Trendy boja kose – Ronze!

By  |  0 Comments

Česta pitanja među damama su koja boja kose je u trendu ili koju boju kose izabrati? Ukoliko ni sami niste sigurni koji su tačni odgovori na ova pitanja, mi ćemo vam pomoći. Tačan odgovor je ronze!

Šta uopšte znači i koja je to boja kose “ronze”?

E, pa da pojasnimo. “Ronze” je potpuno nov termin koji je nastao u svetu profesionalnih svetskih frizera i koji se već odomaćio u rečniku svetskih lepotica, među kojima se izdvajaju brojne pevačke i holivudske zvezde, kao što su Dzenifer Lopez, Bijonse, Dru Barimor, Dzulien Mur i mnoge druge.

Kako izgleda “ronze” boja kose?

“Ronze” boja, zapravo je crvenkasto-braon boja sa bronzanim odsjajem. Postoji više nijansi ove boje od blede i svedene do vrlo intezivne i izražajne. Koju god nijansu da odaberete, ukoliko želite da ovog proleća budete maksimalno u trendu, važno je da to bude “ronze”.

Gore pomenute svetske lepotice i mnoge druge, ovu boju kose, već su prošetale scenama i crvenim tepisima, a ukoliko ste ikada maštale da krenete stopama neke od njih, ono što za početak možete da uradite, jeste da se i vi ofarbate u “ronze”.

Želimo da napomenemo i to, da dame sa ružičastim tenom imaju posebnu prednost i možemo reći sreću kada je ovaj trend u pitanju, jer se upravo sa takvim tenom, “ronze” boja kose najbolje slaže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!