Kako da rešite problem SUVE i OŠTEĆENE kose?

suva i oštećena kosa

Suva i oštećena kosa je najtipičniji problem sa kojim se susreću mnoge žene. Oštećenja nastaju prekomernom upotrebom hemijskih tretmana (farbanje, blajhanje, keratinsko ispravljanje, mini-val), kao i toplotnog stilizovanja (feniranje, peglanje, uvijanje kose). Ne smemo zaboraviti ni mehanička oštećenja dlake (češljanje, vezivanje gumice, trenje kose tokom spavanja). Kada saberemo sve ovo sa uticajem spoljašnjih faktora (zagađenje, UV zračenje, ektremno visoke ili niske temperature), jasno je da ne možemo izbeći dehidrataciju i oštećenje kose. Ali, otkrivamo vam kako možete rešiti ovaj problem uz kombinaciju kvalitetnih proizvoda za negu!

Kvalitetni proizvodi za suvu i oštećenu kosu

Kvalitetni proizvodi za negu i oporavak kose su naš savet broj jedan, kada je reč o tretiranju problema suve i oštećene kose. Zato je beauty blogerka Željka (koju znate sa Instagram profila In relationship with beauty) testirala MoroccanOil liniju za hidrataciju, koja je namenjena problemu suve i oštećene kose.

Ukoliko pratite domaću beauty blog scenu, onda vam je Željka dobro poznato lice. Poznata je po svojoj dugoj, plavoj kosi, punoj romantičnih talasa. Ipak, kao i svaka prosečna žena, tretira svoju kosu farbom i stajling aparatima, koju njenu kosu čine suvljom nego što jeste. Ovo je posebno izraženo tokom zime, kada je kosa dodatno isušena zbog vremenskih prilika.

View this post on Instagram

A post shared by In relationship with beauty (@inrelationshipwithbeauty) on

Zato je isprobala MoroccanOil Hydration liniju za kompletnu negu suve i oštećene kose, koja se sastoji od sledećih proizvoda:

#1: MoroccanOil Hydration šampon

Izuzetno je važno koji šampon koristite, a za suvu i oštećenu kosu, izbor mora biti proizvod koji nežno pere teme, a ujedno i hrani dlaku. MoroccanOil Hydration šampon za kosu je bogat uljem argana i vitalnim nutrijentima za zdravu kosu. Pored toga što je hrani, ovaj šampon fantastično čisti teme od svih nečistoća, a ne sadrži sulfate ni parabene. A najbolje od svega je što je dostupan u malom i većem pakovanju (70 ml i 250 ml).

  • Šampon od 70 ml: poručite OVDE
  • Šampon od 250 ml: poručite OVDE
moroccanoil šampon za suvu kosu

#2: MoroccanOil Weightless Hydration maska za kosu

Najvažniji korak u nezi suve i oštećene kose je maska, koja mora biti prilagođena suvoj i oštećenoj kosi. Moroccanoil Weightless Hydration maska pruža kosi hidrataciju, mekoću, lakše raščešljavanje, divan sjaj i lakše oblikovanje!

  • Maska od 70 ml: poručite OVDE
  • Maska od 250 ml: poručite OVDE
moroccanoil maska za suvu kosu

#3: MoroccanOil Hydration regenerator za kosu

Ako vam kosa nije previše suva i oštećena, onda možete koristiti samo regenerator (svakako preporučujemo da baš svaki tip kose koristi regenerator, jer zatvara dlaku). Nakon upotrebe MoroccanOil Hydration regeneratora za kosu, Željka se slaže da joj kosa ima predivan sjaj, mekoću, da se lakše oblikuje i raščešljava.

  • Regenerator od 70ml: poručite OVDE
  • Regenerator od 250 ml: poručite OVDE
moroccanoil regenerator za suvu kosu

#4: MoroccanOil Treatment Original

Argan Oil Treatment je jedan od kultnih proizvoda brenda MoroccanOil i nezamenljiv je za negu dužine i krajeva. Krajevi mnogo lepše izgledaju, kosa se mnogo lakše oblikuje i ima prelepi sjaj. Ovaj proizvod je multi-praktik: možete ga koristite na 3 načina:

  • pre pranja kose: kao tretman na celoj dužini 2-3 sata, u većoj količini
  • posle pranja kose: na isfrotiranu dužinu, pre sušenja kose
  • kao finiš: na suvu kosu, umesto teških proizvoda za finiš svake frizure

Argan Oil treatment od 25 ml poručite OVDE

Argan Oil tretatment od 100 ml poručite OVDE

moroccanoil ulje za suvu kosu

Svakodnevna nega uz MoroccanOil Hydration liniju

MoroccanOil Hydration linija može da se koristi baš svakog dana, jer neće otežati kosu, a pružiće joj sve za oporavak i ishranu. Dodatni plus je fantastičan miris koji u kosi traje DANIMA!

Ne zaboravite da je kosa ukras žene, i nešto što najpre primetimo. Zato proizvodi za negu moraju biti adekvatni i prilagđeni baš vašem tipu kose. Željka bira MoroccanOil liniju, jer njenoj kosi pruža baš sve što joj je neophodno!

Kompletan MoroccanOil asortiman možete poručiti u našem Lepotica Beauty Shopu!

Željkine utiske o MoroccanOil Hydration liniji za negu suve i oštećene kose pogledajte OVDE:

Da li ćete i vi isprobati nešto iz MoroccanOil linije proizvoda?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!