Rešenje za masnu i problematičnu kožu dolazi iz Eucerina

dermopure eucerin linija

Sigurno vam se nekada dogodilo da vam bubuljica koja se iznenada pojavila na licu pokvari dan, izlazak ili poslovni sastanak. Sa druge strane, mnogim osobama, ne samo onim u pubertetu, akne izazivaju svakodnevnu neprijatnost. Zato iz Eucerina stiže dobra vest – Eucerin® Dermopure linija!


Dermopure linija efikasno umanjuje sve ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak. Namenjena je kompletnom tretmanu kože u cilju postizanja čistog i ujednačenog tena. Osim što efikasno umanjuju simptome masne i problematične kože i sprečavaju njihov ponovni nastanak, preparati iz ove linije umiruju iritacije i obezbeđuju optimalnu hidrataciju kože.

Ujednačen ten bez bubuljica

Izbor odgovarajućih preparata za čišćenje i negu kože u toku procesa lečenja veoma je važan. Bilo da je podrška lečenju ili osnovno sredstvo borbe protiv proširenih pora, povećanog lučenja sebuma, mitisera i bubuljica, nega masne i problematične kože mora biti specijalno formulisana u skladu sa potrebama ovog tipa kože.

Eucerin Dermopure linija objedinjuje 8 preparata za kompletnu negu i čišćenje kože specijalno formulisanih da umanje i preduprede sve simptome masne i problematične kože. Osnovu formulacije ove linije čine Salicilna kiselina, Likokalkon A i Karnitin.

Eucerin Dermopure linija sadrži preparate neophodne za kompletnu negu i čišćenje masne i problematične kože:

1- Gel za čišćenje kože efikasno ali nežno čisti kožu bez isušivanja. Ne sadrži parfeme i sapune.
2- Tonik sadrži mlečnu kiselinu, temljeno čisti pore i osvežava kožu bez isušivanja.
3- Micelarna voda zamenjuje upotrebu gela za čišćenje lica i tonika.
4- Piling gel, formulacija sa mlečnom kiselinom i mikročestocama, dubinski čisti pore i uklanja mrtve ćelije sa površine kože.
5- Umirujuća krema specijalno je formulisana i klinički testirana da zadovolji potrebe kože koja je pod terapijom lekovima protiv akni. Reguliše produkciju sebuma, smanjuje crvenilo i intezivno hidrira kožu. Pogodna je za jutarnju i večernju negu.
6- Matirajući fluid ublažava iritacije i obezbeđuje 8 sati hidratacije bez suvišnog sjaja. Deluje antibakterijski, protivupalno i smanjuje nastanak sebuma. Idealna je podloga za šminku i ne zatvara pore.
7- Korektor ima dvostruko dejstvo – prekriva bubuljicu i suši je.
8-  Zvezda Dermopure linije je regenerativni tretman. Osnovu formulacije ovog preparata čini 10% kompleks hidroksi kiselina čija je efikasnost kod tretmana problematične kože višestruko dokazana. U pitanju je visoko efikasna i dobro balansirana kombinacija glikolne kiseline, salicilne kiseline i glukonolaktona. Ovaj kompleks bogat je sastojcima koji su efikasni, ali nisu agresivni. Istovremeno deluju kao piling, to jest uklanjaju sloj mrtvih ćelija sa površine kože. Na ovaj način umanjuju se tragovi akni, čiste pore i zaustavlja razvoj bakterija, što sprečava pojavu novih akni i bubuljica.

eucerin

Savet plus:
Preporuka je da se Eucerin Dermopure regenerativni tretman primenjuje uveče, uz savet da se u sklopu dnevne nege narednog dana uključi i preparat za zaštitu od sunca.

error: Content is protected !!