Brzo i jednostavno do gustih i dugih trepavica

By  |  2 Comments

Što duže i što gušće trepavice nesumnjivo su jedan od glavnih i osnovnih sinonima ženske lepote. Upravo iz tog razloga, dame troše puno truda pokušavajući da svoje trepavice učine upravo takvim. Ukoliko i sami imate želju da vam trepavice izgledaju kako smo opisali, preporučujemo vam da poslušate naš savet i prilikom nanošenja maskare uradite jedan jednostavan TRIK.


Šta je potrebno da trepavice budu dugačke i guste?

Pripremite jednu staru i dobro očišćenu četkicu od maskare, zatim maskaru koju uobičajeno koristite i malo bebi pudera u prahu. Zatim, uradite sledeće:

Maskarom koju inače koristite, nanesite prvi sloj na svoje trepavice. Pre nego što se taj sloj maskare osuši, očišćenu četkicu od stare maskare, uvaljajte u bebi puder u prahu i otresite je blago tako da sa nje uklonite višak pudera i da učinite da se puder ravnomerno rasporedi po površini četkice.

nanosenje maskare

Tom četkicom, pređite preko trepavica svuda ravnomerno i preciznim pokretima, a na kraju, nanesite još jedan sloj maskare koju uobičajeno koristite. Puder će se ravnomerno zalepiti na dlačice vaših trepavica i učiniće da one kada ih premažete još jednim slojem maskare izgledaju gušće i duže.

maskara

 

Ovaj trik, možete koristiti apsolutno svaki put kada nanosite maskaru, jer je on potpuno bezbedan za zdravlje trepavica i kože oko očiju. Jedino na šta treba da obratite pažnju, jeste da se na četkici kojom nanosite puder, ne nađe više pudera nego što bi to trebalo, jer tako nešto bi moglo uticati da se na trepavicama formiraju grudvice. Takođe, višak pudera na četkici, može i uzrokovati to da vam isti taj puder dođe u dodir sa površinom oka i da to izazove peckanje praćeno suzama.

Povezano: Savršene trepavice u pak koraka

2 Comments

  1. Tatjana Cerović

    05.09.2015. at 19:46

    Odlicno.odmah cu da isprobam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!