31. međunarodni kongres i sajam kozmetike Dodir Pariza

By  |  0 Comments

31. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza održaće se 12. i 13. maja 2018. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2. Kao i uvek, tokom dva dana vikenda, posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih.

Vikend posvećen lepoti i estetici

Kao i svake godine, na čak 14.500 kvadrata očekuje vas bogata i raznolika ponuda kozmetike koja ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca.

Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom, sajam kozmetike je definitivno mesto na kom ćete ih pronaći. Profesionalna kozmetika za negu kože, profesionalna kozmetika za negu kose, profesionalni makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na sajmu kozmetike.

Ponuda – popusti, noviteti, prezentacije, stručnjaci

Akcenat stavljamo na profesionalnu ponudu koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u velikim trgovinskim lancima. A ukoliko proizvode nabavite isključivo po preporuci profesionalaca, na odličnom ste putu da svojoj koži, svojoj kosi i svojim noktima date upravo ono što im je neophodno kako bi bili zdravi i negovani.

sajam dodir pariza

Veliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza, pa nemojte propustiti priliku da od njih saznate na koji način da se negujete.

Ukoliko ste u potrazi za novitetima iz oblasti kozmetike, make-upa, salonske nege, sajam je opet pravo mesto za vas. Mnoge firme na sajmu predstavljaju novitete, vrše promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada.

Nastupi frizera

Na sajmu tradicionalno neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u svetskim metropolama poput New York-a, Londona, Pariza i Milana. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa.

sajam kozmetike dodir pariza

Vidimo se!

Posetite sajam kozmetike i nege kose, 12. i 13. maja na Beogradskom sajmu u Hali 2 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Uz brojne brendove, neizostavne sajamske popuste, preznetacije, druženje i bogatu ponudu sa sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.

Više informacija o sajmu kozmetike pronaćićete na www.sajamkozmetike.com.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!