2 sastojka koja pobeđuju celulit (proširene vene i strije)

celulit (proširene vene i strije)

U današnjem tekstu ćemo vam objasniti kako da iskoristite 2 sastojka da uklonite celulit, ali i proširene vene te strije. Zvuči neverovatno i nemoguće, ali je vrlo jednostavno i delotvorno. Ali prvo da vas podsetimo kako celulit nastaje i na šta biste trebali da obratite pažnju.

Celulit se uglavnom pojavljuje na butinama, zadnjici i u predelu stomaka u obliku talasa i zrnaca na koži. Zapravo je celulit, ili popularno nazvana pomorandžina kora, nagomilana voda, masti i ćelijski otpad koji pravi estetske probleme ženama od 18 i više godina. Najčešći uzroci nastanka celulita su kofein, alkohol, pušenje, prerađena, masna i pržena hrana, ali i genetika, spor metabolizam, hormonski poremećaji, slaba cirkulacija i nedostatak fizičke aktivnosti.

Ako ste tretirali celulit kupovnim kozmetičkim proizvodima, znamo da ste želeli brzo i bez napora da ga uklonite. Međutim, tretiranje celulita zahteva i vreme i upornost, a da biste uštedele novac i poprilično umanjili njegovu vidljivost, probajte sa prirodnim preparatom od samo 2 sastojka, koji možete napraviti sami ili ga kupiti u lokalnoj radnji zdrave hrane.

Povezano: Piling od grejpfruta i ruzmarina protiv celulita!

Jedan od delotvornih domaćih preparata u borbi protiv celulita, proširenih vena, strija, ali i bola u mišićima, opadanja kose, gripa i prehlade, za koji su vam potrebna 2 sastojka, jeste ruzmarin u alkoholu koji, kao što smo već otkrili, možete kupiti ili sami napraviti – koristeći organski ruzmarin koji nije tretiran hemikalijama i koji raste daleko od zagađenih područja. Ipak, pre korišćenja ovog prirodnog preparata, obavezno se konsultujte sa lekarom.

Kako ukloniti celulit (proširene vene i strije)?

Potrebni sastojci:

  • 1 grančica svežeg ruzmarina, lišća i cveća,
  • medicinski alkohol (za rane – 96%),
  • 1 staklena tegla.
maderoterapija, celulit
Pogledajte i: Maderoterapija: Uklanjanje celulita oklagijama!

Način pripreme i primene:

Napunite teglu sa svežim ruzmarinom iseckanim na manje delove. Prelijte ruzmarin sa alkoholom do vrha i dobro zatvorite teglu. Ostavite ovaj prirodni preparat protiv celulita na tamnom mestu i pustite da odstoji 15 (ili više dana). Posle 15 dana procedite smesu i držite je na tamnom mestu. Koristite ruzmarin u alkoholu za masažu delova na kojima vam se javio celulit ili imate proširene vene i strije kako biste ublažili vidljivu pomorandžinu koru, rastegnutu kožu ili se rešili bolova i grčeva u nogama.

 

 

Ako ipak više volite gotova rešenja:

Selection_033 Selection_034 Selection_035

error: Content is protected !!