Uvijeni paž je idealna frizura ako želite volumen, bez šišanja

uvijeni bob
Instagram/Printscreen

Ako želite da nešto uradite sa kosom, ali bez šišanja, postoji jedan pravac u kojem uvek možete otići, a to je styling! Istina je da ovaj “uvijeni paž” dosta podseća na 90-e, ali zahteva 0 mm šišanja! Što znači da ga možete rekreirati iz udobnosti svog doma! Ova frizura je spoj više look-ova koji su popularni odnedavno: supermodel stil feniranja, “Rachel” frizure i klasičnog “tupo” sečenog paža. Štaviše, ova frizura blenda se uz dosta volumena, sa glatkim i sjajnim finišem. U nastavku saznajte više o ovoj frizuri!

Uvijeni paž – look koji smo nekad voleli

Paž uvijen ka unutra (“rolled bob”) je klasičan look iz 90-ih, ali sa malim obrtom – tvrdi James Earnshow, koi je kreirao ovaj look koji je privukao pažnju Instagram publike. Odličan je za tanku kosu, koja će delovati dosta gušće. Uz dobro feniranje, to je sve što vam je potrebno za ovaj vreli look.

Podloga je jednostavni, tupo sečeni paž na ravno, ali je uvijen ispod vilice, kako bi dao meku oblinu, koja daje sexy look. Najbolja alatka za kreiranje ovog izgleda jeste električna četka za feniranje. Ona daje tu oblinu, ali na meki, isfenirani način.

Najbolja stvar u vezi ove frizure jeste što nema nikakve obaveze! Zapravo, sa svakim pranjem kose možete promeniti izgled – zahvaljujući styling proizvodima i fenu!

Povezano: Brzi trik – da li će vam stajati paž frizura?

Kako vam se čini uvijeni paž – da li biste ga nosile?

Pročitajte još i: 6 lakih načina da modernizujete paž frizuru

error: Content is protected !!