6 lakih načina da modernizujete paž frizuru

paž frizura
Instagram/Printscreen

Ako smo nešto naučili prošle godine, to je da možemo biti vrlo kreativni sa beauty rutinom, kada je to neophodno. Kada je reč o nezi kose i njenom stilizovanju, naučili smo više trikova, a jedan od njih je sigurno kako da udahnemo novi život staroj frizuri! Ako ponosno nosite svoju paž (bob) frizuru već neko vreme, i pomalo vam je “dosadila”, sigurno ste se pitali kako je možete osvežiti i modernizovati, kako biste se ponovo zaljubili u nju. Zato vam donosimo u nastavku 6 predloga za modernizovanje klasične paž frizure!

Kako da promenite klasičnu paž frizuru?

Način #1: Promenite mesto razdeljka

Ova mala promena čini veliku razliku! Razdeljak na sredini vs. razdeljak sa strane – potpuno ćete biti druga osoba. Razdeljak sa strane je odličan za osobe sa kovrdžavom kosom, a cik-cak razdeljak je super ideja za super-ravan paž.

Način #2: Neka bude tupo ošišan

Ako zaista želite da budete u trendu, tražite frizer da vam uradi tupi paž (blunt-cut bob), još bolje sa grubo odsečenim šiškama. Ovaj stil je odličan za one sa tankom do srednje debelom kosom, jer daje više volumena kosi koja ima tendenciju da pada nadole, ravno. Tupo ošišan paž najbolje izgleda kada je savršeno ispravljen i isfeniran, zato koristite smoothing šampon, balzam i leave-in kako biste postili taj efekat, a kosu sušite paddle četkom.

Mi vam predlažemo Subrina Professional SMOOTHING kremu u kombinaciji sa Wet Brush Paddle četkom za kosu.

View this post on Instagram

A post shared by ShearCraft (@shearcraft)

Način #3: Dodajte trendy šiške

Ako ne znate kako da osvežite paž – najjednostavniji način je da dodate šiške! Ovih dana su aktuelne tzv. “curtain bangs”, okrugle šiške, kao i polumesec šiške. Ovi stilovi mogu pažu dati potpuno novi izgled. Pre kreiranja šiški, razgovarajte sa frizerom kako bi vas najbolje posavetovao za odabir odgovarajućeg stila šiška spram teksture i dužine vašeg paža.

Način #4: Dodajte aksesoar

Dodavanje hair aksesoara je najjeftniji načičn da paž frizuri udahnete novi život. Trake za kosu su lak način da nešto promenite, a ujedno su veoma korisne, posebno ako patite od frizzy kose ili statičkog elektriciteta. Možete kosu ukrasiti srebrnim ili zlatnim šnalicama, ako volite metalik efekat u kosi.

Povezano: Talasi ili paž – šta frizura govori o vašoj ličnosti?

Način #5: Dodajte teksturu

Paž izgleda prelepo kada je ravan ili talasast, ali ako imate prirodno teksturisanu kosu – poigrajte se njom s vremena na vreme. Nakon šamponiranja i balazama, nanesite penu za volumen kose, i potom je osušite sa difuzerom, kako biste naglasili teksturu kose i oblik lokni. Ako vam kosa nije prirodno kovrdžava, upletite kosu u pletenicu i ostavite je tako preko noći. Ujutru je raspletite i natapirajte, za ležerne beachy talase!

Naša preporuka je Subrina Professional Volume pena za kosu.

Način #6: Promenite boju

Ovo je “najekstremniji” način da nešto promenite sa paž frizurom! Nova nijansa kose može biti nova perspektiva za mnoge od nas. Bez obzira da li ste oduvek sanjali da budete plavuše, crnka, crvenokosa ili da probate pramenove – sada je vreme to da učinite!

Pročitajte još i: Brzi trik da otkrijete da li će vam stajati paž frizura!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!