Ležerna frizura koju ćete obožavati ovog leta: Boyfriend Bob!

boyfriend bob
Instagram/Printscreen

Iako je duga kosa simbol ženske lepote, ovog leta smo svedoci da je popularna “boyfriend bob” frizura ukala šou leta 2022! Kada je reč o praktičnim, cool i frizurama lakim za održavanje, dobri stari bob (paž) je neprikosnoven. Poznate ličnosti, poput Kim Kardašijan, Due Lipe, Kaje Gerber su dokazale da bob može biti moderan, sovežavajuć i pomalo sexy. Ovog leta, on se nosi u “boyfriend” verziji. U nastavku saznajte sve o ovoj cool frizuri.

Kakav je to “boyfriend” bob?

Zamislite ga kao kockastu, kraću i četvrtastiju verziju klasičnog paža. On laska svakom licu, lako se nosi i može se stilizovati u zavisnosti od vašeg životnog stila. Može se nositi kao smooth i sleek verzija, za oštar i čist izgled, ili može postati “edgy” sa malo teksture za “messy look”. Razgovarajte sa vašim stilistom kako biste odredili šta će vam najbolje pristajati, uzimajući u obzir vaš oblik lica, navike u stilizovanju kose i stil oblačenja.

View this post on Instagram

A post shared by LAURA HARRIER (@lauraharrier)

Kako stilizovati “boyfriend bob”?

Go-to proizvod za ovu vrstu paža je svakako prah za volumen iz korena,k oji će vam dati izdignutu kosu na temenu i teksturisane krajeve za “beachy look”. Ako želite više sleek verziju boba, nanesite serum za kosu niz dlaku i na krajeve.

Povezano: Talasi ili paž – Šta frizura govori o vašoj ličnosti?

Mi vam predlažemo Subrina Professional VOLUME Dust prah za volumen kose iz korena.

U nastavku pogledajte inspiraciju za “boyfriend bob” frizuru!

Pročitajte još i: 6 lakih načina da modernizujete paž frizuru!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!