Micellar Water Cleanser Bioten micelarna voda

By  |  2 Comments

Micelarna voda je sve popularnija među kozmetičkim proizvodima. Postala je neophodna u svakodnevnoj negi lica. Predstavlja prozirnu tečnost koja se nekad koristila samo za negu problematične, iritirane kože. Ako već neko vreme merkate sredstva za čišćenje lica u vidu micelarne vode, probajte Bioten Micelarnu vodu.

Zašto izabrati Micellar Water Cleanser Bioten micelarnu vodu?

Ako do sada niste koristili nijednu micelarnu vodu, možda ova može biti prva! Predviđena je za suvu/osetljivu kožu lica. U slučaju da imate kožu sklonu upalama i reakcijama na kozmetičke proizvode koje prvi put koristite, sa ovim proizvodom vam se to neće dogoditi.

bioten micelarna

Bioten micelarna voda sadrži čestice ulja i vode. Proizvođač preporučuje da se koristi za skidanje šminke, da skida čak i vodootpornu maskaru. Ne izaziva dehidrataciju kože. Formula je obogaćena 100% prirodnim ekstraktom pamuka, koji je bogat vitaminima i mineralima. Nežnog je i prijatnog mirisa.

micelarna voda

Koža nakon korišćenja bude mekana, glatka, prijatna na dodir. Bez parabena, parafina i veštačkih boja je.

Ovaj prozvod mogu koristiti i devojke koje imaju problematičnu i mešovitu kožu, iako je prvenstveno namenjena za suvu kožu.

Uz sve to, ova micelarna voda je povoljna. Cena joj je do 300 dinara.

Autor teksta: “Micellar Water Cleanser Bioten micelarna voda”

Milica, blog Cosmetics Is Passion

—————————————————————————————————

beauty bloger Zovem se Milica, imam 24 godine, iz Trstenika sam. Sebe smatram ambicioznom, istrajnom, inovativnom, maštovitom, humanom, ,,zaljubljenom” u kozmetiku i iz tih razloga sam se upustila u svet bloga, kako bih sve više istraživala u toj oblasti, podelila svoje dosadašnje znanje i iskustvo sa drugima i nadograđivala sebe u toj sferi. Iz te ljubavi nastaje moj blog ,,Cosmetics Is My Passion” koji svakim danom ima sve više pratilaca.

—————————————————————————————————

2 Comments

  1. Pingback: Maske za lice od kvasca | Lepotica.rs

  2. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!