33. međunarodni kongres i sajam kozmetike Dodir Pariza

By  |  0 Comments

April mesec je već tradicionalno rezervisan za profesionalce, ali i sve ljubitelje nege lepote. 33. sajam kozmetike „Dodir Pariza“ biće održan 6. i 7. aprila u Hali 1 Beogradskog sajma. Sada nas očekuje se preko 350 brendova ali sada u najvećoj sali Sajma, uz hiljade i hiljade učesnika.

Novi koncept Sajma kozmetike okupiće preko 350 profesionalnih brendova sa jednom, zajedničkom misijom, da vas nauče kako da se negujete i ulepšavate kvalitetnim proizvodima, kako da prepoznate profesionalce i kome da poklonite svoje poverenje.

***Ostanite do kraja teksta, i saznajte kako možete osvojiti 10×2 ulaznice za 33. Sajam kozmetike!***

Najveća regionalna ponuda brendova, usluga i saveta

Sajam kozmetike je jedinstveno mesto na kom možete naći mnošto profesionalnih brendova iz sveta nege i lepote, mesto na kom možete naći savete i preporuke svih relevantnih stručnjaka iz ovih oblasti. Mesto na kom možete pogledati brojne prezentacije i naučiti kako da se negujete, mesto na kom možete kupiti sve što vam je potrebno za svakodnevnu negu i obavljanje svog posla.

sajam dodir pariza

Sajam holizma, prezentacije i demontracije

U sklopu sajma kozmetike biće održan i sajam holizma koji će okupiti izlagače sa holističkim pristupom lepoti i zdravlju. Svi zainteresovani posetioci bili su u prilici da se upoznaju sa prednostima prirodne kozmetike, aromaterapije i fitoterapije. Brojne prezentacije i demonstracije na štandovima izlagača otkriće najnovije trendove i predstaviti najaktuelnije proizvode. Spisak za kupovinu ne morate da pravite jer će vam kupovina po specijalnim sajamskim cenama i sa velikim popustima biti na dohvat ruke, na jednom mestu.

Bogat program i za profesionalce

Za profesionalce biće organizovana i predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača o najaktuelnijim temama i to u 4 kongresne sale. Kongres kozmetike kao deo svakog Sajma kozmetike namenjen je prvenstveno profesionalcima,
ali i svima onima koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. Teme kongresa kojiće biti održan u sklopu 33. sajma kozmetike 6. i 7. aprila u hali 1 Beogradskog sajma pažljivo su odabrane kako bi se ispratila aktuelnost i novine u svetu nege i lepote.

sajam kozmetike dodir pariza

Hair Cup Belgrade

U sklopu Sajma biće održan i Hair Cup Belgrade (u organizaciji Saveza frizerskih klubova Srbije) sastavljen od frizerskih prezentacija koje će biti održane u subotu i takmičenja frizera koje će biti održano u nedelju. Takmičenje predstavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvo frizera.

Za posetioce

Svi zainteresovani posetioci biće u prilici da prisustvuju brojnim prezentacijama i edukacijama na štandovima izlagača (nastupima poznatih svetskih frizera, makeup artista, nail artista, edukatora nadogradnje ekstenzija trepavica).

Više informacija o Sajmu kozmetike možete naći na sajtu: www.sajamkozmetike.com ili putem Kozmo aplikacije koju možete preuzeti u Google play-u ili App store-u.

Vodimo vas na Sajam kozmetike!

Posetite našu Facebook stranicu, i učestvujte u nagradnoj aktivaciji, u kojo delimo 5×2 ulaznice za Sajam kozmetike, kao i Instagram stranicu, gde takođe možete osvojiti 5×2 ulaznice! Igramo se do petka, 5. aprila 2019. godine!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!