kosi. Ako želite da ove zime ne razmišljate o boji kose, zamolite frizera da vam ostavi prirodnu boju korena, ili da stopi vaše pramenove sa bojom korena, kako biste dobili gradient izgled.

#3: Krajevi u drugoj boji (dip-dyed ends)

Da, i ove zime možete poneti pastelni trend (iako nije leto), ali bez potpunog farbanja u boju šećerne vune! Dip-dye tehnika podrazumeva farbanje samo krajeva kose u drugu boju. Ukoliko imate tamniju osnovu, frizer će vam morati uraditi blanš na krajevima, kako bi se pastelna boja uhvatila. Imajte na umu da pastelne boje vrlo brzo izglede, tako da ćete svakih par nedelja morati ići na farbanje krajeva.

#4: Hladna čokoladno braon nijansa

Ako ste brineta i ne volite crvene i narandžaste podtonove koji izbijaju kroz smeđu boju – niste same! Ove sezone nosiće se čokoladno smeđa kosa, ali sa hladnim podtonovima. Idealna zimska čokoladna nijansa, koju obožava i Kim Kardašijan! Umesto toplih tonova, ova boja krije u sebi pepeljaste nijanse, koje daju savršeni zimski šmek svakoj brineti.

#5: Med-plava kosa

Iako ledene plastinaste nijanse plave kose idu savršeno uz hladniji deo godine, ova zima donosi obrt: nosiće se tople plave nijanse meda. Ovu boju su već ponele Dženifer Lopez i druge poznate ličnosit. Med-plava nijansa ima u sebi idealan mix hladnih i toplih podtonova, dok je uz to i veoma sjajna nijansa. Ukoliko imate prirodno svetlu kosu, ona će izgledati zdravije i manje frizzy.

error: Content is protected !!