Nežno čišćenje i pouzdana nega za kožu sklonu aknama/problematičnu kožu

By  |  1 Comment

Predrasuda je da osobe koje pate od akni ne vode računa o higijeni. Naprotiv, preterano čišćenje agresivnim preparatima može da iritira već upaljenu kožu i tako dodatno zakomplikuje problem. Ali, jeste tačno da su čišćenje i nega problematične kože, najvažniji u rešavanju ovog problema. Adekvatni preparati su nekomedogeni (ne zatvaraju pore), antibakterijski, smanjuju lučenje sebuma i ne sadrže alkohol, boje i parfeme, koji mogu da dodatno iritiraju kožu.

Upravo ove osobine poseduju preparati iz Eucerin®DermoPURIFYER linije, čiju su efikasnost dokazale kliničke i dermatološke studije. Oni sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka koji deluju na 4 ključna faktora nastanka akni: pojačano stvaranje sebuma, poremećeno oslobađanje od površinskih ćelija kože, umnožavanje bakterija i zapaljenje.

Nežno, ali efikasno uklanjanje nečistoća i pouzdana nega

Kao najvažniji deo dnevne rutine, u Eucerin®DermoPURIFYER liniji izdvajaju se 2 preparata zahvaljujući kojima koža u dva poteza postaje čista, hidrirana i negovana:

  1. Eucerin®DermoPURIFYER gel za čišćenje lica i
  2. Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema.

Upravo ova dva preparata sada možete pronaći u apotekama u jedinstvenom pakovanju po ceni jednog!

eucerin za negu problematicne koze

Eucerin®DermoPURIFYER gel za čišćenje je preparat za svakodnevnu upotrebu, bez sapuna i mirisa. Sadrži blage amfotenzide koji eliminišu prekomerni sebum, a antibakterijskim svojstvima štiti kožu od bakterija i zaustavlja njihovo razmnožavanje. Oslobađa i čisti pore. Dokazano je značajno smanjenje bubuljica i oštećenja (lezija) koje nisu bile praćene upalom.

Ukoliko vaša koža spade u tip masnih, dnevnu negu i hidrataciju pružiće vam Eucerin®DermoPURIFYER hidratantna krema, koja matira kožu i vidljivo poboljšava njen opšti izgled za četiri nedelje. Ova krema ne zatvara pore, ne sadrži uljane komponente i parfeme, pa je i odlična podloga za šminku. Pored toga, idealna je za smanjivanje zapaljenskih procesa, ublažavaje crvenila i smanjenje sebuma na koži, a daje tenu mat izgled.

Eucerin®DermoPURIFYER linija savršeno odgovara i muškarcima.

 

1 Comment

  1. Aleksandra

    17.04.2016. at 15:05

    Akne sam tretirala Phyto silver Moisturizing cream, srebrna krema za masniju i problematicnu kozu iz Pulanna kolekcije. Kreme su im jako kvalitetne, ekskluzivnija je kozmetika ali su cene bas ok za nase standarde. Cak sam se iznenadila da su povoljniji od Eucerina itd a pritom jako efikasni. Trebalo je jace od mesec dana da se lice smiri i sad sam zadovoljna, nastavila sam da kupujem. Potpuno slucajno sam se opredelila i ispalo je dobro. Se pohvale za ovu kozmetiku!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!