7 romantičnih frizura za Dan zaljubljenih koje možete lako napraviti!

frizure za dan zaljubljenih

Ako vam je potreban izgovor da malo promenite frizuru, i batalite neurednu punđu koju nosite mesecima – iskoristite Dan zaljubljenih kao savršen izgovor! Bilo da ovaj praznik ljubavi provodite sa partnerom ili sami uz dostavu hrane i dobro vino, ovo vreme je odlična ideja da se malo poigrate sa kosom. Zato pripremite lak za kosu, peglu ili figaro, i počnite da tražite zanimljive frizure koje možete isprobati za Dan zaljubljenih. U nastavku vam donosimo naših 7 predloga!

Frizure za dan zaljubljenih: 7 predloga

#1: Punđica na vrhu glave

Ovo je elegantnija verzija polupodignute kose koju smo nosili godinama – punđica na vrhu glave, uz sleek pramenove koji uokviruju lice. Za ovaj look je potrebna savršeno ispeglana kosa, sprej za sjaj, i čvrsta gumica.

#2: Talasi sa razdeljkom sa strane

Ova frizura je dokaz da ukovrdžana kosa ne mora da znači da morate napraviti čvrste lokne, već ih možete raščešljate četkom i napravite razdeljak sa strane. Tako ćete lako postići ovaj romantični, holivudski izgled. Malo spreja za teksuru pre kovrdžanja će olakšati sam proces.

View this post on Instagram

A post shared by ALLAN AVENDAÑO (@allanface)

#3: Niska punđa

Ova frizura je tako u stilu Dana zaljubljenih. Možete je napraviti da izgleda otmeno (ako idete zajedno u neki restoran) ili ležerno, ako ćete ovaj dan provesti kod kuće. Ostavite nekoliko pramenčića koji uokviruju lice i lagano ih uvijte figarom.

Povezano: 9 beauty saveta za romantičan izgled na Dan zaljubljenih

#4: Talasi u kosi uz efektnu šnalicu

Šnalice sa cirkonima i biserima su i dalje jako popularne, a ovo je sigurno najlepša frizura za Dan zaljubljenih u koju nećete morati da uložite puno truda. Uvijte kosu figarom, dobro je raščešljajte i zakačite jednu svetlucavu šnalicu iza uha. Gotovo za čas!

#5: Duple pletenice

Nema ništa slađe od para ležernih pletenica za Dan zaljubljenih. Ako vam je kosa tanka i svilena, naprskajte malo spreja za teksturu kako biste lakše rukovali kosom.

Naša preporuka je Moroccanoil Texture sprej.

#6: Zaglađena LOB frizura

Ako vam je potreban povod da se konačno ošišate i isprobate popularni lob (“long bob”, dugački paž), neka to bude baš pred Dan zaljubljenih. Napravite razdeljak na sredini kose, dobro je ispeglajte i završite sa blistavim eliksirom za sjaj kose.

#7: Podignute kovrdže

Ako imate prirodno kovrdžavu kosu, i želite neku promenu, isprobajte ovu podignute frizuru. Dobro zaližite koren kose i skupite svu kosu na vrh glave uz pomoć scrunchie tekstilne gumice. Uz to dodajte crvene usne i blistave konture, i vaš romantičan izgled za Dan zaljubljenih je spreman!

Pročitajte još i: Praznik ljubavi – zašto slavimo Dan zaljubljenih?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!