Trend Alert: Ovaj “chopped” paž je trenutno najpopularnija frizura na društvenim mrežama

chopped paž
Instagram/Printscreen

Nova godina – nova frizura? Ako ste u potrazi sa novim stilom šišanja – znajte da je u trendu nova forma paža, koja će zasigurno privući vašu pažnju! Takozvani “chopped bob” je tu da vas inspiriše da skratite kosu i oslobodite se dužine i težine kose. “Krivac” za popularnost ove frizure je američka glumica Jenna Ortega (zvezda Netflixo-ove popularne serije “Wednesday”), koja je ponosno prikazala novu frizuru na svojim društvenim mrežama. Od tada je pretraga za “chopped bob haircut” na Internet pretraživačma porasla za čak 550%. Ova fenomenalna dužina do ramena sa messy finišem je idealna frizura ako želite promenu!

“Chopped bob” – grandž estetika se vraća u modu

Umesto tradicionalnog paža, Jennin frizer je napravio stepenove koji izgledaju neuredno i čupavo, u glam verziji. Pošto su grandž i got estetika glavni beauty trendovi za 2023. godinu, ovo je frizura koja će učiniti da bude trendseterka u društvu!

Prvi korak ove frizure jeste da odlučite koliko duga ili kratka želite da bude. Odaberite dužinu sa kojom ćete biti komotni, jer kada kasnije dodate stepenove i ošišate ih, frizura će ispasti kraća od regularnog paža. Potom, frizer će vam napraviti teksturu – ovaj stil će odlično stajati čak i kovrdžavim devojakama. Samo što one moraju skratiti kosu samo malo, kako bi se lokne uvile i podigle firzuru. Iako je ovo “choppy” frizura, možda sečena trimerom, ipak frizer mora da vam da balans i simetriju.

Povezano: 6 lakih načina da modernizujete paž frizuru

View this post on Instagram

A post shared by David Stanwell (@davestanwell)

Stilizovanje “chopped” paža

Neka stilizovnaje bude jednostavno, poručuju frizeri. Nekada je manje više. Dovzolite da se kosa osuši prirodno na nekim mestima, i potom je osušite samo oko lica. Ovako ćete dobiti taj “nisam se trudila” look i prirodnu teksturu kose. Dodajte texture sprej za pravi divlji, grandž momenat u kosi.

Mi vam preporučujemo Moroccanoil Texture sprej, idealan za stilizovanje “chopped” boba!

Inspiracija za vašeg frizera

Ukoliko ste odlučile na ovu glam promenu – donosimo vam još primera inspirativnih “chopped bob” frizura, koje možete pokazati vašem hair stilisti.

Pročitajte još i: Uvijeni paž je odlična frizura ako želite volumen

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!