Hansaplast® noviteti – za leto bez ograničenja

By  |  0 Comments

Uživajte u letu sa što manje ograničenja. U prodaji su novi Hansaplast® flasteri za žuljeve i plikove, sprejevi za stopala i omiljeni Elastic Hansaplast® koji možete pronaći i u praktičnom mini pakovanju.


Hansaplast® vam nudi dve vrste flastera za žuljeve (pakovanje 8 kom) i plikove (pakovanje 5 kom). Obe vrste se mogu koristiti i prilikom kupanja jer snažno prijanjaju i na zalepljenom mestu mogu ostati čak i danima. Napredna tehnologja sa hidrokoloidom primenjena u izradi ovih flastera obezbeđuje upijanje sekreta, ubrzava proces izlečenja i sprečava prodiranje bakterija i prljavštine. Hansaplast®  će zaštititi bolno mesto i omogućiti vam dalje uživanje u svakodnevnim aktivnostima.

flaster za zuljeve flasteri za plikove

 

Hansaplast® za mirisna stopala

Ukoliko se i leti bavite sportskim aktivnostima, što je svakako pohvalno, verovatno će vam biti potrebna zaštita od znojenja i nastanka neugodnih  mirisa. Hansaplast® sprejevi za stopala pružaju osvežavajući osećaj i miris. U ponudi su: Hansaplast® Silver Active sa dodatnom zaštitom od razvoja bakterija i gljivica zahvaljujući jonima srebra ili Hansaplast® Fresh Active.

hanzaplast sprej za stopalahanzaplast sprej za stopala

 

 

 

 

 

 

 

Mini pakovanje – maksimalna zaštita!

Hansaplast® Elastic MINI (pakovanje 6 komada) je praktično pakovanje koje uvek treba imati sa sobom. Staje čak i u džep! Odličan je za zaštitu rana na mestima koja se savijaju (lakat, koleno…) jer odlično prijanja ali propušta vazduh i tako omogućava koži da diše.

hanyaplast flasteri

Ukoliko vam zatreba što zbog žuljeva od novih sandala, kao zaštita od neprijatnih mirisa ili za saniranje manjih povreda, Hansaplast® je tu, u najbližoj apoteci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!