Naučnici iz Nemačke upozoravaju: ovo otkriće će Vaše lice učiniti 15 godina mlađim!

By  |  0 Comments

Nova formula protiv bora predstavlja preokret koji smo čekali dugo godina. Ovo je antidotum na starenje kože – bez imalo sumnje tvrde naučnici iz Štutgarta. Efikasnost ovog tretmana šokirala je dermatologe, a hiljade Evropljanki se hvale mlađom i čvršćom kožom. Šta je zapravo izazvalo toliko komešanje u kozmetičkoj industriji?

„Botoks u kremi”, „bolje nego kozmetički tretmani”, „vraća mladost” ili „izborila sam se sa znakovima starenja!” – ovo su samo neka od mišljenja 67 hiljada Nemica koje su već isprobale inovativni metod u borbi protiv bora. Jedna od njih je 42-godišnja domaćica iz Lajpciga, Ivet Ringjer, koja poručuje:
„Moja koža je izgledala užasno, osećala sam se staro. Ali ipak nisam htela da se trujem kozmetikom punom hemikalija.”

podladjivanje koze

Formula je toliko uspešna zahvaljujući potpunoj inovativnosti, budući da koristi dostignuća nanotehnologije. Prvo pažljivo ispituje istoriju bora, a zatim ih beskrupulozno uklanja, delujući na DNK nivou, dakle na nivou genetskog koda svakog čoveka. Ovi nalazi su bili potvrđeni putem kliničkih kontrolnih istraživanja.

Ali ono što je zanimljivo – do ovog otkrića ne bi nikad došlo da nije bilo pokušaja da se nađe rešenje u borbi s…. alopecijom. Naime, prof. Romain Leferi, direktor Instituta za higijenu i lepotu u Štutgartu radio je na tretmanu koji bi preokrenuo posledice alopecije kod Nemaca. Prelomnim se pokazao trenutak u kojem je prof. Leferi shvatio da je koža lica zapravo… neverovatno slična koži glave.

Dakle, ako su jedine supstance koje su sposobne da nateraju lukovice dlaka na ponovnu proizvodnju kose ove složene nanočestice, isti slučaj mora biti i sa kožom lica! Stručnjak je dakle zaključio da je za obnovu kolagenske strukture odgovorne za mlađi izgled kože ključna kozmetika čije je delovanje u skladu s DNK kože – a ne preparat pun sve novijih hemikalija.

Prof. Leferi brzo je pripremio prirodnu kremu koja ispunjava pretpostavke ove potpuno nove metode podmlađivanja lica. Njen sastav obuhvata kolagen, hijaluronsku kiselinu, ulje avokada i borača. Ali to je bio tek prvi korak. Zatim je trebalo preći sa teorije na praksu i stvoriti kozmetiku koja se sastoji od nanočestica žive kože.

starenje i podmladjivanje koze

Direktor Instituta za higijenu i lepotu nije se dugo dvoumio i prvo je testirao kremu za lice na svojoj ženi, 64-godišnjoj Katrin. Pre eksperimenta, profesor je precizno prebrojao i zapisao broj bora zbog kojih su već odavno čelo, obrazi i oči njegove žene izgledali staro. Zatim je, mesecima gospođa Leferi nanosila kremu isključivo na ova mesta, posvećujući im 1 minut – ne više. Nakon jednomesečnog tretmana njen muž je ponovo prebrojao broj njenih bora: pokazalo se da je krema uklonila 87% njih! Poslednji put je lice njegove žene bilo toliko glatko pre 15 godina. Takve rezultate potvrđuje Ivet Ringjer iz Lajpciga:

„Mislila sam da su takvi metodi rezervisani isključivo za bogataše ili zvezde. A onda sam se odjednom rešila bora i vratila mi se energija za život.”

I stvarno: nova formula je postala neverovatno popularna u Nemačkoj, šokirajući dermatologe i kozmetologe. Sada – nakon uspeha  u Italiji i Austriji – ulazi na srpsko tržište. Prema mišljenju Ivet Ringjer novi metod borbe s borama će pomoći ne samo Evropljankama. – Odlučila sam se na taj metod kako bi sačuvala svoju ženstvenost, dobro raspoloženje i novčanik. Videla sam da svakog dana izgledam sve gore i starije, da prestajem da se osećam kao ja – a ipak sam to bila ja! Zahvaljujući ovoj formuli, vratio se moj davni izgled i ponovo izgledam kao pre 15 godina! Verujem da će podmladiti žene i u drugim zemljama.

Naručite novi tretman protiv bora koji je podmladio 67 hiljada Nemica >>

*Sponzorisani tekst

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!