Galerija 5 frizura za razgovor za posao

By  |  0 Comments

Kada je razgovor za posao u pitanju, pored odgovarajuće odeće i šminke, najviše glavobolje vam može prouzrokovati izbor frizure. Pogledajte galeriju 5 frizura za razgovor za posao.

Prvi utisak je najbitniji, a imate samo nekoliko sekundi da ostavite dobar prvi utisak. Ne radite ništa napadno sa kosom i ne pokušavajte ništa trendi, na kraju krajeva, ipak frizura treba da bude lako zaboravljena, a vaš CV, kvalifikacije i pamet treba da budu primećeni.

Jednostavne i elegantne frizure

Konjski rep

Ukoliko težite prefinjenom izgledu, konjski rep (niske ili srednje visine) je dovoljno formalan za intervju. Za dodatnu sofisticiranost, deo kose iz konjskog repa zamotajte u kružnim pokretima da sakrijete gumicu, osigurajte ga ukosnicom. Ili napravite niski rep, podelite kosu iznad elastične gumice na pola pa izvucite rep kroz otvor.

Pletenica

Svaka frizura koja uključuje pletenice (osim kika), može izgledati elegantno i profesionalno na razgovoru za posao. Jedna od opcija je sofisticirana punđa od pletenica, konjski rep sa pletenicom ili, ako imate šiške upletite ih u pletenicu. U najmanju ruku, pletenice ukazuju na to da ste uložili puno truda u to kako vam kosa izgleda.

Punđa

Jedna od najčešćih opcija za razgovor za posao je kosa skupljena u punđu. Ova frizura daje utisak pouzdanosti i profesionalnosti. Postoje brojne vrste punđa koje možete napraviti za razgovor za posao. Najpogodnije su niske punđe oblikovane na zadnjem delu glave ili sa strane, čak možete i ostaviti nekoliko slobodnih pramenova na prednjoj strani.

Polupodignuta frizura

Još jedna zanimljiva opcija pogodna za razgovor za posao je polupodignuta frizura, nastala zbog česte dvojbe: podignuti ili pustiti kosu. Jedna od prednosti ove frizure je njena sposobnost izduživanja lica, kao i savršena frizura za 5 minuta s dugotrajnim uspehom za sve tipove i dužine kose. Idealna je za razgovor za kreativan posao, kada je kompanija u potrazi za nekim sa jakom ličnošću.

Puštena kosa

Puštena ravna kosa odaje utisak ozbiljnosti, a puštena kovrdžava bezbrižnosti. Za koju god se frizuru odlučili, važno je da pazite da vam je kosa sklonjena sa lica i izbegavajte igranje ili dodirivanje pramenova tokom razgovora. Obavezno koristite gel za kosu ili penu kako bi ukrotili razigrane kovrdžave pramenove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!