Anew Ultimate Supreme: Dvostruki eliksir za mladoliki izgled iz Avon-a

By  |  0 Comments

Kompanija Avon je 14. oktobra orgnaizovala promociju na kojoj je predstvaila svoju inovaciju godine, a to je dvostruki eliksir za mladoliki izgled, Anew Ultimate Supreme.

Anew Ultimate Supreme dvostruki eliksir

Pozitivan stav prema životu je ključan sastojak magičnog recepta za sticanje unutrašnjeg zadovoljstva i tu se svi slažemo. Ipak ne može da škodi ako svoj spoljašnji izgled ipak počastimo nekim kvalitetnim proizvodom za negu. Avon je osmislio Anew Ultimate Supreme dvostruki eliksir koji se sastoji od unapređenog seruma i 5 luksuznih ulja.

avon supreme serum

Serum sadrži ekstrakt crnog bisera, zlatne peptide i veliku koncentraciju Celluvive kompleksa za podmlađivanje kože. Deluje unutar ćelija kože, stimulišući njihov proces prečišćavanja, kako bi se koža u potpunosti regenerisala. Pet luksuznih ulja – arganovo i ružino, ulje baobab drveta, cveta kamelije i marakuje, hrane lipide kože i jačaju zaštitne barijere od spoljašnjeg starenja kože.

Ova moćna antiejdž kombinacije seruma i ulja ogleda se u dvostrukom efektu i dvostrukoj jačini koje pruža u borbi protiv najupornijih  znakova starenja. Vrhunski rezultati su brzo vidljivi – zategnutija koža, obnovljena elastičnost, umanjene bore, regenerisana i hidrirana koža lica.

Eliksir sadrži brzoupijajuću formulu i pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Za brze rezultate preporučuje se nanošenje dva puta dnevno – ujutru i uveče, na očišćenu kožu. Prve vidljive rezultate možete očekivati već nakon samo 2 nedelje!

avon anew serum

Novi Anew Ultimate Supreme dvostruki eliksir možete poručiti po specijalnoj ceni od 1950 dinara preko Avon brošure, koja važi od 20. oktobra do 9. novembra, ili preko sajta www.avon.rs.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!