10 ideja kako da provedete Dan zaljubljenih ako ste SINGLE!

dan zaljubljenih single

Kada dođe februar, to znači da ćemo ceo mesec gledati srca, ružičaste balone, i crvene simbole ljubavi, uz prigodne poruke napisane lepim fontom. Iako neki ljudi smatraju Dan zaljubljenih nepotrebnim i komercijalnim praznikom, većina nas voli praznik i raduje se čitanju čestitki i konzumiranju velikih količina čokolade. Ako mislite da ne možete proslaviti Dan zaljubljenih ako ste single – razmislite opet! U nastavku vam predlažemo 10 super ideja kako da obeležite ovaj praznik ljubavi!

Kako da provedete praznik ljubavi ako ste single?

#1: Počastite sebe večerom u omiljenom restoran

Napravite sebi date night, tako što ćete se doterati i otići u omiljeni restoran. Možete povesti još neku single drugaricu ili sestru i uživati u zajedničkoj večeri, uz svetlost sveća i omiljeni desert na kraju. Zdravica uz dobro vino se podrazumeva!

#2: Skinite se sa društvenih mreža

Iskoristite ovaj praznik da napravite mali detox od Facebook-a i Instagram-a. Nikako nije dobra ideja da na ovaj dan uhodite bivšeg koji kači slike sa novom devojkom. Zato – ovog dana telefon ostavite kod kuće.

dan zaljubljenih single

#3: Pogledajte omiljenu seriju

Dan zaljubljenih je idealan da ga iskoristite za bindžovanje vaše omiljene serije. Pripremite kokice, sokove i slatkiše, pokrijte se toplim ćebetom i maraton može da počne.

#4: Zakažite masažu za vas i vašu BFF

Neka Dan zaljubljenih postane dan za opuštanje. Zakažite masažu za parove, ali povedite najbolju drugaricu ili člana porodice. Tako ćete iskoristiti ovaj dan i opustiti se.

#5: Počastite sebe beauty tretmanom

Pokažite koliko volite sebe, tako što ćete ovaj dan iskoristiti da odradite one tretmane koje ne stižete preko radne nedelje. Da li je to feniranje, šišanje, tretman lica ili manikir – ovaj dan je posvećen ljubavi, a self-love treba da bude na prvom mestu.

Povezano: 9 beauty saveta za romantičan izgled na Dan zaljubljenih!

#6: Napravite neku novu tortu

Usavršite svoje kulinarske veštine, a uz to obradujte svoja čula, uz pravljenje torte. Odaberite neki recept koji vam dugo stoji u folderu “Saved”, i bacite sa na posao. Ukrasite tortu srcima i ružičastim šljokicama! Kada je završite, bićete ponosni što ste napravile nešto novo, a preostaje vam da samo uživate u slatkim ukusima.

dan zaljubljenih single

#7: Izvedite sestriće ili bratance

Ako ste ponosna tetka, ujna ili strina, ponudite se da vaše sestriće/bratance izvedete u grad, na pizzu, film, ili u petnju, kako bi njihovi roditelji mogli na miru da obeleže praznik. Budite ona cool tetka koja će im ispuniti sve želje na ovaj dan!

Povezano: Praznik ljubavi – Zašto slavimo Dan zaljubljenih?

#8: Izvedite sebe u shopping

Ugodite sebi ovog dana i počastite se nekim komadom odeće ili šminke koji dugo želite. Obiđite vaše omiljene prodavnice i radujte se što ste single, jer nema nikoga ko će vam zvocati oko cene novih cipela ili parfema!

#9: Kupite sveže cveće i dekorišite stan

Obiđite lokalnu cvećaru i odaberite nekoliko različitih vrsta cveća. Donesite ih kući i poigrajte se cvećarke! Napravite aranžmane u nekoliko vaza i postavite po celom stanu. Ili – napravite buketiće koje ćete podeliti ljudima koje volite.

dan zaljubljenih single

#10: Napravite SPA dan kod kuće

Dan zaljubljenih možete provesti tako što ćete napraviti SPA dan kod kuće i ugoditi sebi. Nabavite nove maske, pilinge i kupke i organizujte dan kod kuće za uživanje. Duga kupka uz sveće i mirisne soli, dobar piling za telo, mirisne mackalice, hranljiva maska za lice, ulje za masažu tela, roler od žada, četka za suvo četkanje… postoji mnogo načina da sebi ugodite na ovaj dan. Posle SPA tretmana, uradite manikir crvenim lakom i uživajte u ostatku dana.

Pročitajte još i: Srce, ruža, Kupidon – Šta znače simboli Dana zaljubljenih?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!