Nedeljni horoskop – Od 20. do 26. jula 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 20. do 26.07.2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Bili od onih koji vole testeninu ili ne, ove nedelje vam se preporučuje da malo više na njoj bazirate svoju ishranu….potrebna vam je hrana koja će da vas smiruje i donosi vam osećaj zadovoljstva pa pokušajte sa raznim vrstama pasta, špageta, njoka. U kombinaciji sa povrćem, mesom i lakim sosovima biće ovo izdašan obrok posle kojeg ćete se osećati dobro!

Ljubav

Prolazak vašeg vladara Marsa, kroz znak Raka nikako vam ne odgovara, pogotovo što će tokom cele ove nedelje praviti kvadrat na Uran u vašem znaku. Šta reći osim da će sve ono vezano za emocije biti mesto vašeg stresa, nervoze i povremenih besnih ispada u trenucima kada više ne možete da kontrolišete nagomilanu napetost. U porodičnim, bračnim odnosima kao i u dužim vezama očas posla može nastupiti blaga katastrofa ukoliko i vi i partner ne budete spremni da gazite „kao po jajima“ i da se prilagođavate onom drugom. Što se slobodnih tiče, evo od 23.-eg šanse za nešto novo, jer Sunce ulazi u vaše polje ljubavi. Hvatajte svoju priliku pre nego što se retro Venera vrati u isto ovo polje… bivših vam je više preko glave, zar ne?

Posao

Vladarka polja posla i novca, Venera u stacionarnom je hodu i na samom kraju nedelje kreće retrogradno. Kada se reč „stagnacija“ vezuje za ono od čega se živi, čemu možete da se nadate osim periodu koji je opet skopčan sa teškoćama i problemima. Kao da toga nije bilo više nego dovoljno u prethodnom periodu….Malo je osoba na koje možete da se oslonite tokom ove sedmice, ali će vas postupci nekog kolege pozitivno iznenaditi. Ruka pomoći pružena u pravom trenutku….čuda ipak umeju da se dogode…

Novac

Po nepisanom pravilu – najviše je novca potrebno onda kada ga imate najmanje. Sada su najizraženiji troškovi vezani za dom i članove porodice. Izgleda da ćete morati da postanete mađioničar i da naučite kako da stvorite novac ni iz čega…

Zdravlje

Ako nastavite da se nervirate ovim tempom, prvenstveno rizikujete čir. Da ne spominjem da su prateće pojave ovakvog načina funkcionisanja – problemi sa želucem, alergija, depresivnost.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!