Vodimo vas na 32. međunarodni kongres i sajam kozmetike Dodir Pariza

By  |  0 Comments

Oktobar mesec je već tradicionalno rezervisan za profesionalce, ali i sve ljubitelje nege lepote. 32. sajam kozmetike „Dodir Pariza“ biće održan 13. i 14. oktobra u Hali 2 Beogradskog sajma. Kao i uvek, očekuje se preko 300 brendova na 14.500 kvadrata izložbenog prostora, uz hiljade i hiljade učesnika.

I ove godine vas vodimo na Sajam kozmetike! Ostanite do kraja teksta da saznate kako možete osvojiti 10×2 ulaznice!

Velika ponuda kozmetičkih proizvoda, usluga i prezentacija

Bolonjski Cosmoprof, moskovski Intercharm i beogradski „Dodir Pariza”, spadaju u najveće beauty sajmove u Evropi. „Dodir Pariza” ima međunarodni karakter i održava se dva puta godišnje, u proleće i na jesen.

Usled ogromne palete kozmetičkih proizvoda i usuga, postalo je veoma teško odabrati kozmetički tretman, stručnjaka, pristup ili beauty proizvode. Sajam kozmetike će vam tradicionalno olakšati odabir. To je jedinstveno mesto na kom možete naći mnošto brendova iz sveta nege i lepote, mesto na kom možete naći savete i preporuke svih relevantnih stručnjaka iz ovih oblasti.

Za profesionalce, ali i ljubitelje lepote

Sajam kozmetike podjednako je namenjen profesionalcima, ali i ljubiteljima nege i lepote. Profesionalci iz beauty industrije će imati direktnu vezu sa velikim brojem distributera, proizvođača, edukatora i stručnjaka i mesto na kom ćete biti u prilici da se upoznate sa najnovijim dostignućima u ovoj oblasti.

Za ljubitelje lepote Sajam kozmetike je mesto na kom na jednoj lokaciji mogu naći najkvalitetnije preparate, proizvode i usluge za svakodnevnu negu po specijalnim sajamskim cenama.

sajam kozmetike

Kongres kozmetike

Kongres kozmetike kao deo svakog Sajma kozmetike namenjen je prvenstveno profesionalcima, ali i svima onima koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. Teme kongresa koji će biti održan u sklopu 32. sajma kozmetike 13. i 14. oktobra u hali 2 Beogradskog sajma pažljivo su odabrane kako bi se ispratila aktuelnost i novine u svetu nege i lepote.

Edukacije i prezentacije

Pored bogatog kongresnog dela namenjenog zdravstvenim radnicima i zaposlenima u beauty i kozmetičkim centrima, svi zainteresovani posetioci biće u prilici da prisustvuju brojnim prezentacijama i edukacijama na štandovima izlagača (nastupima poznatih svetskih frizera, makeup artista, nail artista, edukatora nadogradnje ekstenzija trepavica).

sajam kozmetike

Više informacija

Više informacija o Sajmu kozmetike možete naći na sajtu: www.sajamkozmetike.com ili putem Kozmo aplikacije koju možete preuzeti u Google play-u ili App store-u.

________________________________________________

Osvojite ukupno 10×2 ulaznice za sajam kozmetike!

Ukoliko želite da osvojite ulaznice za sajam kozmetike, učestvujte u nagradnoj aktivaciji na našim Facebook i Instagram stranicama – delimo na svakoj društvenoj mreži 5×2 ulaznice za po dve osobe, koje važe za jedan sajamski dan po izboru (13. ili 14. oktobar).

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!