“Dior rep” – Neobična frizura koja je zaludela svet!

By  |  1 Comment

Prenosimo vam detalj koji je privukao posebnu pažnju na “couture reviji” koja je održana u Parizu. Reč je o jednom veoma neobičnom idejnom predlogu za hair look. Frizura je nazvana “Dior rep” i zaista privlači pažnju!

Dior rep – neobična futuristička frizura!

Ovu frizuru je specijalno za Dior i Rafa Simonsa, osmislio svetski priznati frizer i stilista Guido Palau. On je ulažući svoju futurističku viziju i maksimum kreativnosti, pobegao od svedenosti,  uobičajenosti i jednostavnosti, koje su do sada bile svojstvene Guidu Palau i osmislio je takozvani “Dior rep”.

Za Dior rep potrebna je Dior šnala

“Dior rep”, osmišljen je tako da je čvrsto pričvršćen i na potiljku presavijen pa podvučen ispod povrine uredno očešljane kose. Ono što je najneobičniji deo ideje za ovu frizuru, jeste da je rep zapravo presavijen i podvučen iz razloga da bi poslužio kao zakačka za Dior-ovu šnalu, za koju je zakačena dugačka ekstenzija u nijansi koja je identična kao i prirodna boja kose. Ovakve Dior šnale, dizajnirao je lično Raf Simons, a dostupne su u različitim bojama.

Na pomenutoj “couture reviji” u Parizu, bilo je prikazano puno zanimljivih kako hair look predloga, tako i odevnih kombinacija, kreiranih od strane najpoznatijih i najpriznatijih svetskih predstavnika mode. Ipak, čini nam se da je hair look predlog ovog maštovitog frizera, osvojio ubedljivo najveću naklonost i simpatije publike.

Da li vam se “Dior rep” dopada ili vam izgleda suviše ekscentrično i avangardno?

————————————–

1 Comment

  1. Pingback: Ne Bob, to je LOB - Frizura u trendu za 2015. | Lepotica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!