Piksi (pixie) frizura – još jedan hit koji ulazi na velika vrata ove jeseni

By  |  0 Comments

Kratke ženske frizure su gotovo uvek izbor hrabrih dama. Jednostavno, ne usuđuje se svaka lepotica da drastično skrati svoju kosu, pogotovo ako nikada ranije u svom životu nije ni imala kratku kosu. Ukoliko ste vi jedna od hrabrih dama sa kratkom kosom, ono što vam želimo otkriti jeste da je kratka “piksi”(pixie) frizura, ove jeseni apsolutni hit.

Šta je potrebno da znate o “piksi” frizuri, kako bi ste bili apsolutno u trendu?

1. Šiške kao imperativ:

Da bi vaša piksi frizura bila maksimalno u trendu ove jeseni, najvažnije je da je oblikujete tako da je sa šiškama. Pritom, oblik i dužinu šiški možete prilagoditi u skladu sa sopstvenom željom. Možete ih pustiti sve do obrva, a možete ih ošišati i tako da budu znatno kraće. Sve zavisi od oblika vašeg lica i od visine čela.

2. Razdeljak:

Ono što je takođe važno naglasiti, jeste da je poželjno da vam razdeljak nikako ne bude na sredini, već sa leve ili sa desne strane temena, sasvim je sve jedno.

3. Zulufi:

Uz šiške i pravilno očešljan razdeljak, potrebno je i da imate i zulufe, koji opet u skladu sa vašom željom mogu biti duži ili kraći.

4. Boja kose:

Što se tiče izbora boje kose, koja je preporučljiva uz “piksi” frizuru, tu sebi možete dozvoliti apsolutnu slobodu. Dakle, vaša frizura će biti moderna ove jeseni, bez obzira na to da li vam je kosa u crnoj, braon, plavoj ili nekoj četvrtoj boji.

Pogledajte galeriju najlepših pixie frizura

Kliknite na strelicu desno —>>>>

Prethodna1 of 7Sledeća

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!